Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Owieczka napisał(a):
jeszcze nie i bardzo Was przepraszam :( Zadzwonie dzisiaj napewno. Niestety do netu mam dostęp tylko w pracy a jak to w pracy nie zawsze mam czas. Do tego dosżły mi te szczeniaki do których musze zaglądać w ciagu dnia :(

Spokojnie Kochana :)
tylko proszę Cię drundij tam, być może uda się cos ustalić - mam taka nadzieję..... to wtedy i transport byłby....

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
Spokojnie Kochana :)
tylko proszę Cię drundij tam, być może uda się cos ustalić - mam taka nadzieję..... to wtedy i transport byłby....

Dzwoniłam do pani Eli, okazało się że się namy :) ale to stara historia...
Niestety na dzień dzisiajszy wszystko ma pozajmowane :( powiedziała, ze będzie się starała czegoś poszukać.
pani Ela zaproponowała nam hotelik w Konstancinie u pani Beaty Zalewskiej ale tam też są kojce i 450 zł / m-c :(
Nie wiem co robić...

Posted

A-ha odezwał sie darmowy tymczas i mamy dzwonić ok 5 grudnia żeby cos ustalić. Niestety DT jest dopiero od 18 grudnia... a w tą niedziele mały Dżok mógłby już przyjechać... :(

Posted

obraczus87 napisał(a):
Owieczko, ale czy ten darmowy tymczas to jest coś pewnego w miarę??

darmowy tymczas wzięłam ze strony hotelikówi DT z dogo. Nic pewnego.
Obdzwoniłam wszystkie linki które mi podałaś na pw , niestety jeden nieczynny chwilowo, do malamutów nie mogę się dodzwonic bo zasięgu nie maja :( a reszta to ceny od 500 do 700 zł :( To jakiś koszmar...

Posted

kurcze a jednak myślałam, że jak dla takiego małego pieska to ceny będą w miarę przystępne.....

Dziewczyny, a może by umieścić Dżoka w tym Konstancinie do czasu znalezienia domowego DT?? Sama już nie wiem co robić.

Ja obszukałam wszędzie gdzie się dało... nic. Kompletnie nic.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Pierwszy post troszkę zmodyfikowałam, zmieniłam tytuł. Może teraz przyciągnie choć troszkę ludzi :)
Jesli macie jakieś uwagi dajcie znać :)

Super to zrobiłaś :D Tylko nr tel podałabym jeszcze do esperanza ( Justyna) 607-077-350 bo ona ma kontakt ze schroniskiem i widziała Dżoka na żywo. Najwięcej może powiedziec na jego temat.

Posted

500-700zł za to maleństwo Owieczko, kontaktowałaś się z tymi dwoma DT - kasiaprzystał i jarsa?

Pobyt Grandusia u Kasi kosztuje 300zł. Za Kajtka i Dino (dwa spore psy) płacimy w jarsie 600zł.

Posted

Kojec to nie jest dobre rozwiązanie. W tej chwili Dżok ma sporo kontaktu z ludźmi, bo głównie przebywa w pobliżu nowo powstającego wybiegu dla szczeniąt, gdzie w ciągu dnia cały czas są robotnicy.
Właścicielka schroniska mówi, że w jego przypadku socjalizacja nie powinna być problematyczna.

Posted

Nie zauważyłam, by negatywnie reagował na psy- raczej trzyma się na uboczu. Reakcja na koty może być nieadekwatna, bo musiałybyśmy wprowadzić go do pomieszczenia, w ktorym nigdy nie był.

Posted

Dżok dostanie od cioci iwna5702 10 zł miesięcznie :) :) dziękujemy!
P.S. przelew tym razem będzie z konta Negri_2008, ponieważ iwna5702 wpłaciła tam deklarację łącznie na pieski z duczek.

Posted

Zmysł - 10 zł (dekl. stała)
obrączuś87 - 10 zł (dekl. stała)
Awit - 10 zł (dekl. stała)
natalijo - 30 zł (dekl. stała)

Aimez_Moi - 30 zł (jednorazowa)
obrączuś87 - 30 zł (jednorazowa)
Aga-33-76 - 50 zł (jednorazowa)
Jolanta08 - 20 zł (jednorazowa)

Razem: 60 zł dekl. stałych + 130 zł wpłat jednorazowych =
190 zł na dzień 30-11-2009

[SIZE=2]dziś wpłynęło:

Aga-33-76 - 10 zł (dekl. stała)
AnnaA - 10 zł (dekl. stała)
Kspasiuk - 20 zł (dekl. stała)

Agnieszka103 - 10 zł (jednorazowa)

Razem: 40 zł dekl. stałych + 10 zł jednorazowo = 50 zł

[SIZE=5]na dzień 01-12-2009 mamy 240 zł

Jak wpłyną wszystkie deklaracje stałe, to wszystko uporządkuję.
Dobrze nam idzie ;)

Posted

[quote name='tripti']Dżok dostanie od cioci iwna5702 10 zł miesięcznie :) :) dziękujemy!
P.S. przelew tym razem będzie z konta Negri_2008, ponieważ iwna5702 wpłaciła tam deklarację łącznie na pieski z duczek.

pieniążki pójdą na moje konto, bo Negri ma mój numer, a ja je prześlę Natalijo :)

dziękujemy Iwna!!!

Posted

DEKLARACJE STAŁE:

Aga-33-76 - 10 zł miesięcznie
Agata,Sonia- 50 zł miesięcznie
obraczus87 - 10 zł miesięcznie
AnnaA - 10 zł (od Grudnia)
katarzyna005 - 30 zł
Zmysł - 10 zł
KSpasiuk - 20 zł
Awit - 10 zł
Natalijo - 30 zł