asikowska Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 pomiziałam go po nosku w sobotę:) do góry kochany:) Quote
Bjuta Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Dziewczyny, weźcie kiedyś Fistaszka i Neskę na spacer, bo oni nie chodzą na wybiegi i tak się kiszą w tym boksie... Ja wiem że to trudne, bo Fistaszka się z żadnymi psami nie da na spacerze połączyć. (Ale może z Larsą i Bahią by poszedł, bo one się przewinęły przez jego boks?) Nesca się super pilnuje i Fistaszek też, można go puścić, pod warunkiem, że nie ma psa na horyzoncie. On do ludzi jest super łagodny. Tak, kiedyś przy okazji, żeby całych wakacji nie przesiedział w boksie, grubas jeden. Quote
Beatkaa Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Bjuta napisał(a):Dziewczyny, weźcie kiedyś Fistaszka i Neskę na spacer, bo oni nie chodzą na wybiegi i tak się kiszą w tym boksie... Ja wiem że to trudne, bo Fistaszka się z żadnymi psami nie da na spacerze połączyć. (Ale może z Larsą i Bahią by poszedł, bo one się przewinęły przez jego boks?) Nesca się super pilnuje i Fistaszek też, można go puścić, pod warunkiem, że nie ma psa na horyzoncie. On do ludzi jest super łagodny. Tak, kiedyś przy okazji, żeby całych wakacji nie przesiedział w boksie, grubas jeden. Mnie póki co nie bedzie teraz w schronisku,ale jak bede to nie zapomnę o Fistaszku i Nesce ;) Quote
Beatkaa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 ewatonieja napisał(a):doczekałeś sie spaceru, Fistasiu ? :) Chyba spacerku nie było...:(mnie w schronisku nie było i może będę dopiero za tydzień...namówię wtedy Anetę(wolontariuszke) i zabierzemy sie na spacerek :) Quote
Mysia_ Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 był wczoraj z Alinką, teraz Alina jest codziennie to i spacerki pewnie Fistaszek będzie miał częściej :) Quote
Beatkaa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Mysia_']był wczoraj z Alinką, teraz Alina jest codziennie to i spacerki pewnie Fistaszek będzie miał częściej :)[/QUOTE] ooo super :):) Quote
AgaWisienka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 A mój Mąż to mi komputer odłączy, jak tak ciągle będę siedziała i oglądała, i czytała, i myślała... Quote
Beatkaa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Byłam dziś w schronie...i naprawdę miałam w planie iść z Fistaszkiem,ale ...pogoda pokrzyżowała plany i w taki upał to nie dałyśmy z Angi rady.. :(:( Quote
Bjuta Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Fistaszek na początku ciągnie jak czołg, więc w upały się z nim tak super nie chodzi. Jak nie ma psiaka na horyzoncie, to spokojnie można go puścić. Kochany jest bardzo!!! A Nesca to moja wielka miłość. Sam urok! :) Quote
angineuuka Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 w jakim jest boksie..? to go jutro wezmę .. :) Quote
Naklejka Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Pozakazywałam Ci go! :) Zaraz za tą niebieską furtką ;) Quote
angineuuka Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 nie umiem sobie przypomnieć :D W razie ja bym go nie widziała czy coś to zapytam się Mysi :) Quote
Bjuta Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Ja ich już biorę razem, tylko na początku człowiek się czuje jakby go ciągnęła torpeda... potem jest lepiej... :) Przy odstawianiu Fistaszka spowrotem trzeba mieć oczy dookoła głowy, bo szybki sprytny jest! Człowieka nie użre, ale np. Ottusia - to chętnie. :( Tylko do suczek jest szarmancki! :) Quote
Bjuta Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Angi napisał(a):nie umiem sobie przypomnieć :D W razie ja bym go nie widziała czy coś to zapytam się Mysi :) Jak wchodzisz przez furtkę spacerową, to zaraz na lewo jest druga furtka (niebieska) i potem pierwszy boks po prawej. Na samym rogu. :) Quote
Recommended Posts