Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie strasz  :eviltong:

Nie no jak do tej pory szczeniaki, z którymi miałam styczność całkiem ładnie się zamóżdżały z wiekiem  ;-)  Nie chodzi mi oczywiście o to, że dorosły pies na spacerze tylko chodzi przy nodze, a w domu leży i absolutnie, nigdy nie miewa żadnych odchyłów  ;-)

Przecież mi nie chodzi o chodzenie przy nodze, tylko ogólne podejście do życia i zachowanie :P

Jojczenie, nakręcanie się na różne rzeczy, stawianie się na inne pieseczki i wiele, wiele innych :loveu:

Pod tym względem szczeniaki są lepsze :P

• 2 weeks later...
Posted

Zabijanie zabijaniem, ale trzymanie pustej miski jest świetne! :D Mimo że pokazuje Twoje znęcanie się nad nią - pewnie od dawna już nic nie jadła :p

Posted

miseczka najlepsza :loveu: w sumie to ona wyprawkowa ale czasem jej używam, niedaj booosze ją zostawię na wierzchu  :grins: bierze ją w pysk i  przynosi do mnie żeby jej dać coś do żarcia jak jej niczego nie dam obraza majestatu miska lata w powietrzu  :loveu: się dziwie że jeszcze jest cała bo już dwie załatwiła ;] jedną także wyprawkową i swoją od mokrego  :nonono2: w sumie to czeka mnie kupno misek bo mnie ta obecna podwójna wkurza :siara:

Zagłodzona ona bardzo, sama skóra i kości :eviltong:

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

sam padł, ja mu nie pomagałam :p myślałam że winne są akumulatorki wiec wymieniłam i dalej nic :( nie moge normalnie włączać go udaje sie tylko wchodząć przez hmm.. galerie? i wsio spoko jest dopóki foty nie chce zrobić :( jak tylko zrobie fota sie pokazuje i aparat nagle sruuu i sie wyłącza usuwając zdjęcie :| jakiś pomysł? szkoda mi go bo ma dopiero 2,5roku ::(