Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cóż mogę napisać? Dżok to bardzo miły,grzeczny i delikatny w obyciu i wdzięczny psiak. Choć na innego psa potrafi ostrzegawczo warknąć ( gdzie tu widać wycofanie). Upomina się noskiem o pieszczoty - wkłada nos pod ręką jak sie zapomni że ręka w pobliżu psiaka powinna głaskać a nie spoczywać bezczynnie. Super psiak - nowy właściciel będzie szcęściarzem mając go na stałe
P.S. doszedł przelew na szczepienie ogólne

Posted

Przypominam, iż potrzebujemy pieniędzy na kastrację Dżokusia oraz na odrobaczenie, odpchlenie.

Bardzo proszę o wsparcie.

Alinko, czy w cenę kastracji wliczony jest antybiotyk podawany po zabiegu??

Posted

Ok, to mamy na koncie 205,50zł. uważam, że trzeba Dżoka odrobaczyć oraz odpchlić. Co sądzisz o tym Alinko?? Czy dałabys radę u swojego weta kupić proszki na odrobaczenie oraz coś na odpchlenie??

Posted

Rozmawiałam z Alinką. Dżok jutro będzie miał kastrację oraz zostana zakupione proszki na odrobaczenie.

Całkowity koszt 250,00zł.

Natalijo, prześlij proszę Alince 205,50zł.

JESTEŚMY NA MINUSIE: - 44,50 :(

Posted

[quote name='obraczus87']Rozmawiałam z Alinką. Dżok jutro będzie miał kastrację oraz zostana zakupione proszki na odrobaczenie.

Całkowity koszt 250,00zł.

Natalijo, prześlij proszę Alince 205,50zł.

JESTEŚMY NA MINUSIE: - 44,50 :(

to może uderzymy po brakującą kasę do Skarbonki? :):):)

Posted

Dziś nie zaksięgowały się żadne wpłaty (przelew ze skarbonki dojdzie pewnie jutro). Mimo to, żeby niczego nie odwlekać zrobiłam przelew na 250 zł.
Szczegółowe rozliczenie wstawię jutro, jak dojdą przelewy.

Posted

HIHIHI :evil_lol: oj tak :) nawet nie wie co Go jutro czeka :evil_lol: ale przynajmniej pozbędziemy sie problemu, hihi ja sie pozbęde problemu, tłumaczenia przyszłym właścicielom, że kastracja jest konieczna... :cool1:

akurat pojadę do Dżoka zapewne w sobotę i już narkoza do końca Mu odpuści :)

Posted

Hihi:)
Jak nam mało do szczęścia potrzeba :)
Ciekawe, czy Dżokuś byłby równie zadowolony, gdyby wiedział co my tu planujemy :P
Myślę, że przelew do jutra powinien dojść - wysyłałam wprawdzie po południu, ale zazwyczaj nie idą długo.

Posted

Co ja czytam:crazyeye:

3 x S: szybka, sprawna akcja i sympatyczne cioteczki na wątku :loveu:

To jest recepta na dom dla każdego psiaka, one jak się za coś zabiorą to nie ma opcji żeby nie wyszło :multi: