Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='punk']Piękne! :-)
Odwaliliście kawał zajebistej roboty!
Serdecznie pozdrawiam :-)[/QUOTE]

dziekuje:) staramy sie jak mozemy zeby bylo jej jak najlpiej:) dzis w nocy jednak znow zero spania znowu biegunka i wymioty :( miecia juz po zastrzykach na tydzien ma antybiotyk pol dnia byl spokoj oby tak dalej. ....

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zozolina']:eviltong:Hejo Martunia :multi:!!!!!!!!! jestem ogladam ale poczytam jutro bo padam na paszcze...pozdreówki dla ciebie i mizianko dla mieci:glaszcze:[/QUOTE]

czesc Izus:) dziekuje za obecnosc:)

• 5 months later...
Posted

Fiks napisał(a):
Tak, tak to ślicznotka jest :)

a jaka mała zołza:) już przestałam mieć nadzieje że z wiekiem jej przejdzie:) adhd nadal i uparciuch do potęgi ale moja i nie zamieniłabym za żadne skarby:)

Posted

matahari81 napisał(a):
a jaka mała zołza:) już przestałam mieć nadzieje że z wiekiem jej przejdzie:) adhd nadal i uparciuch do potęgi ale moja i nie zamieniłabym za żadne skarby:)

A to jakieś pomówienie jest :cool3: Miecia to grzeczniutki cukiereczek :evil_lol:

Posted

To i ja pozdrawiam!
Mamy teraz podobną wariatkę. Wszystko gryzie, ściąga ze stołu sra pod siebie i różne inne przyjemności :-)
W domu jak w oborze...

Posted

punk napisał(a):
To i ja pozdrawiam!
Mamy teraz podobną wariatkę. Wszystko gryzie, ściąga ze stołu sra pod siebie i różne inne przyjemności :-)
W domu jak w oborze...

haha to moja pod siebie nie sra cale szczescie:) tego juz mi nie potrzeba zaraz cos dorzuce jesli chodzi o foty