obraczus87 Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Dziękuję Wam ślicznie!!! :loveu: Quote
natalijo Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Dżokuś hopaj do góry po wspaniały domek!!!! Quote
obraczus87 Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Byłam dzisiaj u Dzokusia!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: zdjęcia bedą jutro, zapewne jakies sie wybierze do allegro. Posluchajcie - powiem szczerze.... Dżok jest tak wspaniałym, bezproblemowym, uwielbiającym czlowieka psiakiem, że ja jestem pod wielkim wrażeniem. Spokojny, nie sprawiający kłopotów, zachowujący czystość w domu, ładnie chodzący na smyczy. Po prostu CUD , MIÓD, MALINA!!! :loveu: Kiedy zaczełam głaskać kociaka p.Alinki, Dżok podbiegł i od razu pyszczek wsadził mi pomiędzy kolana - popatrzył na mnie tak jakby chciał powiedzieć: przyjechałaś do mnie to mną się zajmuj :loveu: Ja jestem Nim oczarowana, nie jest nachalny, jest delikatny. Bardzo posłuszny i grzeczny! kochany!!! Jutro wkleje fotki i może zmodyfikuję ogłoszenie. DŻOK pilnie szuka swojego człowieka! Cioteczki i Wujkowie - musimy sie sprężyć i musimy znaleźć psiakowi domek jak najszybciej. On jest bardzo adopcyjny. Psi ideał, naprawdę! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Awit Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Obróżka czerwona, Dżokusiowi czerwień będzie pasowała. Quote
natalijo Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Ojej, uwielbiam takie spokojne, delikatne psiaki - moja Dabiszonka właśnie taka jest :loveu::loveu::loveu::loveu: Dżokuś, ktoś kto Ci da dom, będzie największym szczęściarzem na świecie :) Quote
Awit Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Oj, cudowne wieści, aż mi żal, że nie mogłam Dżokusia zobaczyć takiego kochanego. Quote
Aga-33-76 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Bardzo dobre wieści Obraczus87 przywiozlaś :) Dżok, biegnij na pierwszą po nowy domek !!! Quote
obraczus87 Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Obróżka jest czerwona, granatowych u mnie w ogóle nie ma. ale jest Mu bardzo do twarzy :loveu: Natalijo, ja nawet nie wiedziałam, że On jest taki wspaniały! Kochany i boski, spokojny i delikatny! Dżok nie jest wycofany absolutnie! Quote
natalijo Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Odrobina miłości i domowego ciepła może sprawić cuda :) A widziałaś tam może Rozi - taką kochaną sunie z ...hmmm.... jakby to nazwać...z garbem? Wydaje mi się, że ona też jest u AlinyS. Jej też kibicuję z całego serca :) Quote
Awit Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Cieszę się, że miałam tę przyjemnośc zawiezienia Dżoka do Alinki, by tam pokazał jakim jest wspaniałym zwierzaczkiem:-) Quote
obraczus87 Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Dżok przebywa u p.Alinki w domku, a Rozi przebywa w Hoteliku (w Popielarni). Jak Dzokusiowi musialo brakowac człowieka w schronisku .... Quote
Kika9004 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Dobrze, że udało się go z tamtąd wyciągnąć ... Quote
natalijo Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Aha,nie wiem czemu myślałam, że Rozi też jest w domku - chyba zasugerowałam się tym, że AlinaS pisała, że Rozi ma swój własny pokój :) Ale dosyć o Rozi, to wątek Dżokusia :) Nie mogę doczekać się zdjęć z nową obróżką :) Quote
esperanza Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Oby nigdy już do schroniska nie trafił. Tak duża różnica w zachowaniu wskazuje, że Dżok jest delikatnym psem. Quote
AlinaS Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='natalijo']Aha,nie wiem czemu myślałam, że Rozi też jest w domku - chyba zasugerowałam się tym, że AlinaS pisała, że Rozi ma swój własny pokój :) Ale dosyć o Rozi, to wątek Dżokusia :) Nie mogę doczekać się zdjęć z nową obróżką :)[/QUOTE] Rozi ma swój pokoik w domku na Popielarni To też domek mieszkalny Quote
Aga-33-76 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Dżok, szybciutko znajdziesz domek :) Quote
obraczus87 Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Witaj Skarbie :) a co tutaj taka cisza dzisiaj?? Zdjęcia będa dzisiaj :) Quote
natalijo Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 No właśnie na zdjęcia czekamy z zapartym tchem, w związku z czym nie mamy siły pisać :) Quote
obraczus87 Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Foty juz się robią!!!! :) A ja mam dobre informacje, tylko nie wiem czy Wam mówić :cool3: Quote
obraczus87 Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Zobacz jaki jestem słodkiiiii :loveu: A jaki skoczny :) Wszystko mnie interesuje... Z innymi psami też sie dogaduję :) Quote
natalijo Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 obraczus87 napisał(a):Foty juz się robią!!!! :) A ja mam dobre informacje, tylko nie wiem czy Wam mówić :cool3: Powiedz koniecznie, bo dobre wiadomości są u mnie na wagę złota ostatnio :) A fotki cuuudne! Quote
Recommended Posts