Aga-33-76 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Bardzo proszę osoby, które zadeklarowały pomóc finansowo Dżokowi, by rozważyły przeniesienie deklaracji miesięcznych na Pappika, jego sytuacja jest beznadziejna : http://www.dogomania.pl/threads/171931-JeA-li-nie-hotelik-lub-DT-to-grabarz-Potrzebne-staA-e-deklaracje Quote
obraczus87 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Zmysł przeniosł swoja deklaracje 10 zł dla Jaro i Lecha: http://www.dogomania.pl/threads/174152-Rzuca-w-nas-cegA-ami-BA-agamy-o-deklaracje-i-DT Natalijo, ponieważ Zmysł wpłacił swoja deklaracje na styczeń dla Dzoka, przeslij proszę albo mi pieniążki albo bezpośrednio na konto chłopaków :) Acha kupiłam, smycz - koszt 17 zł. Quote
obraczus87 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 hotelik był opłacony za miesiąc z góry - Dzok wyjeżdża z Hotelu w sobotę. zaokraglając był tam 2 tygodnie czyli 125 zł do zwrotu. Jednak kwota 125 zostaje pomniejszona o to, co wyda p.Alinka na transport z Jaktorowa do Warszawy. To co zostanie, bo przeciez zostanie :) chciałabym przeznaczyć dla Pappiego - psiaka, który nie toleruje innych psów, lada chwila zostanie zagryziony przez inne psiaki... wspomne, że Pappi wrócił po raz kolejny z adopcji :( W ten sposób jednorazową wpłatą chciałabym, abysmy pomogli Pappiemu. http://www.dogomania.pl/threads/171931-JeA-li-nie-hotelik-lub-DT-to-grabarz-Potrzebne-staA-e-deklaracje Chyba, że macie inne propozycje :) czekam. P.Alinko bardzo proszę policzyć ile mniej więcej kosztować bedzie paliwo :) Quote
AnnaA Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Nie widzę przeszkód, aby to co zostanie z dek.na Dżoka przekazac Pappiemu. Quote
natalijo Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ufff, dopiero do domu wróciłam i nadrabiam zaległości. Na koncie z tego co pamiętam mam 90 zł. Rozumiem, że pieniążki Zmysła, chyba 30 zł (piszę z pamięci, potem sprawdzę) mam przesłać na podanego wcześniej psiaka - nie ma sprawy, ale dopiero jutro w pracy ok? Czyli wg moich pamięciowych obliczeń zostanie 60 zł. Obrączuś dostanie (też jutro) 17 zł za smyczkę. Więc resztę też prześlę do Obrączusia - ona mądrze te pieniądze rozdysponuje ;) Jakbym coś pomyliła to krzyczeć. Muszę szybko posprawdzać "moje" wątki, a potem na spokojnie sprawdzę co i jak (chyba, że Pani Prezes :) wcześniej mi napiszę czy i w czym się pomyliłam. Przelewy zrobię jutro w pracy, jak tylko znajdę chwilkę. Przepraszam, ale jest późno, a muszę jeszcze dużo spraw załatwić. Quote
natalijo Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Aha, zapomniałam dodać, że jestem przeogromnie szczęśliwa, że Dżokuś spędzi święta w SWOIM domku :):) Quote
Awit Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Dżokuniu, ostatnie nocki u Alinki i za kilka dni własne Państwo i ich łóżeczko tzn twoje własne łóżeczko:-) Quote
Awit Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 I uważam, że można resztę z Dżoka przeznaczyć na tego Pappi, a ja jeszcze natalijo prześlę Ci za parę dni za kastrację 10zł. Quote
natalijo Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Awit napisał(a):I uważam, że można resztę z Dżoka przeznaczyć na tego Pappi, a ja jeszcze natalijo prześlę Ci za parę dni za kastrację 10zł. Nie musisz wysyłać - prześlij na tego Pappiego, albo na wybranego przez siebie psiaka :) Quote
Awit Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ok, to wyśle na Pappiego. Ale na razie nie mogę na niego zadeklarować nic:-( Poproszę kogoś o numer konta, najlepiej na maila Quote
obraczus87 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 AWIT musisz napisac na wątku Papiego zę deklaraujesz jednorazowo 10zł. Tam jeszcze kasy nie zbieramy. Quote
obraczus87 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Natalijo Kochana, na kwote 90zł składają się: - Twoja deklaracja 50zł - deklaracja iwna5702 za grudzień - 10 zł - wpłata Zmysła - jednorazowa 20zł oraz deklaracja stała 10zł ze styczeń. Tak więc pozostałe pieniążki jakie zostaną to tak naprawde Twoja styczniowa deklaracja, która powinnaś przeznaczyć na innego psiaka :) Quote
kizimizi Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Wycofana i zlękniona Hope potrzebuje dt, inaczej sunia umrze w schronie bez szans na jakąkolwiek adopcje. Szukamy odpowiedzialnych dt i zbieramy deklaracje dla Hope. proszę o pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/174165-Hope-juA-straciA-a-nadziejAE-rozpoczynamy-walkAE-o-psie-A-ycie Quote
