Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Macie już DT dla Dżoka?

Poproszę o nr konta (z adresem). Może od stycznia będę mogła dorzucić dyszkę. Ale mam nadzieję, że nie będzie już takiej potrzeby. Dżok to wyjątkowo urodziwy psiak.

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
Owieczko, czy dzwoniłaś do tych domow o których pisała agata51?? Zadzwon proszę. Transport jakos sie załatwi... a trzeba sprawdzić kazdą możliwą opcję...

Czy cos pominęłam ?? Podeslij mi prosze ... :( nie wiem , za dużo tego wszystkiego i się gubię.

Posted

Niestety Kasia juz nie przyjmie :( jak by była sunia to jeszcze , jeszcze ... ale to psiak :(

A do drugiego hoteliku w Wieliczce mam dzwonić jutro ( mają się zastanowić i obgadac sprawę )

Posted

No nic nie zrobimy ... musimy czekac w kolejce :( Czekam jeszcze na odpowiedż od AlinaS czy domowy hotelik wchodziw grę. Zobaczymy. Jutro powinno się cos wyjasnić. Bądźmy dobrej myśli

Posted

No to się melduję na wątku:) wiem,że trochę późno...Na początek chciałbym zapronować 30 zł jednorazowo z opcją przejścia na stałą deklarację jak wyklaruje się moja sytuacja zawodowa po nowym roku:):) Jako,że i w transporcie się czasem udzielam więc ten problem postaram się rozwiązać jak będzie taka potrzeba sam lub razem z kimś kogo znam dobrze:):):)

Posted

DEKLARACJE STAŁE:

Aga-33-76 - 10 zł miesięcznie
Agata,Sonia- 50 zł miesięcznie
obraczus87 - 10 zł miesięcznie
AnnaA - 10 zł (od Grudnia)
katarzyna005 - 30 zł
Zmysł - 10 zł
KSpasiuk - 20 zł
Awit - 10 zł
Natalijo - 30 zł
agata51- 10 zł

RAZEM: 190 zł

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:

Yajo - 30 zł
obraczus87 - 30 zł
Aimez_moi - 30 zł
Aga-33-76 - 50 zł
Agnieszka103 - 10 zł
Jolanta08 - 20 zł
Nikuś - 30 zł

RAZEM: 200 zł

SUMA: 390 zł

Posted

[quote name='obraczus87']Szukamy całyyyyyyy czas :)

Pewna dogomaniaczki przyslala mi opis i namiar na hotelik mariamc.Poniżej cytuje:

znam hotelik, znam mariamc. mam u niej kilka psów. cena rzeczywiście niska. hotelik jest przy schronisku-najnowocześniejszym, najlepszym w polsce-takim jak się widuje na animal planet ;)
psy najedzone mięsem, grube, wyprowadzane na spacery codziennie przez całe stado wolontariuszek i zatrudnionych skazańców, mają ciepło, w schronisku panuje cisza, psy prawie nie szczekają!mają tam dobrze i ciepło.
nie wiem czy są miejsca w boksach wewnętrznych, w zewnętrznych są budy, na zimę wypełnione po dach taką nienamakającą watoliną, w którą psy się zagrzebują, także nie marzną. mogę ci podać numer do danki: 519102889 lub 885574260.

Czy próbowaliscie tam sie dowiadywać.?

Posted

AlinaS napisał(a):
Wysłałam odpowiedź do Owieczki że Psiak może przyjeżdżać

Dziekujemy Alinko że chcesz przyjąć naszego małego Dżoka. Cena jaką zaproponujesz to 250 zł/ m-c :) za hotelik domowy. Dla mnie super.
Nie wyobrażam sobie tego malca w kojcu :(
Dziewczyny będą w schronisku w niedziele więc możemy załatwić transport.

Czy wszyscy sa za ??!

Posted

Ja nie jestem nastawiona na robienie kasy na tych biedulach ale jednak mojej Iwonce muszę trochę zapłacić jak pod moją nieobecność zajmuje się psiakami bo niestety albo na szczęście jeszcze pracuję i w pracy też pomagam biednym psiakom. Ogrzewanie również trochę kosztuje a z pensji ne stać mnie na darmowe tymczasy

Posted

:evil_lol:DDżok nie jest psem agresywnym zagryzającym swojego pana ( przynajmniej taka etykietka ) a wydać bez ostrzeżenia to wiążę się z ryzykiem tak że tutaj zdam się całkowicie na nowe domki znalezione przez Was - OBIECUJĘ
[quote name='Owieczka'] Tylko tym razem bez mojej wiedzy, zgody i wizyty przedadopcyjnej nie ma mowy o wydaniu Dżoka do domu !!!! Rozumiemy się ?! ;D