Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tegoroczna Wystawa Psow w Poznaniu obfitowala w pokazy bardzo roznych psich dyscyplin. Byl flyball, taniec z psem, pokazy psow asystujacych i oczywiscie pokazy frisbee :-)
Fajnie, ze nawet wtedy gdy aura nie dopisuje do pokazow na swiezym powietrzu, mozna ten widowiskowy sport podziwiac na hali :-)

Posted

Wind napisał(a):
Tegoroczna Wystawa Psow w Poznaniu obfitowala w pokazy bardzo roznych psich dyscyplin. Byl flyball, taniec z psem, pokazy psow asystujacych i oczywiscie pokazy frisbee :-)

Jeszcze było agility! :razz:

Super, że byłaś i robiłaś zdjęcia!! :multi::loveu::multi::loveu::multi:

Posted

suuuper zdjęcia! :D

wielkie wielkie dzięki za Bluesa (merlak stojący na ramieniu :P)
jakbyś miała jeszcze jakieś jego foty to byłabym wdzięczna :razz:

można przekleić?

Posted

Milo, ze zdjecia sie podobaja, ale jeszcze milej bylo ogladac takie fajne i dynamiczne wystepy :-)

Dziewczyny, a co tak sfeminizowalo ten sport? Zadnego "rodzynka"? :crazyeye::eviltong:

BTW oczywiscie zdjecia - w niezmienionej formie - mozna przeklejac na inne strony www.

Posted

kingula napisał(a):
A ja mam pytanie, czy orientujecie sie które to kluby organizowały pokazy frisbee, flyball i agility w Poznaniu?

ja sie orientuję kto biegał we flyballu :) z Wrocławia Woof i z Warszawy Unleashed :)
a masz może jakieś filmiki lub zdjęcia a pokazów ?? :)

Posted

Kurcze z Poznania dostaliśmy taki wykaz pokazów:
11.35-GRUPA POKAZOWA "DISCBUSTERS"
11.50-FUNDACJA SZKOLENIA PSÓW ASYSTUJĄCYCH NIEPEŁNOSPRAWNYM "DOGIQ"
12.00-GRUPA POKAZOWA "WOOF"
12.25-POZNAŃSKA SZKOŁA PSÓW "NA WOLI"
12.45-GRUPA POKAZOWA "NEED4SPEED"
13.45-GRUPA POKAZOWA "DISCBUSTERS"
Woof i DiscBusters organizowali flyball, wiem bo rozmawiałam z Woof'em, do frisbee i agility nikt sie nie chce przyznać :)

Filmiki są już na naszej stronie tj.www.psia.tv musisz poszperać w aktualnościach :)