Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AlinaS napisał(a):
Ja nie jestem nastawiona na robienie kasy na tych biedulach ale jednak mojej Iwonce muszę trochę zapłacić jak pod moją nieobecność zajmuje się psiakami bo niestety albo na szczęście jeszcze pracuję i w pracy też pomagam biednym psiakom. Ogrzewanie również trochę kosztuje a z pensji ne stać mnie na darmowe tymczasy

Znam ten ból... :( a wiem, że masz duuużo do zrobienia żeby hotelik jako tako egzystował a to sie wiąże z wydatkami niestety ... :(

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli Dżok będzie przy człowieku, to ja się jak najbardziej zgadzam. Wierzę, że przy Alince sie otworzy chlopak na świat :loveu:

deklaracji stałych mamy na kwotę 190 zł, ale mamy deklaracje jednorazowe :) i dozbieramy deklaracje stałe, bo ja jestem taka, że psiak MUSI mieć Deklaracje Stałe. zwłaszcza, że Dzoka musi pójść do weta, trzeba Go odpchlic, odrobaczyć no i wykastrować.

Także bierzemy się do roboty i szukamy 60 zł stałych deklaracji!!!!

BRAKUJE 60 ZŁ STAŁYCH DEKLARACJI!!!

Posted

[quote name='obraczus87']

Zmysł - 10 zł (dekl. stała)
obrączuś87 - 10 zł (dekl. stała)
Awit - 10 zł (dekl. stała)
natalijo - 50 zł (dekl. stała)

Aimez_Moi - 30 zł (jednorazowa)
obrączuś87 - 30 zł (jednorazowa)
Aga-33-76 - 50 zł (jednorazowa)
Jolanta08 - 20 zł (jednorazowa)

Razem: 80 zł dekl. stałych + 130 zł wpłat jednorazowych =
210 zł na dzień 30-11-2009
[SIZE=2]

Aga-33-76 - 10 zł (dekl. stała)
AnnaA - 10 zł (dekl. stała)
Kspasiuk - 20 zł (dekl. stała)

Agnieszka103 - 10 zł (jednorazowa)

Razem: 40 zł dekl. stałych + 10 zł jednorazowo = 50 zł

[SIZE=5]na dzień 01-12-2009 mamy 260 zł

a dziś doszło:
katarzyna005 - 30 zł (dekl. stała)

[SIZE=2]
[SIZE=5]na dzień 02-12-2009 mamy 290 zł

Posted

[quote name='tripti']Dżok dostanie od cioci iwna5702 10 zł miesięcznie :) :) dziękujemy!
P.S. przelew tym razem będzie z konta Negri_2008, ponieważ iwna5702 wpłaciła tam deklarację łącznie na pieski z duczek.

:):):):):):):):)

Posted

Nikus napisał(a):
Natalijo 30 poszło właśnie na Twoje konto:):):)

Dam znać jak tylko wpłynie :)

Super, że mamy hotelik!
Obrączuś87 - ja wiem, że chciałabyś mieć uzbierane deklaracje na całą kwotę zanim Dżokuś pojedzie, więc ja dorzucam te brakujące 20 zł - i ruszamy :)
U Reksa miałam zadeklarowane 50 zł, więc przerzucam całość na Dżokusia.
Ale ludziska! Nie zapominajmy, że dalej są potrzebne pieniążki - np. na szczepienia,itp. - więc wpłaty jednorazowe mile widziane.
Zaoferowałam się wcześniej pokryć koszty podróży, więc nie wypada się wycofać ;)
Niech machina ruszy :) Żeby Dżokuś nie musiał spędzać świąt w schronisku!!

Posted

obraczus87 napisał(a):
Natalijo jesteś niemozliwa :) własnie wyszłam z profilu Owieczki, zmieniłam 1 post itd a tutaj znowu muszę wyjść ze swojego i wejść na OWieczki heheheh :)

zaraz wracam :)

Przepraszam - ja tak wolno myślę....;)
Nie wiem czemu nie pomyślałam o tym pisząc pierwszego posta...;)

Posted

natalijo napisał(a):
Dam znać jak tylko wpłynie :)

Super, że mamy hotelik!
Obrączuś87 - ja wiem, że chciałabyś mieć uzbierane deklaracje na całą kwotę zanim Dżokuś pojedzie, więc ja dorzucam te brakujące 20 zł - i ruszamy :)
U Reksa miałam zadeklarowane 50 zł, więc przerzucam całość na Dżokusia.
Ale ludziska! Nie zapominajmy, że dalej są potrzebne pieniążki - np. na szczepienia,itp. - więc wpłaty jednorazowe mile widziane.

