Beatkaa Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Bjuta']Dziś też próbowałam. Ale w sumie odpuszczam bez wielkiego żalu. Kto normalny o 2 w nocy stawia ludzi na nogi czymś, co można załatwić po 8?[/QUOTE] W sumie to masz rację....dziwne to trochę jest :oops: Quote
Beatkaa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 I nie było już żadnych telefonów ani o Fistaszka ani o Neskę? :( Quote
Beatkaa Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 takie fajne psiaki i ludzie nie doceniają:shake: Quote
Mysia_ Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Bjuta napisał(a):Nic a nic... :( szkoda.... :-( Też czasem dostaję sms-y po nocach, ludzie mają na prawdę dziwne pomysły :roll: Quote
Bjuta Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Dzisiaj Neska też jest w DZ. Było jedno pytanie, pani musi się z mężem naradzić, nie myślała że jest "taka stara". Mają duży ogród koło domu więc może do ogrodu taka starsza to nie szkodzi, poradzi się męża... Quote
asikowska Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Wolałabym żeby znalazła ciepły kącik w jakimś domku ..eh co za ludzie Quote
Mysia_ Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 nie może być w ogrodzie, bo przeskakuje przez płoty.... Zresztą nigdy nie zrozumiem trzymania psa w ogrodzie :-( Quote
Bjuta Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Nie damy Neski do ogrodu, zacytowałam panią, ot tak. Przeraziło mnie, że dla niej Neska jest stara... Quote
Mysia_ Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Bjuta napisał(a):Nie damy Neski do ogrodu, zacytowałam panią, ot tak. Przeraziło mnie, że dla niej Neska jest stara... ciekawe w jakim wieku jest ta Pani :roll: :diabloti: Quote
Mysia_ Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Bjuta napisał(a):Stara! Bez dwóch zdań... zazwyczaj im starszy człowiek tym młodszego psa chce :roll: Quote
Mysia_ Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Neska weźmie udział w drugiej edycji szkolenia w ZK :cool3: Quote
Bjuta Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 O jak super!!! A kiedy się zaczyna szkolenie? Ta pani, która się nad Neską zastanawiała, jednak się nie zdecydowała. Przysłała bardzo miły mail Witam ! Dzisiaj był u nas syn i wybraliśmy się razem do Państwa by obejrzeć bezpośrednio Neskę,piesek rzeczywiście jest bardzo sympatyczny, ale po długim zastanowieniu uznaliśmy , że z uwagi na jej skłonności do przechodzenia nawet przez duże płoty u nas byłby z tym wielki kłopot, ponieważ mamy własny dom i wokół dużo sąsiadów z psami, a więc takie ucieczki byłyby nieuniknione. W związku z tym nie zdecydujemy się na zabranie Neski, wydaje nam się , że dla niej najodpowiedniejszym miejscem byłoby mieszkanie w bloku , widać bowiem ,że jest wielkim pieściochem, u nas mieszkałaby też w domu , ale jednak oczekujemy , żeby pies trochę pilnował obejścia na zewnątrz. Przesyłam serdeczne pozdrowienia! P.s. schronisko zrobiło na nas bardzo pozytywne wrażenie, jest czyste i zadbane, jestem pełna podziwu i uznania Poleciłam Armę. Ale nie wiem czy jeszcze przyjedzie. Quote
asikowska Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Arma jest super:) czy Neska lubi inne suczki? Quote
asikowska Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 kochani Neska siedzi mi w głowie już od dawna:) wezmę ją na weekend majowy i jeśli się dogada z moją zazdrośnicą to zostanie u mnie, a jak nie to u siostry:) Quote
asikowska Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 teraz tylko dla Fistaszka trzeba znaleźć dom:) Quote
Bjuta Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Z tym troszkę trudniej, ale musi się udać! :) Quote
asikowska Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 kochana w święta wpadniemy z Gosią to zabierzemy Ciebie i Fistaszka na spacer:) Quote
asikowska Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 asikowska napisał(a):kochana w święta wpadniemy z Gosią to zabierzemy Ciebie i Fistaszka na spacer:) w święta się nie udało ale w niedzielę będę na 100% Quote
Bjuta Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Asiu, zostawiłam Ci dwa filmy u Mysi, ale wydaje mi się, że Ty na bazarku kupiłaś 3, prawda??? Za cholerę nie mogę sobie przypomnieć co to mogło być... :oops::oops: Już raz Beatkęę podpytywałam i wtedy sobie przypomniałam, a teraz nie mogę... Ale ze mnie d... Quote
Recommended Posts