Owieczka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 przepraszam za spam ale sprawa pilna !!! Pomóżcie chociaz rozdmuchać ten watek :( http://www.dogomania.pl/threads/1757...MOC?p=13707556 Quote
natalijo Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 obraczus87 napisał(a):Natalijo Kochana, na kwote 90zł składają się: - Twoja deklaracja 50zł - deklaracja iwna5702 za grudzień - 10 zł - wpłata Zmysła - jednorazowa 20zł oraz deklaracja stała 10zł ze styczeń. Tak więc pozostałe pieniążki jakie zostaną to tak naprawde Twoja styczniowa deklaracja, która powinnaś przeznaczyć na innego psiaka :) Przesłałam dziś Tobie obrączuś 17 zł za smyczkę, a na konto z wątku Jaro i Lecha 10 zł deklaracji miesięcznej Zmysła za styczeń i te 20 zł, które Zmysł wysłała Dżokusiowi w prezencie świątecznym. Jako, że Dżokuś na święta dostał najwspanialszy prezent, to doszłam do wniosku, że może odstąpić swój prezent tym dwóm biedaczkom. Mam nadzieję, że Zmysł nie ma nic przeciwko :) Więc rozliczenie końcowe: Było 90 zł Poszło 17 zł za smyczkę, 30 zł do Jara i Lecha - zostaje 43 zł z mojej wpłaty, którą przeznaczę na któregoś z "moich psiaków" :) Jak pieniądze dojdą, to potwierdź proszę na wątku, żeby można było finansową stronę sprawy Dżokusia oficjalnie zamknąć. Czytałam, że załatwiłyście bezpłatny transport. W razie czego jeśli jednak coś się zmieni, podtrzymuję swoją propozycję opłacenia kosztów podróży. Dżokuś, powodzenia! W moim serduszku zostaniesz na zawsze :) Quote
Marinka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Awit napisał(a): I rozumiem, że Marinka mówiłaś Państwu o prowadzeniu na smyczy, nie spuszczaniu przez ileś tygodni, wprowadzeniu linki itp? Czyli o zrobieniu wszystkiego aby pies nie zginął. To nie jest pierwszy psiak Państwa, mieli już kiedyś przygarnięta bidką w domu rodzinnym. Oczywiście są świadomi, że Dżok musi do nich przywyknąć i poczuć, że stanowią rodzinę. Psiak oczywiście będzie na spacerki chodził na smyczy. Dżok będziesz miał wspaniały dom i kochających Cię ludzi... Do góry ogon :lol: Z prawdziwą przyjemnością za jakiś czas odwiedzę ponownie Panią Agatę, poznam Dżoka, zrobię kilka fotek, a następnie zdam Wam relację na wątku (ze zdjęciami) :lol: Quote
Awit Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 To świetnie, nowe foteczki Dżokusia z domku gdzie jest kochany:-) I informacje jak chłopak żyje:-) Quote
obraczus87 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Natalijo - psssttt Zmysł to Wujek :) Jak dojdą pieniądze to napiszę na wątku. :) Juz się soboty doczekać nie mogę aż zawiozę Dzokusia do Agnieszki :) a w niedzielę --> kurs do lepszego życia :) Quote
marlenka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Coiteczki czytam od jakiegoś czasu wątek Dzokusia , ciesze się że znalazł domek , ale dzis u mnie pod praca wyrzucono z samochodu psa , na moich oczach , podjechał samochód i fiu psa na przystanek wyrzucili , niesety tablice rejestracyjne były zasypane śniegiem więc nie widziałam numerów , zadzwoniłam na policję i mnie olali . Pies jest śliczny ( nie mam aparatu żeby mu zrobić zdjęcie) Dobrze utrzymany , ma obroze oczywiście bez adresówki . Ja nie mam pojęcia co robić . Sople z lodu wisza mu z mordki - ma morkę podobną do Dzokusia. Wielkoscią do kolana około 10 kg wagi . Co robic ??? Quote
obraczus87 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Marlenka a możesz Go gdzieś przechować?? Quote
marlenka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 obraczus87 napisał(a):Marlenka a możesz Go gdzieś przechować?? Nie mam , mam w domu sunię z pseudocieczką mojego psa w domu i psa na dt , nie wspomnę o 2 duzych psach na dworzu . I maleńkie mieszkanie +4 koty . Nie dam rady :( Quote
AlinaS Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Awaryjnie jestem zawsze gotowa pomóc w przechowaniu Quote
obraczus87 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 nie mam pomysłów niestety :( Quote
marlenka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 AlinaS napisał(a):Awaryjnie jestem zawsze gotowa pomóc w przechowaniu Dziekuję ale niestety mnie nie stac na jego utrzymanie w hoteliku sama mam zwierzyniec :( On zamarznie na dowrzu , może ktos poratuje grosikiem na hotelik ??? Potrzebne ewentualnie stałe deklaracje . Quote
Recommended Posts