agata51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Macie już DT dla Dżoka? Poproszę o nr konta (z adresem). Może od stycznia będę mogła dorzucić dyszkę. Ale mam nadzieję, że nie będzie już takiej potrzeby. Dżok to wyjątkowo urodziwy psiak. Quote
Owieczka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Jesteście kochani !!!! Nie wiem jak mam dziekowac za tak wielkie zaangażowanie dla tego szkraba :( aż się popłakałam... Quote
obraczus87 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Owieczko, czy dzwoniłaś do tych domow o których pisała agata51?? Zadzwon proszę. Transport jakos sie załatwi... a trzeba sprawdzić kazdą możliwą opcję... Quote
katarzyna005 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Pieniążki wpłaciłam na konto Dżokusia. Duże mizianko!!!!! Quote
Owieczka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 obraczus87 napisał(a):Owieczko, czy dzwoniłaś do tych domow o których pisała agata51?? Zadzwon proszę. Transport jakos sie załatwi... a trzeba sprawdzić kazdą możliwą opcję... Czy cos pominęłam ?? Podeslij mi prosze ... :( nie wiem , za dużo tego wszystkiego i się gubię. Quote
obraczus87 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Hotelik JARSA http://www.jarsa.ulotka.org/ Są tam Kajtek i Dino http://www.dogomania.pl/threads/1458...A-A-cie/page71 kasiaprzystał. Jest u niej Granduś: http://www.dogomania.pl/threads/1464...BIAA-EJ/page60 tel. 790 574 591 Warunki domowe. Cena do uzgodnienia. Quote
Owieczka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Niestety Kasia juz nie przyjmie :( jak by była sunia to jeszcze , jeszcze ... ale to psiak :( A do drugiego hoteliku w Wieliczce mam dzwonić jutro ( mają się zastanowić i obgadac sprawę ) Quote
obraczus87 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Ehhh Dżok normalnie się wykończe .... Owieczko wczoraj raz jeszcze dzwoniłam do takich niedogomaniackich Hotelików i doopa..... za małego psiaka życza sobie nwet 600zł :( Quote
Owieczka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 No nic nie zrobimy ... musimy czekac w kolejce :( Czekam jeszcze na odpowiedż od AlinaS czy domowy hotelik wchodziw grę. Zobaczymy. Jutro powinno się cos wyjasnić. Bądźmy dobrej myśli Quote
Nikus Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 No to się melduję na wątku:) wiem,że trochę późno...Na początek chciałbym zapronować 30 zł jednorazowo z opcją przejścia na stałą deklarację jak wyklaruje się moja sytuacja zawodowa po nowym roku:):) Jako,że i w transporcie się czasem udzielam więc ten problem postaram się rozwiązać jak będzie taka potrzeba sam lub razem z kimś kogo znam dobrze:):):) Quote
obraczus87 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 DEKLARACJE STAŁE: Aga-33-76 - 10 zł miesięcznie Agata,Sonia- 50 zł miesięcznie obraczus87 - 10 zł miesięcznie AnnaA - 10 zł (od Grudnia) katarzyna005 - 30 zł Zmysł - 10 zł KSpasiuk - 20 zł Awit - 10 zł Natalijo - 30 zł agata51- 10 zł RAZEM: 190 zł DEKLARACJE JEDNORAZOWE: Yajo - 30 zł obraczus87 - 30 zł Aimez_moi - 30 zł Aga-33-76 - 50 zł Agnieszka103 - 10 zł Jolanta08 - 20 zł Nikuś - 30 zł RAZEM: 200 zł SUMA: 390 zł Quote
obraczus87 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Dziekujemy Nikus za deklaracje :) Quote
Nikus Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Mam nadzieję,że na mojej się tu nie skończy:):) szukamy dalej,prawda? Quote
bela51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='obraczus87']Szukamy całyyyyyyy czas :) Pewna dogomaniaczki przyslala mi opis i namiar na hotelik mariamc.Poniżej cytuje: znam hotelik, znam mariamc. mam u niej kilka psów. cena rzeczywiście niska. hotelik jest przy schronisku-najnowocześniejszym, najlepszym w polsce-takim jak się widuje na animal planet ;) psy najedzone mięsem, grube, wyprowadzane na spacery codziennie przez całe stado wolontariuszek i zatrudnionych skazańców, mają ciepło, w schronisku panuje cisza, psy prawie nie szczekają!mają tam dobrze i ciepło. nie wiem czy są miejsca w boksach wewnętrznych, w zewnętrznych są budy, na zimę wypełnione po dach taką nienamakającą watoliną, w którą psy się zagrzebują, także nie marzną. mogę ci podać numer do danki: 519102889 lub 885574260. Czy próbowaliscie tam sie dowiadywać.? Quote
Malwi Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 AlinaS ma dwa wolne miejsca w domu z tego co widzę po jej podpisie Quote
obraczus87 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Owieczka już napisała zapytanie do Aliny :) Quote
AlinaS Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Wysłałam odpowiedź do Owieczki że Psiak może przyjeżdżać Quote
Owieczka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 AlinaS napisał(a):Wysłałam odpowiedź do Owieczki że Psiak może przyjeżdżać Dziekujemy Alinko że chcesz przyjąć naszego małego Dżoka. Cena jaką zaproponujesz to 250 zł/ m-c :) za hotelik domowy. Dla mnie super. Nie wyobrażam sobie tego malca w kojcu :( Dziewczyny będą w schronisku w niedziele więc możemy załatwić transport. Czy wszyscy sa za ??! Quote
bela51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 No to jestem kolejna osoba, która pytała o Dżoka.:lol: Dziewczyny, myśle, że to bardzo dobra oferta. Cenowo rownież.:lol: Quote
Owieczka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Tylko tym razem bez mojej wiedzy, zgody i wizyty przedadopcyjnej nie ma mowy o wydaniu Dżoka do domu !!!! Rozumiemy się ?! ;D Quote
AlinaS Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ja nie jestem nastawiona na robienie kasy na tych biedulach ale jednak mojej Iwonce muszę trochę zapłacić jak pod moją nieobecność zajmuje się psiakami bo niestety albo na szczęście jeszcze pracuję i w pracy też pomagam biednym psiakom. Ogrzewanie również trochę kosztuje a z pensji ne stać mnie na darmowe tymczasy Quote
AlinaS Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 :evil_lol:DDżok nie jest psem agresywnym zagryzającym swojego pana ( przynajmniej taka etykietka ) a wydać bez ostrzeżenia to wiążę się z ryzykiem tak że tutaj zdam się całkowicie na nowe domki znalezione przez Was - OBIECUJĘ [quote name='Owieczka'] Tylko tym razem bez mojej wiedzy, zgody i wizyty przedadopcyjnej nie ma mowy o wydaniu Dżoka do domu !!!! Rozumiemy się ?! ;D Quote
Recommended Posts