Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:bigcool: Super wieści :bigcool:

Dziewczyny,najmocniej przepraszam,ale przelew który zrobiłam w poniedziałek został odrzucony...,dlatego dzisiaj przelałam pieniążki jeszcze raz.Jutro będą na 100%(deklaracja stała).

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obraczus87']Dziekuję wszystkim za stałe deklaracje!!! :loveu:

Ale ja jestem okropna Ciotka i będę wszystkich męczyć jeśli chodzi o finanse :razz: znaczy juz nie Was :) teraz innych będe męczyć :evil_lol: bo tak jak w przypadku Zorki, tak i w przypadku Dżokusia - kasa musi byc na każdą sytuację.... wiem wiem, że okropna jestem ale cóż - takie życie :evil_lol:

Okropnie okropna cioteczko, zanim zaczniesz mnie męczyć, dopisz od razu tę moją marną dyszkę. Nie będę żyć w strasznym stresie do stycznia!

Dżokusiu, najpierw domek u Aliny, a potem szybciutko własny ze swoim człowiekiem (ew. swój z własnym Człowiekiem)

Posted

Wpłaty:

30-11-2009

Zmysł - 10 zł (dekl. stała)
obrączuś87 - 10 zł (dekl. stała)
Awit - 10 zł (dekl. stała)
natalijo - 50 zł (dekl. stała)

Aimez_Moi - 30 zł (jednorazowa)
obrączuś87 - 30 zł (jednorazowa)
Aga-33-76 - 50 zł (jednorazowa)
Jolanta08 - 20 zł (jednorazowa)

Razem: 80 zł dekl. stałych + 130 zł wpłat jednorazowych =
210 zł na dzień 30-11-2009
[SIZE=2]
[SIZE=3]01-12-2009

Aga-33-76 - 10 zł (dekl. stała)
AnnaA - 10 zł (dekl. stała)
Kspasiuk - 20 zł (dekl. stała)

Agnieszka103 - 10 zł (jednorazowa)

Razem: 40 zł dekl. stałych + 10 zł jednorazowo = 50 zł

na dzień 01-12-2009 mamy 260 zł

02-12-2009

katarzyna005 - 30 zł (dekl. stała)

[SIZE=2]
[SIZE=5]na dzień 02-12-2009 mamy 290 zł

[SIZE=2][SIZE=3]03-12-2009

Nikus - 30 zł (deklaracja stała)
AgataSonia - 50 zł (deklaracja stała)

[SIZE=2][SIZE=5]na dzień 03-12-2009 mamy 370 zł

Nie ma co, nieźle nam idzie ;)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Agata51 - czyli Ty chcesz mieć deklarację stałą na 20 zł?? Na 10 zł jesteś już wpisana :)

Z tego co pamiętam, to Agata51 była wpisana dopiero od stycznia i wydaje mi się, że chodzi o to, że jednak z obawy przed Twoim męczeniem wyśle już w grudniu :)

Posted

Dla nas to radość jak zwierze ciachniemy, lub gdy słyszymy o tym, my chyba jakieś chore jesteśmy:-)Dżokusiu po zabiegu to dopiero będziesz prawdziwym facetem, do woli będziesz mógł swawolić;-)

Posted

Słuchajcie więc sprawa wygląda tak. Dzok moze przyjechac już w ta niedzielę ale ... no własnie jest pewne ale.
Musiałby sie ktos zadeklarowac , kto będzie odpowiedzilny za tego psiaka. Tzn: Dziewczyny ze Stowarzyszenia gonia już w piętkę i nie dadzą rady sie nim zająć. Potrzebna osoba która będzie pilnować wszystkiego co jest związane z Dżokiem ( przede wszystkim organizacyjnie)
Potrzebujemy :
* Sprawdzić hotelik u AlinaS ( fizycznie) moze ktos zna kogoś kto tam był ?
* pilnowac i pilotowac co się z Dżokiem dzieje jakie robi postepy i gdzie go przenieśc jeśli będzie trzeba
* ogólnie wszystkich spraw związanych z psiakiem
Zeby nie było potem tak, że ni z tego ni z owego sprawa wokól Dżoka ucichnie a on zostanie na utrzymaniu Stowarzyszenia :( ( które ma ogromne długi )

Pisze sie ktos ?

Ja niestety często nie mam dostępu do netu i nie wiem jak z tym będzie dalej. Zrobiłam co mogłam i będe pomagać na miarę swoich możliwośći ale nie jestem w stanie wziąśc za psiaka odpowiedzilności... ;(

Stworzyła sie tu grupa prężnie działających więc na rzecz tego biednego psiaka więc wierzę że sobie poradzimy jednak musi byc ktoś odpowiedzialny za Dżoka :(