Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

No nie... :shake: Już go miałam wziąć - na ostatni spacer, kiedy panowie powiedzieli, że Daksja znowu nie chce jeść i że może na spacerze coś przekąsi, więc na ostatni spacer poszłam z Daksją i miską...
Jak ja Fistaszkowi i Nesce spojrzę w ślepia... :oops: A mój TZ już czekał (biedaczek) i się irytował. Fakt, że się śpieszył...
Eh...

Posted

No, zrehabilitowałam się... Fistaszek w ramach uznania przeczołgał mnie po skarpie dwa razy... Fotki nie wiem kiedy. Jeszcze tych z wczoraj nie obrobiłam. W każdym razie został wyprzytulany w imieniu ewatonieji i reszty wielbicieli jak należy!

Posted

O tak! Zawłaszcza Fistaszek się cieszył jak udało mu się mnie ściągnąć!! Ale i tak był bardzo uprzejmy, że nie skoczył mi na plecy, jak którejś zimy, kiedy zrobił sobie ze mnie saneczki....

Posted

Bjuta napisał(a):
O tak! Zawłaszcza Fistaszek się cieszył jak udało mu się mnie ściągnąć!! Ale i tak był bardzo uprzejmy, że nie skoczył mi na plecy, jak którejś zimy, kiedy zrobił sobie ze mnie saneczki....

Trzeba przyznać,że spacer z Fistaszkiem potrafi być wyczerpujący...

Posted

Neska mnie 3 razy bardzo zaskoczyła.

Raz jak zapieniła się na widok krowy
drugi raz jak ... zaatakowała Otta!!! (Co on ma w sobie, że żaden pies go nie lubi?)
i trzebi raz jak chciała zapolować na kaczkę - była strasznie napalona, gotowa przepłynąć pół stawu. A ja ją miałam za słodką ciapcię...