Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cajus JB napisał(a):
Bardzo niedobrze.

no nie za dobrze ....
może poogłaszam ją na tych wszystkich portalach , jestem na alegratce i eofertach zarejestrowana , zarejestruję się na jeszcze kilku i poogłaszam ...może to coś da ?

wiem jak niszczycielska potrafi być niespożyta energia szczeniaka i jak dużo czasu trzeba mieć żeby zmęczyć takiego psotnika , żeby już nic mu się nie chciało niszczyć :lol::lol:
zajmę się ogłoszeniami jeszcze dziś lub jutro
opis zrobię podobny do tego z pierwszego postu.....

Posted

Ja wczoraj już nie dotarłem do Eli. Dziś tez jestem późno. Postaram się poszukać i zaznaczyć strony z ogłoszeniami. Jak jakieś nie będzie wśród Twoich lilk_a to postaram się zrobić.

Posted

Magdziak napisał(a):
Niestety muszę jąoddać do schroniska - wiel zniszczen udalo mi sie ukryc przed mezem ale tego juz nie ukryje - zniszczyly kompletnie urzadzenie do bramy wjazdowej - dziwie sie ze ja prad nie pokopal

To okropne. Taka malutka sunia do schronu, jak ona sobie poradzi ?????????????????????????????/Trzeba by zmienic tytul i poprosic o pomoc innych.
Co to za schron ??????????????????????????????????????

Posted

Zmien tytul, ze szukamy kogos do ogloszen, bym zaofiarowala, ale moje pieniadze utknely w Polsce i bazarek ogloszeniowy jest nadal nie oplacony.:angryy::angryy::angryy:
Moge sie spytac czy zrobi teraz czy bedzie czekac na pieniadze.

Posted

Ladyswallow robila taki bazerek z ogoloszeniami na jakies szczeniaczki. Teraz nie moge tego znalezc w swojej skrzynce. Postaram sie znalezc ten watek.
Pieniadze poszly do Polski i mialy byc wplacone za ten bazarek. Narazie utknely w banku. Wyslalam to osoby ktorej place za pieska w hotelu i jakos nie moze odebrac i wplacic tym dwom innym .............