Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpłaty:

30-11-2009

Zmysł - 10 zł (dekl. stała)
obrączuś87 - 10 zł (dekl. stała)
Awit - 10 zł (dekl. stała)
natalijo - 50 zł (dekl. stała)

Aimez_Moi - 30 zł (jednorazowa)
obrączuś87 - 30 zł (jednorazowa)
Aga-33-76 - 50 zł (jednorazowa)
Jolanta08 - 20 zł (jednorazowa)

Razem: 80 zł dekl. stałych + 130 zł wpłat jednorazowych =
210 zł na dzień 30-11-2009
[SIZE=2]
[SIZE=3]01-12-2009

Aga-33-76 - 10 zł (dekl. stała)
AnnaA - 10 zł (dekl. stała)
Kspasiuk - 20 zł (dekl. stała)

Agnieszka103 - 10 zł (jednorazowa)

Razem: 40 zł dekl. stałych + 10 zł jednorazowo = 50 zł

na dzień 01-12-2009 mamy 260 zł

02-12-2009

katarzyna005 - 30 zł (dekl. stała)

[SIZE=2]
[SIZE=5]na dzień 02-12-2009 mamy 290 zł

[SIZE=2][SIZE=3]03-12-2009

Nikus - 30 zł (deklaracja stała)
AgataSonia - 50 zł (deklaracja stała)

[SIZE=2][SIZE=5]na dzień 03-12-2009 mamy 370 zł
[SIZE=2][SIZE=5][SIZE=2][SIZE=3]
04-12-2009

Agata51 - 10 zł
(deklaracja stała)

[SIZE=2][SIZE=5]na dzień 04-12-2009 mamy 380 zł

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natalijo napisał(a):
Agata51 - dziękujemy za wpłatę ;)
Wogóle wszystkim wpłacającym dziękuję! Dzięki Wam Dżokuś już niedługo pozna co to jest ciepły domek :)

O ile ktos weźmie za niego odpowiedzialność ... :(

Posted

Owieczka napisał(a):
O ile ktos weźmie za niego odpowiedzialność ... :(

Ja nie mam pojęcia na czym taka odpowiedzialność polega i wolałabym, żeby zajęła się tym osoba, która się na tym zna.
Ale jeśli wyłącznie z tego powodu Dżokuś miałby zostać w schronisku, to ostatecznie, jeśli mnie ktoś w tą sprawę wprowadzi, mogę to wziąść na siebie.
Ale OSTATECZNIE, bo nie lubię zajmować się czymś na czym się nie znam. Ale w sumie człowiek uczy się całe życie, więc....;)

Posted

Owieczko,

dzisiaj ma byc pewna dziewczyna u Alinki - tak jak Ci mówiłam.

Z mojej strony moge Cię zapewnić, że sprawa Dżoka na pewno nie ucichnie - z wiekszościa osób, które złożyły deklaracje współpracowałam i wierzę, że i tym razem dobrniemy aż do adopcji Dżoka.

Kiedy prowadziłam wątek Zorki - byłam odpowiedzialna z Nią. Ale nie oznaczało to, że inni nie pomagali mi.

Owieczko, powiedz mi jak wygląda sprawa wet - mam nadzieje, że nigdy nie dojdzie do takiej sytuacji, że np Dzokus zachoruje, a ja będe musiała gnać do Niego i jechać do wet, bo akurat wet nie będzie mógł przyjechać do Dżoka.. już to przerabiałam w przypadku Zory - straciłam przez takie sytuacje zbyt wiele energii i siły.. nie wspomnę o stresie...

Owieczko, jeśli chcesz, to ja poprowadzę wątek Dżoka - wiem, że masz kilka tych wątków, teraz jeszcze szczeniory....

Moge również wziąć odpowiedzialność za psiaka. Ale od razu uprzedzam, że ze względu na pewne sprawy, nie będę mogła odwiedzać Dżoka często... niestety. Ponadto mam jeden warunek - chciałabym aby wszyscy w miarę swoich mozliwości mi pomagali np przy szukaniu osob do wizyt przedadopcyjnych, przy szukaniu kasy na kastrację... itd....

Posted

obraczus87 ja zrobie wszystko co w mojej mocy żeby pomóc ale nie jestem w stanie do Dżoka jeździć :( ja mam swój hotelik na głowie, szczeniory w klinice, remont i swoje niepozałatwiane sprawy, net tylko w pracy itp. Tym bardziej jeździć z nim do weta itp. Trzeba to ustalić, czy np ktoś w razie co mógłby z nim podjechac lub gdzies chociaz go dowieźć. Myśle, ze tu znajdzie się ktoś kto pomoże... ? Czy moze ktos tam od czasu do czasu zaglądać i odwiedzać Dżoka itp. AlinaS pewnie będzie pisała na bieżąco co i jak z Dżokiem ale przydałyby się zdjęcia itp.
A moze AlinaS mogła by w razie co z nim przygnac do weta ( ale chyba wet jeździ do niej z tego co wiem )

Czy moze ktos się tu zadeklarowac ze w razie co pomoże w transporcie psiaka do weta ?? Plisss

Ja się zobowiązuje pomóc w szukaniu ludzie do wizyt przedadopcyjnych , ściąganiu ludzi na wątek , szuknaiu taniej kastracji itp.

