Szybowiec Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Dzidtka_Gl napisał(a):Gratki, były jakieś lhasa apso ? Nie znalazłam w katalogu ani jednego lhasa apso... simbik-prosisz i masz: psy kl.ch. DIAMOND DE TERRA ALANO hod i wł.Osoblivets-Ukraina suka kl.ch. ARIA BEL CANTO TERRA ALANO hod i wł.Osoblivets Quote
simbik Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Szybowiec napisał(a):Nie znalazłam w katalogu ani jednego lhasa apso... simbik-prosisz i masz: psy kl.ch. DIAMOND DE TERRA ALANO hod i wł.Osoblivets-Ukraina suka kl.ch. ARIA BEL CANTO TERRA ALANO hod i wł.Osoblivets Dziękuję :-), widzę że stawki w dogach jak za starych czasów ;-). P.S. jakbym jeszcze tylko mogła poprosić o sędziów i w jakie dni psy były zgłoszone, bo w sieci wygrzebałam wyniki tylko z 6 lutego i się zastanawiam czy na 7 też były zgłoszone. Quote
bouvi-buzi Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Cześć. Opisuję wszystko. W katologu brakuje psów- totalny bajzel, szybko starali się ponprawiać niescisłości, na biegu drukowali nam dyplomy i numerki startowe. Nie tylko ja znalazłam się w tej sytuacji, w katalogu brakowało wielu psów z Polski, z Rosji i z Ukrainy, jak sterczałam w tych kolejkach to się nasłuchałam. Bouvier des Flandres Moja Fela Pod Starym Ratuszem (mama 3 miesięcznych bouvi-buziaków) dostała 3x CAC, 3xBOB, 2xCACIB, ponadto pierwszego dnia na CACIBowej i CACowej tylko jedne finały. I tak nasza Fela 1 dnia BOG II a drugiego BOG III. Przywiozła Championa i Grandchampiona Mołdawii. Gończy Polski Nikodem Nasutowska Knieja otrzymał:3x CAC, 3xBOB, 2xCACIB, drugiego dnia BOG III. Champion i Grandchampion Mołdawii. Pucharów żadnych dopiero za I miejsce na grupie, za BOB nic nie dawali, medale i rozetki z plastikowej wstażeczki badziewiaste strasznie. Droga dziurawa podróż męcząca, Mołdawia bardzo biedny kraj. Quote
bouvi-buzi Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 A jeszcze dodam że z wyjazdu jestem zadowolona, pomimo wszelkich niewygód, sam transport i rezerwacje hotelu załatwione profesjonalnie, miłe towarzystwo Kasi Edytki i innych osłodziły podróż. Polecam podróże z Ladydoberman. Quote
jovi Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ależ reklama ! To kiedy następna wyprawa w tamtym kierunku ? Quote
bouvi-buzi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 No ja dopiero za rok Bo Feli już taka impreza zbędna, a Aurorka dopiero w sobotę skończy 3 miesiące :) Quote
Flaire Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ja też jestem ogromnie zadowolona z wyjazdu. :) Pojechałam busem, który zorganizowała anramora (Ania). Dzięki temu, wszelkie problemy organizacyjne tej wystawy (których było, niestety, co niemiara :roll:) - mnie w ogóle nie dotyczyły... to Ania wystawała w nieskończonych kolejkach i załatwiała wszelkie formalności. Kobieta odwala kawał dobrej roboty!!! Teraz już wiem, że sama w życiu nie pojechałabym na wystawę do takiego kraju - i również, że na zorganizowaną przez Anię wycieczkę z przyjemnościa jeszcze pojadę. :) Wrócilićśmy bez sukcesów na grupach, co nam się rzadko zdarza... Na jedną z grup w ogóle sie nie stawiłam, bo oceniał ją ten sam sędzia, co poprzedniego dnia :shock: . Natomiast mamy 4xCAC, 2xCACIB, 4xBOB. No i Ch. Mołdawii, wraz z dyplomem, który drukują na miejscu. Grand Championatu nie wykupiłam, bo mi było szkoda kasy (tam za te championaty się płaci :shock:). Guinness zakończył też w Mołdawii Interchampionat, dokładnie w rok i jeden dzień po jego rozpoczęciu. :) Quote
Recommended Posts