phase Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Hej. ;) macie temat na niebieskim forum? bo chyba Was kojarzę. :) sledzilam po cichu jej "wyczyny" na tamtym forum. :) http://imagizer.imageshack.us/a/img191/7206/9u19.jpg :loveu: pzdr. Quote
kalyna Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Nie strasz :eviltong: Nie no jak do tej pory szczeniaki, z którymi miałam styczność całkiem ładnie się zamóżdżały z wiekiem ;-) Nie chodzi mi oczywiście o to, że dorosły pies na spacerze tylko chodzi przy nodze, a w domu leży i absolutnie, nigdy nie miewa żadnych odchyłów ;-) Przecież mi nie chodzi o chodzenie przy nodze, tylko ogólne podejście do życia i zachowanie :P Jojczenie, nakręcanie się na różne rzeczy, stawianie się na inne pieseczki i wiele, wiele innych :loveu: Pod tym względem szczeniaki są lepsze :P Quote
xxxkaluniaxxx Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 phase tak mamy :siara: Fotki z dzisiaj :eviltong: Quote
phase Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Szkoda że jeszcze telefonu nie odbierze :evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 oj szkoda, szkoda :eviltong: no ale może zacznie przynosić jak dobrze pójdzie :evil_lol: Quote
kalyna Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Kala superdog :grins: Byłam pewna, ze nie tylko trzyma, ale też przynosi różne rzeczy... Ja jestem super Pańcia i tak piesków nie katuję :evil_lol: Quote
kalyna Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Ja też chcę takiego psa :placz: ja też :evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 chcecie? :P moge pożyczyć na kilka dni :D baa jeszcze dziś mogę zapakować w ozdobny papier i wysłać kurierem :P za szkody psychiczne jakie wyrządzi K nieodpowiadam ;] Quote
xxxkaluniaxxx Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 tylko w czym? :niewiem: niemam takiego wielkiego pudła :laugh2_2: Z okazji że dogo odżyło mam fotki Mordowanie kaczki takie fajne, szkoda że sprzątanie już nie :nonono2: Quote
Guest TyŚka Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Zabijanie zabijaniem, ale trzymanie pustej miski jest świetne! :D Mimo że pokazuje Twoje znęcanie się nad nią - pewnie od dawna już nic nie jadła :p Quote
xxxkaluniaxxx Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 miseczka najlepsza :loveu: w sumie to ona wyprawkowa ale czasem jej używam, niedaj booosze ją zostawię na wierzchu :grins: bierze ją w pysk i przynosi do mnie żeby jej dać coś do żarcia jak jej niczego nie dam obraza majestatu miska lata w powietrzu :loveu: się dziwie że jeszcze jest cała bo już dwie załatwiła ;] jedną także wyprawkową i swoją od mokrego :nonono2: w sumie to czeka mnie kupno misek bo mnie ta obecna podwójna wkurza :siara: Zagłodzona ona bardzo, sama skóra i kości :eviltong: Quote
Guest TyŚka Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Dziękujemy i Tobie też wszystkiego, co najlepsze :) Quote
pcheelkaa Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Witamy się, przejrzałam całą galerię. Suni ślicznie w obróżce w kratkę :) przypadła nam do gustu Quote
Guest TyŚka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Po innych galeriach lata... a tu takie pustki :p Quote
xxxkaluniaxxx Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 i bd pustki jeszcze trochu :P niedosyć że aparat mi zdechł to pc w częściach :( próbowałam wrzucić aż dwie najnowsze foty spaślaka ale o dziwo nie da sie -.- Quote
phase Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 niedosyć że aparat mi zdechł Tak sam od siebie? :D :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 sam padł, ja mu nie pomagałam :p myślałam że winne są akumulatorki wiec wymieniłam i dalej nic :( nie moge normalnie włączać go udaje sie tylko wchodząć przez hmm.. galerie? i wsio spoko jest dopóki foty nie chce zrobić :( jak tylko zrobie fota sie pokazuje i aparat nagle sruuu i sie wyłącza usuwając zdjęcie :| jakiś pomysł? szkoda mi go bo ma dopiero 2,5roku ::( Quote
kalyna Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 to ja pomogę z tymi fotkami, jeśli mogę :P Quote
xxxkaluniaxxx Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Aluś <3 dzięki Ci dobra kobieto :D Quote
Recommended Posts