malawaszka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 a to samochodem będzie? bo jak nie samochodem to może jednak lepiej w transporterku? ona malutka jest Quote
gonia66 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ale sie ciesze Cajus ze zabierasz Ele do siebie..nie chcialbys tez jeszcze innej maleńkiej biduli ktorej nikt nie chce????:( Quote
Cajus JB Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='malawaszka']a to samochodem będzie? bo jak nie samochodem to może jednak lepiej w transporterku? ona malutka jest[/QUOTE] Do Łodzi pociąg. Nie wiem czy uda się załatwić transporterek. Raczej marne szanse. Od Łodzi samochód. [quote name='gonia66']Ale sie ciesze Cajus ze zabierasz Ele do siebie..nie chcialbys tez jeszcze innej maleńkiej biduli ktorej nikt nie chce????:([/QUOTE] Jeszcze nie ma Eli u mnie. Kiedyś na pewno jeszcze jakaś bidulka znajdzie u mnie domek. Quote
malawaszka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 może Magdziak ma? kotów ma sporo więc może??? kontenerek by pociągiem wrócił bo w samochodzie już nie jest tak potrzebny ale w pociągu byłoby bezpieczniej Quote
Cajus JB Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Może i ma, ale jest odcięta od wiadomości. Dopiero jutro mogę zadzwonić. Nie wiem czy się uda zgrać wszystko w czasie. Quote
gonia66 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Cajus JB']Do Łodzi pociąg. Nie wiem czy uda się załatwić transporterek. Raczej marne szanse. Od Łodzi samochód. Jeszcze nie ma Eli u mnie. Kiedyś na pewno jeszcze jakaś bidulka znajdzie u mnie domek. Wiem wiem..ja tak troche zażartowalam, bo dzis znalazlam taka sunie..:( tak juz jest na tym swiecie, ze wszystjkim na raz nie da rady pomoc..a wybrac ktoremu psu- nie jest latwo- to serce mowi za nas..i chwila....i nie ma na to wytlumaczenia....i ja to doskonale rozumiem.....sama kiedys tez tak "zadzialalam"....i nigdy nie mialam wyrzutow, ze moze jednak nie ta..ze etraz o wiele gorsza bida mogalby byc u mnie..nigdy nawet przez mysl mi nie przeszlo....ale wierze Cajus, ze bedziesz z Elunia szczesliwy i ze szybko bedziesz chcial to szcescie dzilic:D Gratulowac bede juz jak będziesz z Elunia:) Quote
Cajus JB Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 A teraz wiem czemu o sunię pytałaś. Dziękuję za miłe słowa. Quote
Szarotka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Ela bone voyage :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
ivette3 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Na str.63 wątku Partyzanta http://www.dogomania.pl/threads/148195-stary-brzydki-wyA-ysiaA-y-gA-uchy-i-A-lepy-pies-po-wypadku-bez-szans-prawda/page63 jest zamieszczone streszczenie wątku ( najkrócej,jak to było możliwe, aby opisać miesięczne gmatwanie przez florida_blue i jej zwierzchniczki z zarządu FFA w Czę-wie, sprawy pobytu- losów psiaka ) Na tą chwilę jego losy oraz losy kilku- kilkunastu innych zwierząt ( psów i kotów) nie są znane,ale jest wdrożona procedura prawna aby dociec prawdy. Istnieje nikła szansa , ( o ile te " wolontariuszki" darowały mu życie.... po zabraniu prawie zdrowego ode mnie) , że Partyzant został umieszczony w jakimś odległym od Częstochowy schronisku .Stąd moja prośba o przeglądanie stron internetowych różnych schronisk,ogłoszeń o znalezionych psiakach itp. podobno florida bywa na dogo codziennie, więc może udzieli pomocnych wskazówek (skoro chce uchodzić za tą szlachetną dla zwierząt). Ponad to , skoro tak wiele osób na tym wątku ma szczere intencje co do pomocy zwierzętom i ufność do działań FFA, a są z okolic lub samej Częstochowy,a mają szerokie możliwości w schroniskach , to może też zechcą pomóc- o co serdecznie proszę. Quote