Zaoferowałam się wcześniej pokryć koszty podróży, więc nie wypada się wycofać ;)
Niech machina ruszy :) Żeby Dżokuś nie musiał spędzać świąt w schronisku!!

Noż bym Cię normalnie wyściskała z radości :) buzi, buzi, hehe.

Jeżuni malutki, Dżok już naprawdę pojedzie do domku!!!

Posted

Dziekuję wszystkim za stałe deklaracje!!! :loveu:

Ale ja jestem okropna Ciotka i będę wszystkich męczyć jeśli chodzi o finanse :razz: znaczy juz nie Was :) teraz innych będe męczyć :evil_lol: bo tak jak w przypadku Zorki, tak i w przypadku Dżokusia - kasa musi byc na każdą sytuację.... wiem wiem, że okropna jestem ale cóż - takie życie :evil_lol:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Dziekuję wszystkim za stałe deklaracje!!! :loveu:

Ale ja jestem okropna Ciotka i będę wszystkich męczyć jeśli chodzi o finanse :razz: znaczy juz nie Was :) teraz innych będe męczyć :evil_lol: bo tak jak w przypadku Zorki, tak i w przypadku Dżokusia - kasa musi byc na każdą sytuację.... wiem wiem, że okropna jestem ale cóż - takie życie :evil_lol:

Ja ją znam...nic nie kłamie:) będzie męczyć to pewne:)

Posted

Aga-33-76 napisał(a):
Noż bym Cię normalnie wyściskała z radości :) buzi, buzi, hehe.

Jeżuni malutki, Dżok już naprawdę pojedzie do domku!!!

Ale ja to robię wyłącznie z egoistycznych pobudek :)
Ostatnio na różnych wątkach na których jestem zdarzylo się tak wiele smutnych, tragicznych, okropnych rzeczy, że zaczynałam wpadać w depresję i szukałam pomału leku na moją chroniczną już dogomanię ;) A takie szczęśliwe wydarzenia poprawiają mi humor :):)
Już się nie mogę doczekać, aż Dżokuś będzie w DT i będziemy oglądać zdjęcia jak mu tam jest fajnie, czytać jakie postępy robi, itp.

Posted

natalijo napisał(a):
Ale ja to robię wyłącznie z egoistycznych pobudek :)
Ostatnio na różnych wątkach na których jestem zdarzylo się tak wiele smutnych, tragicznych, okropnych rzeczy, że zaczynałam wpadać w depresję i szukałam pomału leku na moją chroniczną już dogomanię ;) A takie szczęśliwe wydarzenia poprawiają mi humor :):)
Już się nie mogę doczekać, aż Dżokuś będzie w DT i będziemy oglądać zdjęcia jak mu tam jest fajnie, czytać jakie postępy robi, itp.

Hihi ja wiem skąd sie to bierze :cool1: hahah bo musisz by,c na tych wątkach, na których i ja jestem :cool1:

pomogłaś Zorce - znalazła domek. Potem zadeklarowałaś sie na Reksa - znalazł dom :)

To teraz i Dżok znajdzie dom! :loveu:

Acha, jeli chodzi o transport to po Dzoka pojada Esperanza i Jayo, więc do Warszawy miały Go przywieźc. Wiem, że zawiozą Go bezpośrednio do Alinki :)

Nie wiem czy dziewczyny będą chciały pieniążki i ile :) jutro się okaże :)

Posted

Racja - jakoś ostatnio nie mogę bez Ciebie żyć :):):)

Ja dziś przez to wszystko jestem tak zakręcona, że nawet nie zwracam uwagi co robią moje zwierzaki.

Aż tu nagle odwracam głowę od monitora i widzę:

Gamonia (kota) jak wędruje w ustronne miejsce ciągnąc za sobą worek z chlebem,który wyciągnął z zamkniętej!! (ale dla niego to żadna przeszkoda) szafki w kuchni

oraz

Dabi (moją sunię) jak leży sobie wygodnie na swoim legowisku trzymając między łapami MENTOSY podstępnie wykradzione z mojej torebki, i sobie wyciska kulturalnie po jednym i żuje!! Tak podstępnie je wykradła, że nie zauważyłam, choć torebkę mam jakieś 10 cm od siebie!!

Nie ma co - moje zwierzaki są niezwykle przebiegłe - chwila nieuwagi i człowiek nie może ogarnąć tego co się dzieje :P:P

A wracając do Dżokusia, to kiedy WIELKI DZIEŃ??

Posted

Już w niedzielę Dżokuś maleńka kruszynka pojedzie do domowego DT :loveu:

Przypominam, że zbieramy teraz pieniążki na kastrację Dżoka! Jest to sprawa dość pilna i konieczna!

Śpij dobrze Maluchu - już w niedzielę Twoje życie zacznie się zmieniać... :loveu::loveu::loveu::loveu: