Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby oby :) mam nadzieje, że szybciutko wyląduje w tym swoim nowym wspaniałym domku :)

Pani Agata wczoraj dzwoniła do mnie wieczorem i mówi: " tylko bardzo proszę raz jeszcze - trzymać dla nas Dzoka. Bo my innego psiaka nie chcemy tylko Dzokusia" :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Oby oby :) mam nadzieje, że szybciutko wyląduje w tym swoim nowym wspaniałym domku :)

Pani Agata wczoraj dzwoniła do mnie wieczorem i mówi: " tylko bardzo proszę raz jeszcze - trzymać dla nas Dzoka. Bo my innego psiaka nie chcemy tylko Dzokusia" :)

To dobrze wróży dla Dżoka to znaczy że nie jwst to słomiany zapał tylko przemyślana decyzja

Posted

obraczus87 napisał(a):
dokładnie - OWieczka i Esperanza :)

Małe sprostowanie: :oops:
Zauwazyły go esperanza i Jayo ( one jeżdżą do schronu ) ja tylko załozyłam mu wątek ( który i tak prowadzi obraczus87) :eviltong:

Posted

Przypominam, że na moim koncie są wpłaty:
Zmysł - 30 zł
iwna5702 - 10 zł
natalijo - 50 zł :evil_lol:

n
a dzień 14-12-2009 saldo wynosi 90 zł

Obrączuś daj znać ile mam Ci przesłać za ogłoszenia które zrobiłaś.
A tak wogóle to z całego serca chciałabym, żeby te pieniądze nie były już potrzebne i żebym mogła je zwrócić :):)

Posted

Witam, właśnie staram się zapoznać z Dżokiem. Wykonałam już telefon do Pani Agaty - bardzo miła osoba - strasznie się ucieszyła, kiedy powiedziałam, że pragnę się umówić na wizytę przed adopcyjną dla Dżoka.
Wizyta jutro między 19 a 20.

Posted

Marinkaa napisał(a):
Witam, właśnie staram się zapoznać z Dżokiem. Wykonałam już telefon do Pani Agaty - bardzo miła osoba - strasznie się ucieszyła, kiedy powiedziałam, że pragnę się umówić na wizytę przed adopcyjną dla Dżoka.
Wizyta jutro między 19 a 20.

Będę w domciu o 21 to mam nadzieję, że znajdę tu relację z wizyty :) :D

Posted

Kika9004 napisał(a):
Będę w domciu o 21 to mam nadzieję, że znajdę tu relację z wizyty :) :D

E tam...do następnego dnia też wytrzymasz :evil_lol:... a tak poważnie to myślę, że o 22 już powinnaś poczytać relację :lol:

Posted

Marinkaa napisał(a):
E tam...do następnego dnia też wytrzymasz :evil_lol:... a tak poważnie to myślę, że o 22 już powinnaś poczytać relację :lol:

Dobra, jakoś przetrzymam do 22 ... ale zaznaczam, że trudno będzie!! :D

Posted

natalijo napisał(a):
Ja to tam mogę czekać i do pierwszej w nocy, byle wieści były pozytywne ;)

O - i to się nazywa pozytywne myślenie :lol: - TAK TRZYMAJ i WYSYŁAJ POZYTYWNE FLUIDY :lol::multi:

Posted

Kochana, ale z tego co pamietam rozliczenie jest już dawno w 1 poście :) chyba, że sie mylę :D

Ogłoszenia do gazet miałam robic w piątek, ale życie mi się troche skomplikowało i niestety nie dałam rady. Potem miałam zrobic w niedziele, ale postanowiłam poczekac do jutrzejszej wizyty :)
Z allegro też czekamy do jutra.

Marinko, po wizycie prosze daj mi znac od razu :P nie tak jak ja ostatnio :D ale nie miałam Twojego numeru zapisanego ;/

Jutro kończe druga pracę przed 21, więc od razu po niej pedze do domu zdawac relacje z wizyty!

Mam nadzieję, że wizyta okaże sie udana :) wierzę w to!

Posted

obraczus87 napisał(a):
Kochana, ale z tego co pamietam rozliczenie jest już dawno w 1 poście :) chyba, że sie mylę :D

Oczywiście, że jest - nikt tego nie neguje - jesteś niezawodna :loveu:
A ja sobie tak napisałam, żeby było widać, że trzymam "rękę na pulsie":evil_lol: