Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lotty napisał(a):
Też zastanawiam się nad tą wystawą. Mogę prosić o podanie,kto ocenia pekińczyki?

Sędziowie gr IX:
Bezzecchi Giulio, I - Bouledogue français, Chinese Crested Dog, Pug
Radjuk Svetlana, BY - Chihuahua, Tibetan Terrier
Matyáš Jaroslav, SK - Caniche
Václavík Miroslav, CZ - ostatné nemenované z IX. skupiny FCI

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aziza napisał(a):
Sędziowie gr IX:
Bezzecchi Giulio, I - Bouledogue français, Chinese Crested Dog, Pug
Radjuk Svetlana, BY - Chihuahua, Tibetan Terrier
Matyáš Jaroslav, SK - Caniche
Václavík Miroslav, CZ - ostatné nemenované z IX. skupiny FCI

Dziękuję, Aziza

Posted

[quote name='angielskilord']Mam zamiar wybrać się na tą wystawe Jestem w stanie zabrać kogoś z warszawy lub okolic , jedziemy na sobote IX grupa, wyjazd w piątek i nocleg żeby nie było niespodzianek , zima nie wiadomo jaka będzie trasa i ile zajmie dojazd

Jestem zainteresowana wspolnym wyjazdem.Czy mozesz napisac do mnie na bargest@izet.pl bo niestety w tej nowej Dogomanii wogole nie wiem jak wyslac prywatna wiadomosc.Pozdrawiam.

Posted

Dzięki za odpowiedź jak było poprzednio, my na pewno chcemy pojechać, tylko może ktoś jeszcze podpowie, czy jest problem z wprowadzeniem drugiego niezgłoszonego psa na wystawę? Jedną pannę zgłosimy, ale druga ma pojechać towarzysko i zastanawiam sie, czy przypadkiem nie będzie problemu z wprowadzeniem jej na wystawę.

Posted

Zebra napisał(a):
Dzięki za odpowiedź jak było poprzednio, my na pewno chcemy pojechać, tylko może ktoś jeszcze podpowie, czy jest problem z wprowadzeniem drugiego niezgłoszonego psa na wystawę? Jedną pannę zgłosimy, ale druga ma pojechać towarzysko i zastanawiam sie, czy przypadkiem nie będzie problemu z wprowadzeniem jej na wystawę.

myślę, że problemu nie powinno być jesli będziesz mieć książeczkę, ale może wypowie się ktoś kto był z nie zgłoszonym psem.

Posted

Betulka napisał(a):
może wypowie się ktoś kto był z nie zgłoszonym psem.

Może przyda się taka informacja: Byłam z 2 psami, obydwa zgłoszone, ale na halę wchodziliśmy "od tyłu" przez wejście do hotelu (?) - stamtąd było najbliżej do naszego ringu. Przy wejściu stał pan, którego zapytałam czy mogę tamtędy wprowadzić psy na halę, powiedział, że jak zgłoszenie i szczepienia są sprawdzone (przy głównym wejściu) to nie ma problemu. Widziałam, że nie tylko ja korzystałam z tego wejścia i od nikogo nie wymagano zgłoszenia.

Posted

Mój pies będzie na tej wystawie, mnie niestety nie... tak mi strasznie szkoda, ale niestety.... iii tam, ważne żeby championat młodzieży zaczął.....

Posted

Bura napisał(a):
Mój pies będzie na tej wystawie, mnie niestety nie... tak mi strasznie szkoda, ale niestety.... iii tam, ważne żeby championat młodzieży zaczął.....

czy ktoś może mi pomóc rozszyfrować kto sędziuje goldeny?;)

Posted

My tez się przymierzamy...Ceny i sędzia nam pasuje, więc czemu nie skorzystać?

A, będę organizowała busa do Presova, ale tylko na sobotę, bez noclegu. Jak ktoś chętny - zapraszam.
Dla przypomnienia, w sobotę sa grupy: 4,5,8,9.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

A, będę organizowała busa do Presova, ale tylko na sobotę, bez noclegu. Jak ktoś chętny - zapraszam.

Pzdr.

ja sie zastanawiam caly czas... szkoda, ze nie mamy tego samego dnia tym razem :(

Posted

Hejka Asiaczku ! ;)
Mamy nową marynarkę ;) ;) ;)
Może więc spotkać się z baskami..? ;)
A tak serio, bierzemy pod uwagę Presov niestety kosztem Trencina...
Ostateczną decyzję podejmiemy po Nitrze, czyli za ok. 1,5 tygodnia
pozdrówka
aro

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

Posted

pati1033 napisał(a):
ja sie zastanawiam caly czas... szkoda, ze nie mamy tego samego dnia tym razem :(

Ja bym raczej napisała, że ZNOWU ni emamy w ten sam dzień...

aro napisał(a):
Hejka Asiaczku ! ;)
Mamy nową marynarkę ;) ;) ;)
Może więc spotkać się z baskami..? ;)
A tak serio, bierzemy pod uwagę Presov niestety kosztem Trencina...
Ostateczną decyzję podejmiemy po Nitrze, czyli za ok. 1,5 tygodnia
pozdrówka
aro

Ekhm, ekhm, eklhm a propos nowej marynarki. Może nie bierz jej nna wystawę...
Ja do Trencina nie jadę, do Nitry też nie.
Jakby co - daj znać.

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']My tez się przymierzamy...Ceny i sędzia nam pasuje, więc czemu nie skorzystać?

Pzdr.
Gdyyyyby mój transport nie wypalił, to orientacyjnie zapytam, czy zahaczacie o Rzeszów i czy byłaby możliwość zabrania wtedy 2 osób z małymi pieskami z gr9 ?
Jeśli tak , to jak się mają wtedy koszta za paliwo? Płacimy tak jakby za trasę Warszawa-Presov czy Rzeszów-Presov ??? Proszę o odpowiedź na maila: magda321123@interia.pl bo niestety w tej nowego Dogo nie działa mi odczytywanie Wiadomości Prywatnych.....

Posted

[quote name='Asiaczek']Jagoodka - nie mam pojęcia, jaka będzie trasa. Jak chcesz, to mogę podac na PW telefon do naszego kierowcy i ewent. możecie się dogadywac...

Pzdr.
Asiaczek olej to na razie...Najwyżej później będę się martwić :P