Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Musi znaleźć dom jak najszybciej, ponieważ nie mogę go u siebie trzymać, a do schroniska szkoda mi go oddać, nie wiem co mam zrobić, dzisiaj przywiozłam go ze wsi gdzie błąkał się przez dwa tygodnie, między czasie dostał widłami i był szczuty psami.
Zdjęcia mam nie nie najlepszej jakości, ale zrobię jeszcze raz.
Błagam ja naprawdę nie mogę go trzymać!!!

TO TEN W ŚRODKU

zaraz wstawię inne zdjęcia.

Posted

Nie określę czasu, po prostu szukamy domu jak najszybciej:roll:

Po za tym wczoraj kiedy go wzięłam, jechaliśmy na imieniny więc psiak spędził 3 godziny w bagażniku, grzecznie leżąc, oczywiście zrobiliśmy sobie między czasie krótki spacerek.

Noc spędził cicho, zamknięty w kojcu tak na wszelki wypadek, bałam się, zeby nie doszło do jakiejś psiej awantury.

Byliśmy u weta, i tak wychodzi że ma około 2lat, a jak do dzieci? to nie wiem ale jest bardzo uległy, ostrożny a przy tym zębów nie pokazuje, jak na przykład wsadzaliśmy go do samochodu, bo wskoczyć sam nie chciał,a co do dzieci to postaram się sprawdzić, tylko skąd te dzieci wziąć? gdyby było lato to u nas jest taka dzielnica, że w samopas dzieci chodzą tak Inezkę uczyłam na obcych dzieciakach.

jeszcze takie zdjęcie robione komórką

Posted

Dziękuję, odezwę się jutro, przepraszam ale nie mam lepszych zdjęc jak te w galerii, ale pożyczyłam już aparat i jutro postaram się coś zrobić, Fuks tak go nazwaliśmy, rozkręca się, szczeka, wczoraj byl na spacerze ze wszystkimi psami, oczywiście robił wielkie koła jakby pilnował całe stado, nauczyl się siad!!!!! i waruj no prawie, on w ogóle nie umie słuchać mowy ludzkiej, wygląda na to, że nie nikt do niego mowił kiedykolwiek!! czy cokolwiek.

Posted

[quote name='Trusia']przygarnę pieska - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Poznań

OGŁOSZENIE! Pan/pani szuka owczarka.

Może tą naszą kochaną psinę ze chcą.<:loveu:

Ja jednak bym nie brała tej pani pod uwagę, ponieważ ona chce i małego i dużego labladora i owczarka, a teraz hasky może być:shake:

Przyjmę pieska - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Poznań

Posted

jak pies podchodzi do kotów ?? cudny jest... jestem nim zainteresowana ale najważniejsze jest podejście do kotów bo mam w domu dwa persy no i wiadomo .... i czy jest na coś chory czy to silny zdrowy owczarek.??

Posted

anetka. napisał(a):
jak pies podchodzi do kotów ?? cudny jest... jestem nim zainteresowana ale najważniejsze jest podejście do kotów bo mam w domu dwa persy no i wiadomo .... i czy jest na coś chory czy to silny zdrowy owczarek.??

On na którymś ze zdjęć jest w kuchni [?] z kotem, popatrz uważnie :cool3:

Anetka, napisz o sobie coś więcej ;) Mieszkasz w bloku czy w domku, zgadzasz się na rozmowę przedadopcyjną i kastrację psa?

Posted

właśnie się okazało że czeka mnie przeprowadzka niespodziewana i muszę się wstrzymać z decyzją o psie ;(;(;(;(
bardzo żałuję bo zakochałam się w Fuksie...
teraz niestety czeka mnie szybkie szukanie innego mieszkanka i przeprowadzka... =((((( ale pomogę w znalezieniu dobrego domu dla Fuksa !!!

Posted

anetka. napisał(a):
właśnie się okazało że czeka mnie przeprowadzka niespodziewana i muszę się wstrzymać z decyzją o psie ;(;(;(;(
bardzo żałuję bo zakochałam się w Fuksie...
teraz niestety czeka mnie szybkie szukanie innego mieszkanka i przeprowadzka... =((((( ale pomogę w znalezieniu dobrego domu dla Fuksa !!!

miałam ciche nadzieje przez 24h ale cóż! rozumiem, dlatego, że ja mam teraz inny problem, niestety dzisiaj wyladowałam u lekarza, idę do szpitala, mam tylko nadzieję, że pies którego pokochałam prawie jak Ramzesa znajdzie dom, bo ON na to zasługuje, po to go wzięłam ulicy.

Posted

[quote name='anett']Ale jest CUDNY !!!
Obiecałam ogłoszenia dla Fuksa ale potrzebuję kontaktu do ogłoszeń (tel. mail)

Proszę wykorzystaj zdjęcia z tego tematu, a mój tel to 500-050-686 email b.hetman@wp.pl
ale ważne! pies nie może, pójść na cały dzień do kojca, ale po super spacerze lub zabawie na podwórku, całą noc w kojcu jest cicho.

Posted

Oglaszalam ostatnio znaleziona DONke. Dzwonilo duzo osob. Postaram sie odszukac telefony a przede wszystkim maile i dam Ci na PW. Mam nadzieje, ze wsrod nich cos znajdzie sie dla ..... Jak on ma na imie?