Aziza Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Lotty napisał(a):Też zastanawiam się nad tą wystawą. Mogę prosić o podanie,kto ocenia pekińczyki? Sędziowie gr IX: Bezzecchi Giulio, I - Bouledogue français, Chinese Crested Dog, Pug Radjuk Svetlana, BY - Chihuahua, Tibetan Terrier Matyáš Jaroslav, SK - Caniche Václavík Miroslav, CZ - ostatné nemenované z IX. skupiny FCI Quote
Guest Lotty Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Aziza napisał(a):Sędziowie gr IX: Bezzecchi Giulio, I - Bouledogue français, Chinese Crested Dog, Pug Radjuk Svetlana, BY - Chihuahua, Tibetan Terrier Matyáš Jaroslav, SK - Caniche Václavík Miroslav, CZ - ostatné nemenované z IX. skupiny FCI Dziękuję, Aziza Quote
konikowa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ja byłam zainteresowana seterami irlandzkimi;), ale już zostałam doinformowana;) Quote
bargest Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='angielskilord']Mam zamiar wybrać się na tą wystawe Jestem w stanie zabrać kogoś z warszawy lub okolic , jedziemy na sobote IX grupa, wyjazd w piątek i nocleg żeby nie było niespodzianek , zima nie wiadomo jaka będzie trasa i ile zajmie dojazd Jestem zainteresowana wspolnym wyjazdem.Czy mozesz napisac do mnie na bargest@izet.pl bo niestety w tej nowej Dogomanii wogole nie wiem jak wyslac prywatna wiadomosc.Pozdrawiam. Quote
Zebra Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Dzięki za odpowiedź jak było poprzednio, my na pewno chcemy pojechać, tylko może ktoś jeszcze podpowie, czy jest problem z wprowadzeniem drugiego niezgłoszonego psa na wystawę? Jedną pannę zgłosimy, ale druga ma pojechać towarzysko i zastanawiam sie, czy przypadkiem nie będzie problemu z wprowadzeniem jej na wystawę. Quote
Betulka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Zebra napisał(a):Dzięki za odpowiedź jak było poprzednio, my na pewno chcemy pojechać, tylko może ktoś jeszcze podpowie, czy jest problem z wprowadzeniem drugiego niezgłoszonego psa na wystawę? Jedną pannę zgłosimy, ale druga ma pojechać towarzysko i zastanawiam sie, czy przypadkiem nie będzie problemu z wprowadzeniem jej na wystawę. myślę, że problemu nie powinno być jesli będziesz mieć książeczkę, ale może wypowie się ktoś kto był z nie zgłoszonym psem. Quote
Aziza Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Betulka napisał(a): może wypowie się ktoś kto był z nie zgłoszonym psem. Może przyda się taka informacja: Byłam z 2 psami, obydwa zgłoszone, ale na halę wchodziliśmy "od tyłu" przez wejście do hotelu (?) - stamtąd było najbliżej do naszego ringu. Przy wejściu stał pan, którego zapytałam czy mogę tamtędy wprowadzić psy na halę, powiedział, że jak zgłoszenie i szczepienia są sprawdzone (przy głównym wejściu) to nie ma problemu. Widziałam, że nie tylko ja korzystałam z tego wejścia i od nikogo nie wymagano zgłoszenia. Quote
Bura Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Mój pies będzie na tej wystawie, mnie niestety nie... tak mi strasznie szkoda, ale niestety.... iii tam, ważne żeby championat młodzieży zaczął..... Quote
aga616 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Bura napisał(a):Mój pies będzie na tej wystawie, mnie niestety nie... tak mi strasznie szkoda, ale niestety.... iii tam, ważne żeby championat młodzieży zaczął..... czy ktoś może mi pomóc rozszyfrować kto sędziuje goldeny?;) Quote
aga616 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 przepraszam za cytat - jakoś ciężko obsługuje mi się teraz to forum :/ Quote
Tecia Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 aga616 napisał(a):czy ktoś może mi pomóc rozszyfrować kto sędziuje goldeny?;) Retrivery sędziuje - Matakovič Bojan, CRO. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 My tez się przymierzamy...Ceny i sędzia nam pasuje, więc czemu nie skorzystać? A, będę organizowała busa do Presova, ale tylko na sobotę, bez noclegu. Jak ktoś chętny - zapraszam. Dla przypomnienia, w sobotę sa grupy: 4,5,8,9. Pzdr. Quote
pati1033 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Asiaczek napisał(a):My tez się przymierzamy...Ceny i sędzia nam pasuje, więc czemu nie skorzystać? A, będę organizowała busa do Presova, ale tylko na sobotę, bez noclegu. Jak ktoś chętny - zapraszam. Dla przypomnienia, w sobotę sa grupy: 4,5,8,9. Pzdr. ja sie zastanawiam caly czas... szkoda, ze nie mamy tego samego dnia tym razem :( Quote
aro Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Hejka Asiaczku ! ;) Mamy nową marynarkę ;) ;) ;) Może więc spotkać się z baskami..? ;) A tak serio, bierzemy pod uwagę Presov niestety kosztem Trencina... Ostateczną decyzję podejmiemy po Nitrze, czyli za ok. 1,5 tygodnia pozdrówka aro Asiaczek napisał(a):My tez się przymierzamy...Ceny i sędzia nam pasuje, więc czemu nie skorzystać? A, będę organizowała busa do Presova, ale tylko na sobotę, bez noclegu. Jak ktoś chętny - zapraszam. Dla przypomnienia, w sobotę sa grupy: 4,5,8,9. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 pati1033 napisał(a):ja sie zastanawiam caly czas... szkoda, ze nie mamy tego samego dnia tym razem :( Ja bym raczej napisała, że ZNOWU ni emamy w ten sam dzień... aro napisał(a):Hejka Asiaczku ! ;) Mamy nową marynarkę ;) ;) ;) Może więc spotkać się z baskami..? ;) A tak serio, bierzemy pod uwagę Presov niestety kosztem Trencina... Ostateczną decyzję podejmiemy po Nitrze, czyli za ok. 1,5 tygodnia pozdrówka aro Ekhm, ekhm, eklhm a propos nowej marynarki. Może nie bierz jej nna wystawę... Ja do Trencina nie jadę, do Nitry też nie. Jakby co - daj znać. Pzdr. Quote
Darianna Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 My jedziemy, ale w inny dzień mamy... buuuuu.... Quote
McDzik Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Asiaczek']My tez się przymierzamy...Ceny i sędzia nam pasuje, więc czemu nie skorzystać? A, będę organizowała busa do Presova, ale tylko na sobotę, bez noclegu. Jak ktoś chętny - zapraszam. Dla przypomnienia, w sobotę sa grupy: 4,5,8,9. Pzdr. Gdyyyyby mój transport nie wypalił, to orientacyjnie zapytam, czy zahaczacie o Rzeszów i czy byłaby możliwość zabrania wtedy 2 osób z małymi pieskami z gr9 ? Jeśli tak , to jak się mają wtedy koszta za paliwo? Płacimy tak jakby za trasę Warszawa-Presov czy Rzeszów-Presov ??? Proszę o odpowiedź na maila: magda321123@interia.pl bo niestety w tej nowego Dogo nie działa mi odczytywanie Wiadomości Prywatnych..... Quote
Jagoodka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Czy ktoś jedzie na sobotę i miałby wole miejsce w autku? Oczywiście dokładamy się do paliwka :) Asiaczek a Wasz busik jak będzie jechał? Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Jagoodka - nie mam pojęcia, jaka będzie trasa. Jak chcesz, to mogę podac na PW telefon do naszego kierowcy i ewent. możecie się dogadywac... Pzdr. Quote
Jagoodka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Asiaczek']Jagoodka - nie mam pojęcia, jaka będzie trasa. Jak chcesz, to mogę podac na PW telefon do naszego kierowcy i ewent. możecie się dogadywac... Pzdr. Asiaczek olej to na razie...Najwyżej później będę się martwić :P Quote
McDzik Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 edit, nieaktualny post, proszę o usunięcie Quote
Shetanka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 a jak trzeba wysłać zgloszenie? nie można mailem? Quote
madika Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Shetanka napisał(a):a jak trzeba wysłać zgloszenie? nie można mailem? od 1.12 ma byc zdaje sie formularz zgloszeniowy online na stronie. Quote
Recommended Posts