Cajus JB Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Ela niedługo powinna ruszać w swoją podróż. Dodam tylko, że nie udało się załatwić transporterka. Trzeba mocno trzymać kciuki za Elę. Quote
malawaszka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 łooo ja myslałam, ze już jestescie na miejscu :oops: trzymam zatem :kciuki: pewnie w nocy albo dopiero jutro będzie wiadomo jak poszło nie? szkoda, że nie ma transporterka :/ Quote
Szarotka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Sorry za offa, ale mamy 1000 zl. dlugu, zapraszamy na Bazarek Swiateczny: http://www.dogomania.pl/threads/174776-Swiateczny-Bazarek-dla-Franusia-ktory-ledwo-uszedl-z-zyciem-do-12-XII-godz-12-00 Quote
gonia66 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Cajus JB']Ela niedługo powinna ruszać w swoją podróż. Dodam tylko, że nie udało się załatwić transporterka. Trzeba mocno trzymać kciuki za Elę.[/QUOTE] Ups...no to trzymamay, trzymamay oczywiscie:) I czekamy na wiesci:D Quote
Magdziak Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Jestem -mam odblokowane dogo warunkowo... chyba po dzisiejszej dobrej wiadomosci mam amestie na chwile.. Cajus jestes bardzo dobrym człowiekiem - jestem pewna, że stworzysz Eli najlepszy dom! Czekam na wiadomości jak już będzie u Ciebie!! Jeszcze raz stokrotne dzięki i pokłony za wszystko ..od samego początku I dziękuję Malawaszce, Szarotce, Lilka, Olllaaa i innym dobrym duchom za pomoc w ogłaszaniu i wsparcie - przepraszam jezeli kogos pominelam lub pomieszlam login, ale pisze z pamieci - nie mam zbyt wiele czasu na dogo. Floridzie dziekuje za zalatwienie transportu i zabranie suni; i przepraszam, że miala przeze mnie nieprzyjemnosci. transportery jakie mam nie byly tak duze - jeden plastikowy i pekniety niestety a drugi wiklinowy wiec maly. Sunia ani w jednym ani w drugim by sie nie zmiescila; ona jest spokojna wiec wszystko MUSI sie udac!!! Czekam z niecierpliwoscia na wiadomosc ze juz jest w samochodzie Cajus!! Prosze trzymajcie kciuki za szczesliwa podroz!!!!!! Quote
Szarotka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 A to tak moga zablokwac i juz. U mnie dogo jest strasznie wolne:oops::oops:, moze to tez za kare :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Szarotka']A to tak moga zablokwac i juz. U mnie dogo jest strasznie wolne:oops::oops:, moze to tez za kare :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] no to ja chyba też mam ta karę hihi trzymam cały czas :kciuki: za podróż!!! Quote
Magdziak Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 wyjasniam - nie mam bana - tylko moj TZ potrafi mi blokowac miau i dogo :-) Quote
Magdziak Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 wyjasniam - nie mam bana - tylko moj TZ potrafi mi blokowac miau i dogo :-) Quote
marysia55 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='lilk_a']Eluniu , ruszaj do nowego życia Ela, szerokiej drogi po to nowe, szczęśliwe i bezpieczne życie:p:p:p już widzę jak spychasz Cajusa z wyrka:lol: i mościsz sobie gniazdko :razz: Quote
gonia66 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='marysia55']Ela, szerokiej drogi po to nowe, szczęśliwe i bezpieczne życie:p:p:p już widzę jak spychasz Cajusa z wyrka:lol: i mościsz sobie gniazdko :razz:[/QUOTE] Hihiih..no to będzie się dzialo....:D Quote
Recommended Posts