Potrzebny nam ktos do ewentualnego transportu od czasu do czasu :(

Posted

Potrzebny transport dla Dżoka na trasie W-wa- hotelik u AlinyS.
Z jayo dowieziemy psiaka z Kruszewa do W-wy, chociaż będzie ciężko, bo mamy przywieźć 3 inne dorosłe psy (ON, onkowata i bassetowaty) te 3 psy musimy w jakiś sposób rozwieźć (Rembertów, Góra Kalwaria i Żoliborz i nie damy rady dowieźć Dżoka. Proszę, niech ktoś go w niedzielę po południu od nas przejmie. Szkoda by było, by stracił szansę tylko przez brak transportu na krótkim odcinku.

Posted

do Jaktorowa

To nie jest daleko od W-wy, ale na prawdę nie damy rady go zawieźć. Dwa psy z przywożonych jutro trzeba wprowadzić do domu z drugim psem. To zajmuje sporo czasu. Nie da się ich po prostu zostawić samych sobie. Na każdą adopcję trzeba poświęcić minimum godzinę plus czas dojazdu- 240km do schroniska i powrót do W-wy plus czas spędzony w schronisku- minimum 2-3 godziny. Najgorsze jest to, że każdy z punktów przekazywania psiaka jest w innym rejonie.
Odbiór Dżoka mógłby być na trasie Rembertów-Żoliborz lub Żoliborz-Góra Kalwaria jutro nie wcześniej niż godz 16.

Posted

Dzok będzie jeździł z de mną jak będę w hoteliku to i on będzie jak będę w domu to on ze mną . Transport możecie zorganizować dowolnie na Popielarnię lub do Jaktorowa choć w niedzielę od mniej więcej 9,30 jestem na Popielarni bo Iwonka ma trochę wolnego w niedzielę ale możemy umówić się w Jaktorowie jak będzie wygodniej osobie która przewozi Dżoka

Posted

Dla mnie to zupełnie nieznane tereny. mój Tz tez raczej nie zna. Będzie ktoś musiał nam dokładnie powiedzieć jak tam dojechać. Tz mówi że chyba Jaktorów woli.

Posted

To czekam teraz na kontakt od esperanzy. Mnie jutro w w-wie nie ma, wracam po południu od strony łomianek. Wolałabym się umówić wcześniej, by wiedzieć o której mniej więcej wracać.

Posted

Awit napisał(a):
Dla mnie to zupełnie nieznane tereny. mój Tz tez raczej nie zna. Będzie ktoś musiał nam dokładnie powiedzieć jak tam dojechać. Tz mówi że chyba Jaktorów woli.

Telefon do mnie w razie problemu z trafieniem
604 877 990

Posted

esperanza napisał(a):
Awit zadzwonię, gdy będziemy w schronisku, bo wtedy będziemy w stanie określić precyzyjniej godzinę przyjazdu do W-wy. Pomyśl z TŻ-em, gdzie będziecie mogli go przejąć.

Esperanza, będę mogła go wziąźć z żoliborza, wiec wracając. Na godzinę, no 50 min przed naszym spotkaniem, musze wyjechać stamtąd gdzie będę. Dojedziemy do żoliborza i tam go weźmiemy.
AlinaS tel zapisałam. Tu możesz napisać gdzie to mniej więcej, jak coś to zadzwonię.

Posted

agata51 napisał(a):
Czuję się z lekka pogubiona - jakoś chaotycznie tutaj. Kaskę wysłałam. Kiedy Dżok jedzie do Aliny?

Twoje pieniądze wpłynęły, pisałam o tym dwie strony wcześniej.
Dżok dziś wyjeżdża w podróż życia - też chyba dwie strony wcześniej jest o tym wzmianka.
Mam nadzieję, że pomogłam Ci się odnaleźć ;)

Posted

No to ja w takim razie czekam na dobre wiadomości dotyczące podróży i na numer konta do Aliny i kwotę jaką mam na nie wpłacić :)
I ogólne zasady dotyczące zapłaty za hotelik. Tzn. czy hotelik jest płacony z góry czy z dołu. Jaki jest dokładny koszt miesięczny (wydaje mi się, ze 250 zł, ale nie wiem czy czegoś nie przegapiłam). I do kiedy mają być robione przelewy za dany miesiąc.