max45 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witajcie, potrzebny jest DS dla maleństwa lub (niestety) kolejny DT Oto Goliat oraz wątek na dogo;) http://www.dogomania.pl/forum/f1169/goliat-serduszko-czyli-o-dwoch-takich-co-15-11-wpadna-w-czarna-dziure-172920/ Quote
kaLOlina Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Goliat juz u mnie...:wolfie: jest: -brzydki :diabloti: łahaha taka chilka wieksza pinczer mniejszy, dluga szyja,male wystajace zabie oczka,cienkie girki,brzuchol pelny(jedzenia;)) -swietny! :loveu: taki skarbuszek!przez 1wsza 1h-ogonek miedzy girkami i sie trzasl...teraz-lata ze swoim kolezka szczurem ktory za chwile straci leb(ogon juz odgryziony:diabloti:)...szczur pluszowy z Ikei-z tych najmniejszych jaki da sie kupic-moje koty go olaly, Goliat nosi go wszedzie ze soba...(szczur jest wiekosci polowy Goliata) -przytulak-na kolanka hop i siedziec i miziac:p -zacheca do zabawy,jest wesolutki:evil_lol: -zarlok...na miske trzesie sie caly...je z miski ktora dla kotow jest za mala, ma w 1wode,druga ma na sucha kerme:evil_lol: -kupa byla, siku tez-ladne bardzo:) :cool3: -dostal obrozke- taka najmniejsza mozliwa-kupilan kiedys na bazarku dla kotow moich ale byla im za mala...:evil_lol: na Goliata najmniejszy obwod wisi...:evil_lol: wkurza go ta obroza,drapie sie po niej, a jak zaczyna sie obracac (obroza nie pies) do zszokowany Goliat az sie wywraca!!:roll: -on jast malutki!!boi sie kotow, Tobiasza szczegolnie-ten jego plaski pysk:diabloti:, za Demina lata ale oaza spokoju zwiala przed nim na lozko...:razz: -nie jest tak meczacy jak sie balam ze bedzie!!:diabloti: szkoda ze Tobiasz obsikal mi aparat-mialabym swietne foty... a teraz sobie spi Goliacik:multi: jestem pewna ze b.szybko znajdzie dom- swietny jest:oops: tylko duzo fotek + dokladny opis:) z Goliatem przywedrowala: jego ksiazeczka zdrowia, z 1wszym szczepieniem, i karma, ktora powinna starczyc mu na 3-4dni (garsc ale dla niego wystarczajaca:evil_lol:) ja dodam od siebie obrozke + smyczke (tylko,ze ma wzor rybich osci wiec malo meska:evil_lol:) maluszek, jesli jutro sie uda, to pojedzie w tym pociagu owiniety w kocyk jeszcze-dam polarkowy, +ten ktory z nim przyszedl ze starego DT... max :loveu: dziekowac za opieke, i za zaszczepienie i wykarmienie zarloka:modla::modla::modla::diabloti: Quote
dorota w-l Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 brazowa1 napisał(a):i jak? udalo sie goliatowi? Czy Goliat nada aktualny na DS - jest taki domek w Szamotułach . Sami dorośli , warunki idealne . Kochają małe wyłupiaste . Takie cały czas mieli . Ostatni odszedł ze starości i w domciu zrobiło się pusto . Quote
Recommended Posts