Owieczka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 AlinaS napisał(a):Ja nie jestem nastawiona na robienie kasy na tych biedulach ale jednak mojej Iwonce muszę trochę zapłacić jak pod moją nieobecność zajmuje się psiakami bo niestety albo na szczęście jeszcze pracuję i w pracy też pomagam biednym psiakom. Ogrzewanie również trochę kosztuje a z pensji ne stać mnie na darmowe tymczasy Znam ten ból... :( a wiem, że masz duuużo do zrobienia żeby hotelik jako tako egzystował a to sie wiąże z wydatkami niestety ... :( Quote
obraczus87 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Jeśli Dżok będzie przy człowieku, to ja się jak najbardziej zgadzam. Wierzę, że przy Alince sie otworzy chlopak na świat :loveu: deklaracji stałych mamy na kwotę 190 zł, ale mamy deklaracje jednorazowe :) i dozbieramy deklaracje stałe, bo ja jestem taka, że psiak MUSI mieć Deklaracje Stałe. zwłaszcza, że Dzoka musi pójść do weta, trzeba Go odpchlic, odrobaczyć no i wykastrować. Także bierzemy się do roboty i szukamy 60 zł stałych deklaracji!!!! BRAKUJE 60 ZŁ STAŁYCH DEKLARACJI!!! Quote
Nikus Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 to ja te 30 robię na deklarację stałą niech jedzie czym prędzej:) Quote
obraczus87 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 NIKUŚ - :loveu::loveu::loveu::loveu: dziękuję!!! BRAKUJE TYLKO 30 ZŁ STAŁYCH DEKLARACJI!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Aga-33-76 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Wielkie dzięki za ogromne serducha i szczodre wpłaty !!! :) Quote
natalijo Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='obraczus87'] Zmysł - 10 zł (dekl. stała) obrączuś87 - 10 zł (dekl. stała) Awit - 10 zł (dekl. stała) natalijo - 50 zł (dekl. stała) Aimez_Moi - 30 zł (jednorazowa) obrączuś87 - 30 zł (jednorazowa) Aga-33-76 - 50 zł (jednorazowa) Jolanta08 - 20 zł (jednorazowa) Razem: 80 zł dekl. stałych + 130 zł wpłat jednorazowych = 210 zł na dzień 30-11-2009 [SIZE=2] Aga-33-76 - 10 zł (dekl. stała) AnnaA - 10 zł (dekl. stała) Kspasiuk - 20 zł (dekl. stała) Agnieszka103 - 10 zł (jednorazowa) Razem: 40 zł dekl. stałych + 10 zł jednorazowo = 50 zł [SIZE=5]na dzień 01-12-2009 mamy 260 zł a dziś doszło: katarzyna005 - 30 zł (dekl. stała) [SIZE=2] [SIZE=5]na dzień 02-12-2009 mamy 290 zł Quote
natalijo Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='tripti']Dżok dostanie od cioci iwna5702 10 zł miesięcznie :) :) dziękujemy! P.S. przelew tym razem będzie z konta Negri_2008, ponieważ iwna5702 wpłaciła tam deklarację łącznie na pieski z duczek. :):):):):):):):) Quote
Nikus Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Natalijo 30 poszło właśnie na Twoje konto:):):) Quote
natalijo Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Nikus napisał(a):Natalijo 30 poszło właśnie na Twoje konto:):):) Dam znać jak tylko wpłynie :) Super, że mamy hotelik! Obrączuś87 - ja wiem, że chciałabyś mieć uzbierane deklaracje na całą kwotę zanim Dżokuś pojedzie, więc ja dorzucam te brakujące 20 zł - i ruszamy :) U Reksa miałam zadeklarowane 50 zł, więc przerzucam całość na Dżokusia. Ale ludziska! Nie zapominajmy, że dalej są potrzebne pieniążki - np. na szczepienia,itp. - więc wpłaty jednorazowe mile widziane. Zaoferowałam się wcześniej pokryć koszty podróży, więc nie wypada się wycofać ;) Niech machina ruszy :) Żeby Dżokuś nie musiał spędzać świąt w schronisku!! Quote
obraczus87 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Natalijo jesteś niemozliwa :) własnie wyszłam z profilu Owieczki, zmieniłam 1 post itd a tutaj znowu muszę wyjść ze swojego i wejść na OWieczki heheheh :) zaraz wracam :) Quote
obraczus87 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Oczywiście, brakowało nam 20 zł, zapomniałam uzupełnić post o deklaracjach :) Quote
natalijo Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 obraczus87 napisał(a):Natalijo jesteś niemozliwa :) własnie wyszłam z profilu Owieczki, zmieniłam 1 post itd a tutaj znowu muszę wyjść ze swojego i wejść na OWieczki heheheh :) zaraz wracam :) Przepraszam - ja tak wolno myślę....;) Nie wiem czemu nie pomyślałam o tym pisząc pierwszego posta...;) Quote
Aga-33-76 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 natalijo napisał(a):Dam znać jak tylko wpłynie :) Super, że mamy hotelik! Obrączuś87 - ja wiem, że chciałabyś mieć uzbierane deklaracje na całą kwotę zanim Dżokuś pojedzie, więc ja dorzucam te brakujące 20 zł - i ruszamy :) U Reksa miałam zadeklarowane 50 zł, więc przerzucam całość na Dżokusia. Ale ludziska! Nie zapominajmy, że dalej są potrzebne pieniążki - np. na szczepienia,itp. - więc wpłaty jednorazowe mile widziane. Zaoferowałam się wcześniej pokryć koszty podróży, więc nie wypada się wycofać ;) Niech machina ruszy :) Żeby Dżokuś nie musiał spędzać świąt w schronisku!! Noż bym Cię normalnie wyściskała z radości :) buzi, buzi, hehe. Jeżuni malutki, Dżok już naprawdę pojedzie do domku!!! Quote
obraczus87 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Dziekuję wszystkim za stałe deklaracje!!! :loveu: Ale ja jestem okropna Ciotka i będę wszystkich męczyć jeśli chodzi o finanse :razz: znaczy juz nie Was :) teraz innych będe męczyć :evil_lol: bo tak jak w przypadku Zorki, tak i w przypadku Dżokusia - kasa musi byc na każdą sytuację.... wiem wiem, że okropna jestem ale cóż - takie życie :evil_lol: Quote
Nikus Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 obraczus87 napisał(a):Dziekuję wszystkim za stałe deklaracje!!! :loveu: Ale ja jestem okropna Ciotka i będę wszystkich męczyć jeśli chodzi o finanse :razz: znaczy juz nie Was :) teraz innych będe męczyć :evil_lol: bo tak jak w przypadku Zorki, tak i w przypadku Dżokusia - kasa musi byc na każdą sytuację.... wiem wiem, że okropna jestem ale cóż - takie życie :evil_lol: Ja ją znam...nic nie kłamie:) będzie męczyć to pewne:) Quote
natalijo Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Aga-33-76 napisał(a):Noż bym Cię normalnie wyściskała z radości :) buzi, buzi, hehe. Jeżuni malutki, Dżok już naprawdę pojedzie do domku!!! Ale ja to robię wyłącznie z egoistycznych pobudek :) Ostatnio na różnych wątkach na których jestem zdarzylo się tak wiele smutnych, tragicznych, okropnych rzeczy, że zaczynałam wpadać w depresję i szukałam pomału leku na moją chroniczną już dogomanię ;) A takie szczęśliwe wydarzenia poprawiają mi humor :):) Już się nie mogę doczekać, aż Dżokuś będzie w DT i będziemy oglądać zdjęcia jak mu tam jest fajnie, czytać jakie postępy robi, itp. Quote
obraczus87 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 natalijo napisał(a):Ale ja to robię wyłącznie z egoistycznych pobudek :) Ostatnio na różnych wątkach na których jestem zdarzylo się tak wiele smutnych, tragicznych, okropnych rzeczy, że zaczynałam wpadać w depresję i szukałam pomału leku na moją chroniczną już dogomanię ;) A takie szczęśliwe wydarzenia poprawiają mi humor :):) Już się nie mogę doczekać, aż Dżokuś będzie w DT i będziemy oglądać zdjęcia jak mu tam jest fajnie, czytać jakie postępy robi, itp. Hihi ja wiem skąd sie to bierze :cool1: hahah bo musisz by,c na tych wątkach, na których i ja jestem :cool1: pomogłaś Zorce - znalazła domek. Potem zadeklarowałaś sie na Reksa - znalazł dom :) To teraz i Dżok znajdzie dom! :loveu: Acha, jeli chodzi o transport to po Dzoka pojada Esperanza i Jayo, więc do Warszawy miały Go przywieźc. Wiem, że zawiozą Go bezpośrednio do Alinki :) Nie wiem czy dziewczyny będą chciały pieniążki i ile :) jutro się okaże :) Quote
natalijo Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Racja - jakoś ostatnio nie mogę bez Ciebie żyć :):):) Ja dziś przez to wszystko jestem tak zakręcona, że nawet nie zwracam uwagi co robią moje zwierzaki. Aż tu nagle odwracam głowę od monitora i widzę: Gamonia (kota) jak wędruje w ustronne miejsce ciągnąc za sobą worek z chlebem,który wyciągnął z zamkniętej!! (ale dla niego to żadna przeszkoda) szafki w kuchni oraz Dabi (moją sunię) jak leży sobie wygodnie na swoim legowisku trzymając między łapami MENTOSY podstępnie wykradzione z mojej torebki, i sobie wyciska kulturalnie po jednym i żuje!! Tak podstępnie je wykradła, że nie zauważyłam, choć torebkę mam jakieś 10 cm od siebie!! Nie ma co - moje zwierzaki są niezwykle przebiegłe - chwila nieuwagi i człowiek nie może ogarnąć tego co się dzieje :P:P A wracając do Dżokusia, to kiedy WIELKI DZIEŃ?? Quote
obraczus87 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Ale sie usmiałam :lol: W niedzielę Dżokus pojedzie do Alinki :multi::multi::multi: Quote
natalijo Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 To ja - jak nigdy, bo zasadniczo niedziel nie lubię - nie mogę się doczekać niedzieli! Quote
obraczus87 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 natalijo napisał(a):To ja - jak nigdy, bo zasadniczo niedziel nie lubię - nie mogę się doczekać niedzieli! ja tez sie nie moge doczekać!!! :) Quote
obraczus87 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Już w niedzielę Dżokuś maleńka kruszynka pojedzie do domowego DT :loveu: Przypominam, że zbieramy teraz pieniążki na kastrację Dżoka! Jest to sprawa dość pilna i konieczna! Śpij dobrze Maluchu - już w niedzielę Twoje życie zacznie się zmieniać... :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aga-33-76 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Dobranoc Dżokusiu!!! Jeszcze 3 nocki w schronie, ale za to czwarta ... :) Quote
Awit Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Oj 4 nocki, włącznie z dzisiejszą. Bo w niedziele opuszcza schronisko? Maleństwo kochane:-) Quote
Recommended Posts