Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bjuta']Dziś też próbowałam. Ale w sumie odpuszczam bez wielkiego żalu. Kto normalny o 2 w nocy stawia ludzi na nogi czymś, co można załatwić po 8?[/QUOTE]

W sumie to masz rację....dziwne to trochę jest :oops:

Posted

Dzisiaj Neska też jest w DZ. Było jedno pytanie, pani musi się z mężem naradzić, nie myślała że jest "taka stara". Mają duży ogród koło domu więc może do ogrodu taka starsza to nie szkodzi, poradzi się męża...

Posted

Bjuta napisał(a):
Nie damy Neski do ogrodu, zacytowałam panią, ot tak. Przeraziło mnie, że dla niej Neska jest stara...

ciekawe w jakim wieku jest ta Pani :roll: :diabloti:

Posted

O jak super!!! A kiedy się zaczyna szkolenie?

Ta pani, która się nad Neską zastanawiała, jednak się nie zdecydowała. Przysłała bardzo miły mail

Witam !
Dzisiaj był u nas syn i wybraliśmy się razem do Państwa by obejrzeć bezpośrednio Neskę,piesek rzeczywiście jest bardzo sympatyczny, ale po długim zastanowieniu uznaliśmy , że z uwagi na jej skłonności do przechodzenia nawet przez duże płoty u nas byłby z tym wielki kłopot, ponieważ mamy własny dom i wokół dużo sąsiadów z psami, a więc takie ucieczki byłyby nieuniknione. W związku z tym nie zdecydujemy się na zabranie Neski, wydaje nam się , że dla niej najodpowiedniejszym miejscem byłoby mieszkanie w bloku , widać bowiem ,że jest wielkim pieściochem, u nas mieszkałaby też w domu , ale jednak oczekujemy , żeby pies trochę pilnował obejścia na zewnątrz.
Przesyłam serdeczne pozdrowienia!
P.s. schronisko zrobiło na nas bardzo pozytywne wrażenie, jest czyste i zadbane, jestem pełna podziwu i uznania

Poleciłam Armę. Ale nie wiem czy jeszcze przyjedzie.

• 2 weeks later...
Posted

Asiu, zostawiłam Ci dwa filmy u Mysi, ale wydaje mi się, że Ty na bazarku kupiłaś 3, prawda??? Za cholerę nie mogę sobie przypomnieć co to mogło być... :oops::oops: Już raz Beatkęę podpytywałam i wtedy sobie przypomniałam, a teraz nie mogę... Ale ze mnie d...