Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest pani z Otwocka zainteresowana Taro, ale chciała go na podwórko. Chciaz mówi, że troche tu , troche tu, ale wiadomo,że jak ktos tak mówi, to psiak na pewno nie będzie kanapowcem.

Jest też pan z Krakowa, ale jeszcze nie całkiem zdecydowany, zobaczymy.

Clo mam nadzieję,że Taro znajdzie domek w miarę szybko, a może hotel w Kielcch będzie też trochę dłużej czynny , bo ostatnio mówili,że mają w drugiej połowie listopada jakieś zgłoszenia psów do hotelu. A dla tych , co płacą normalną kasę , to pewnie zostaną dłużej :eviltong:, bo dla bezdomniaków to się nie opłaca :cool3:.

Ten hotel koło Mielca, to już by była ostatecznośc, bo to daleko od nas, koszty transportu, a jak potem dom w innej części Polski, to znowu problem, jak go stamtąd wydostac.

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj miałyśmy okazję poznać Tarusia :loveu: no cudo nie pies :cool3:
straszny z niego przytulaka, ciągle przychodził mnie obcałować,a najlepiej jakby go cały czas ściskać. Ogromny pieszczoch lgnie strasznie do ludzi. :p
mam trochę fotek, ale zgram zara i przejrzę czy coś się nadaje, bo ciągle mi się ładował na kolana i weź tu takiemu gagatkowi zrób zdjęcie :evil_lol:

Posted

mag.da napisał(a):

Wysłałam zdjęcia Tarusia na ten kontakt od Clo, ale nie mam żadnej odpowiedzi do tej pory :shake:

A jednak Pani odpisała.
Póki co, poprosiła tylko o więcej info o Tarusiu.

Posted

o to super:)ale pani ma male dziecko..tzn chyba 5 lat z tego co pamietam i 2 16latki chyba..wiec dom trzeba w razie co bedzie sprawdzic koniecznie..zeby zabawka nie byl tylko..on mnie za serce chwycil totalnie:))

Posted

z Tarusiem nie ma problemów - na pewno nie wykazuje żadnej agresji, więc do dzieci raczej nie byłoby problemów. Z psami też się dogaduje - przed tym staruszkiem - rezydentem hoteliku rozkłada się do gory brzusiem:p tyle tylko, że jest bardzo żywiołowy;)

Posted

Taruś odrobaczony i odpchlony.
W hoteliku zachowuje się jak gospodarz posesji, wita gości, a potem odprowadza do furtki. :lol:

Pani, której wysłałam zdjęcia jeszcze nie odpisała :shake:

Posted

wiem Erko - mnie Rudka, Marcel, Gucio i Kropeczka dobiła - zamojska Kropeczka, która pojechała do Chorzowa i baba ja wyrzuciła na ulicę:placz::placz: ale dzieki Bogu juz jest bezpieczna.

Posted

ale ja w ogóle nie miałam na myśli tych Państwa.
tragedią jest to jak ułożyło się jej życie...
że szanse na cokolwiek dostała tylko i wyłącznie przez wypadek erki. że po roku walki o nią znalazła upragniony dom i teraz uciekła :placz::placz::placz:
przecież to nie wina tych ludzi.

Posted

Myślę,że tak. Kilkanaście lat mieli malamutkę, bardzo przeżyli jej odejście i ciepło o niej bardzo pan mówił. Teraz chcieli mniejszego psiaka i Taro bardzo sie spodobał.
Ale nie uprzedzajmy faktów, bedziemy się cieszyc, jak przyjadą.

Posted

Od-Nowa napisał(a):
ale ja w ogóle nie miałam na myśli tych Państwa.
tragedią jest to jak ułożyło się jej życie...
że szanse na cokolwiek dostała tylko i wyłącznie przez wypadek erki. że po roku walki o nią znalazła upragniony dom i teraz uciekła :placz::placz::placz:
przecież to nie wina tych ludzi.

ech ja chyba z nerwów już mam problemy z rozumieniem pisanego :shake:

Posted

Taro pojechał do Warszawy:multi:. Trafił naprawde bardzo dobrze:lol:.
Państwo mieli malamutkę od szczeniaka, która przez pierwsze dwa lata kompletnie zdemolowała im dom, ale wszystko przetrzymali i bardzo kochali sunię . Widziałam jej zdjęcia:lol:.

Taro przywitał nas wylewnie, panu dał od razu buzi:eviltong:. Pan jest wczesnym emerytem, ma dużo czasu, całe lato bedą spędzali na działce.
Myślę,że Taro nie mógł lepiej trafic.

Mam tylko nadzieję,że nie narozrabial po drodze, bo pan jechał sam i jak wysiadłam z samochodu, bo jechałam z nimi kawałek, to Taro był dosyc wystraszony i niespokojny.