Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciemka ten stary kabelek to nie dobry pomysł bo szczeniaczek nie rozróżnia czy to stare czy nowe i to moze sie źle skończyć tak samo nie powinno dawac się kapci i butów jak sie nei chce żeby pies gryzł je. Fajnie że sie rozwija dobrze i masz już wesoło ;)

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kabelek zabrany i z Czarną póki co wszystko ok.

Niestety dzisiaj się okazało że mój przygarnięty kociak ma przepuklinę i to dość zaawansowaną. :( Pani wet stwierdziła, że najbliżej takimi rzeczami zajmują się w Przemyślu, także jutro tam jadę (chociaż początkowo pan wet stwierdził, że nie mają już miejsca, ale dał się przebłagać).

Ogólnie pani wet dała mi do zrozumienia że jest bardzo źle i odniosłam wrażenie, że najchętniej by go uśpiła. :(

Posted

Dzisiaj kotek został zawieziony do Przemyśla, jutro będzie operowany, ale pan wet powiedział szczerze, że daje mu 10% szans, bo wada jest poważna. :( Także jutro wieczorem się dowiem co i jak.

Wiem, że to nie temat kotka, ale tak mi go żal. :(

Czarną uściskam, jak najbardziej.

Posted

Ciemka, strasznie mi przykro
Ale nie poddawaj się. 10 % to czasem własnie te 10%. To na razie jedna diganoza. Spokojnie. Walczcie !!!

Zapraszam Cie na www.miau.pl. Tam takie typowo kocie problemy są poruszane. Trzymam za Was bardzo, bardzo mocno :thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Mameczka napisał(a):
Ciemka i co z kotkiem?

Mimo, że operacja się udała, kotek nie przeżył. :((((
Lekarz powiedział, że za długo to trwało i doszło do zbyt dużych zniszczeń w organizmie. :((((
Naprawdę czasem szkoda mi słów, byłam z tym kotem ze 4 razy u dwóch różnych wetów i za każdym razem słyszałam, że dyszy bo jest zachudzony. :((((( Wystarczyło wcześniej zrobić rentgen. A ja przez 2 miesiące słyszałam, że kot jest zwyczajnie za chudy. :((((

• Posted

Ciemko, strasznie mi przykro .... przytulam. Badź dzielna. Wiem jak to boli, wiem .....

Zapalam dla koteńka światełko
    [*], by szybciej trafił tam, gdzie juz nic nie boli ...................

On zawsze będzie z Toba w Twoim sercu ....

Posted

Ciemko strasznie mi przykro...
    Wymiziaj swoja czarnulke, to napewno pomoze.
    Jestes wspanialym czlowiekiem ,ze tak potrafisz sie zajac potrzebujacym zwierzakiem.
    Kociak mial szczescie ,ze znalazl Ciebie i milosc , ktora mu dalas.

Posted

Dziękuję wszystkim. Na tym zdjęciu moje dwa bancurki patrzyły za mną, gdy wychodziłam do pracy:

Strasznie mi żal mojego rudziaka. :(

Czarna za to skończyła dziś 6 tygodni:

Posted

Była dziś na pierwszym w swoim życiu spacerku na zewnątrz, wprawdzie trwał ten spacer jakieś 30 sekund ze względu na panujące temperatury, ale chyba jej się spodobało bo chciała iść na dłużej. :)