Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']a to samochodem będzie? bo jak nie samochodem to może jednak lepiej w transporterku? ona malutka jest[/QUOTE]

Do Łodzi pociąg. Nie wiem czy uda się załatwić transporterek. Raczej marne szanse. Od Łodzi samochód.

[quote name='gonia66']Ale sie ciesze Cajus ze zabierasz Ele do siebie..nie chcialbys tez jeszcze innej maleńkiej biduli ktorej nikt nie chce????:([/QUOTE]

Jeszcze nie ma Eli u mnie. Kiedyś na pewno jeszcze jakaś bidulka znajdzie u mnie domek.

Posted

[quote name='Cajus JB']Do Łodzi pociąg. Nie wiem czy uda się załatwić transporterek. Raczej marne szanse. Od Łodzi samochód.

Jeszcze nie ma Eli u mnie. Kiedyś na pewno jeszcze jakaś bidulka znajdzie u mnie domek.
Wiem wiem..ja tak troche zażartowalam, bo dzis znalazlam taka sunie..:( tak juz jest na tym swiecie, ze wszystjkim na raz nie da rady pomoc..a wybrac ktoremu psu- nie jest latwo- to serce mowi za nas..i chwila....i nie ma na to wytlumaczenia....i ja to doskonale rozumiem.....sama kiedys tez tak "zadzialalam"....i nigdy nie mialam wyrzutow, ze moze jednak nie ta..ze etraz o wiele gorsza bida mogalby byc u mnie..nigdy nawet przez mysl mi nie przeszlo....ale wierze Cajus, ze bedziesz z Elunia szczesliwy i ze szybko bedziesz chcial to szcescie dzilic:D Gratulowac bede juz jak będziesz z Elunia:)

Posted

Na str.63 wątku Partyzanta

http://www.dogomania.pl/threads/148195-stary-brzydki-wyA-ysiaA-y-gA-uchy-i-A-lepy-pies-po-wypadku-bez-szans-prawda/page63

jest zamieszczone streszczenie wątku ( najkrócej,jak to było możliwe, aby opisać miesięczne gmatwanie przez florida_blue i jej zwierzchniczki z zarządu FFA w Czę-wie, sprawy pobytu- losów psiaka )

Na tą chwilę jego losy oraz losy kilku- kilkunastu innych zwierząt ( psów i kotów) nie są znane,ale jest wdrożona procedura prawna aby dociec prawdy.

Istnieje nikła szansa , ( o ile te " wolontariuszki" darowały mu życie.... po zabraniu prawie zdrowego ode mnie) , że Partyzant został umieszczony w jakimś odległym od Częstochowy schronisku .Stąd moja prośba o przeglądanie stron internetowych różnych schronisk,ogłoszeń o znalezionych psiakach itp.

podobno florida bywa na dogo codziennie, więc może udzieli pomocnych wskazówek (skoro chce uchodzić za tą szlachetną dla zwierząt).
Ponad to , skoro tak wiele osób na tym wątku ma szczere intencje co do pomocy zwierzętom i ufność do działań FFA, a są z okolic lub samej Częstochowy,a mają szerokie możliwości w schroniskach , to może też zechcą pomóc- o co serdecznie proszę.

Posted

[quote name='Cajus JB']Ela niedługo powinna ruszać w swoją podróż. Dodam tylko, że nie udało się załatwić transporterka. Trzeba mocno trzymać kciuki za Elę.[/QUOTE]
Ups...no to trzymamay, trzymamay oczywiscie:) I czekamy na wiesci:D

Posted

Jestem -mam odblokowane dogo warunkowo... chyba po dzisiejszej dobrej wiadomosci mam amestie na chwile..

Cajus jestes bardzo dobrym człowiekiem - jestem pewna, że stworzysz Eli najlepszy dom! Czekam na wiadomości jak już będzie u Ciebie!! Jeszcze raz stokrotne dzięki i pokłony za wszystko ..od samego początku

I dziękuję Malawaszce, Szarotce, Lilka, Olllaaa i innym dobrym duchom za pomoc w ogłaszaniu i wsparcie - przepraszam jezeli kogos pominelam lub pomieszlam login, ale pisze z pamieci - nie mam zbyt wiele czasu na dogo.
Floridzie dziekuje za zalatwienie transportu i zabranie suni; i przepraszam, że miala przeze mnie nieprzyjemnosci.

transportery jakie mam nie byly tak duze - jeden plastikowy i pekniety niestety a drugi wiklinowy wiec maly. Sunia ani w jednym ani w drugim by sie nie zmiescila; ona jest spokojna wiec wszystko MUSI sie udac!!! Czekam z niecierpliwoscia na wiadomosc ze juz jest w samochodzie Cajus!!

Prosze trzymajcie kciuki za szczesliwa podroz!!!!!!

Posted

[quote name='Szarotka']A to tak moga zablokwac i juz. U mnie dogo jest strasznie wolne:oops::oops:, moze to tez za kare :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

no to ja chyba też mam ta karę hihi

trzymam cały czas :kciuki: za podróż!!!

Posted

[quote name='lilk_a']Eluniu , ruszaj do nowego życia
Ela, szerokiej drogi po to nowe, szczęśliwe i bezpieczne życie:p:p:p już widzę jak spychasz Cajusa z wyrka:lol: i mościsz sobie gniazdko :razz:

Posted

[quote name='marysia55']Ela, szerokiej drogi po to nowe, szczęśliwe i bezpieczne życie:p:p:p już widzę jak spychasz Cajusa z wyrka:lol: i mościsz sobie gniazdko :razz:[/QUOTE]
Hihiih..no to będzie się dzialo....:D