Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, weźcie kiedyś Fistaszka i Neskę na spacer, bo oni nie chodzą na wybiegi i tak się kiszą w tym boksie... Ja wiem że to trudne, bo Fistaszka się z żadnymi psami nie da na spacerze połączyć. (Ale może z Larsą i Bahią by poszedł, bo one się przewinęły przez jego boks?) Nesca się super pilnuje i Fistaszek też, można go puścić, pod warunkiem, że nie ma psa na horyzoncie. On do ludzi jest super łagodny. Tak, kiedyś przy okazji, żeby całych wakacji nie przesiedział w boksie, grubas jeden.

Posted

Bjuta napisał(a):
Dziewczyny, weźcie kiedyś Fistaszka i Neskę na spacer, bo oni nie chodzą na wybiegi i tak się kiszą w tym boksie... Ja wiem że to trudne, bo Fistaszka się z żadnymi psami nie da na spacerze połączyć. (Ale może z Larsą i Bahią by poszedł, bo one się przewinęły przez jego boks?) Nesca się super pilnuje i Fistaszek też, można go puścić, pod warunkiem, że nie ma psa na horyzoncie. On do ludzi jest super łagodny. Tak, kiedyś przy okazji, żeby całych wakacji nie przesiedział w boksie, grubas jeden.

Mnie póki co nie bedzie teraz w schronisku,ale jak bede to nie zapomnę o Fistaszku i Nesce ;)

Posted

ewatonieja napisał(a):
doczekałeś sie spaceru, Fistasiu ? :)

Chyba spacerku nie było...:(mnie w schronisku nie było i może będę dopiero za tydzień...namówię wtedy Anetę(wolontariuszke) i zabierzemy sie na spacerek :)

• 2 weeks later...
Posted

Fistaszek na początku ciągnie jak czołg, więc w upały się z nim tak super nie chodzi. Jak nie ma psiaka na horyzoncie, to spokojnie można go puścić. Kochany jest bardzo!!! A Nesca to moja wielka miłość. Sam urok! :)

Posted

Ja ich już biorę razem, tylko na początku człowiek się czuje jakby go ciągnęła torpeda... potem jest lepiej... :) Przy odstawianiu Fistaszka spowrotem trzeba mieć oczy dookoła głowy, bo szybki sprytny jest! Człowieka nie użre, ale np. Ottusia - to chętnie. :( Tylko do suczek jest szarmancki! :)

Posted

Angi napisał(a):
nie umiem sobie przypomnieć :D W razie ja bym go nie widziała czy coś to zapytam się Mysi :)

Jak wchodzisz przez furtkę spacerową, to zaraz na lewo jest druga furtka (niebieska) i potem pierwszy boks po prawej. Na samym rogu. :)