Coyote Ugly FCI Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Wróciliśmy KENTUCKY JACK z Grabskiego lok.1/ 5 CAC NOWY CHAMPION SŁOWACJI Quote
Katarzyna Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Gratulacje ! A jak tam droga i parking przy wystawie? O ktorej byliscie? Duzo miejsca na parkingu bylo? Jak z zaplata i odbiorem numerkow? Duze kolejki?? Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='Coyote Ugly FCI']Wróciliśmy KENTUCKY JACK z Grabskiego lok.1/ 5 CAC NOWY CHAMPION SŁOWACJI Brawo! Jesteś pierwsza z tak pięknym wynikiem:) Pzdr. Quote
Darianna Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 my się nie mamy czym chwalić, szczegóły u mnie... Pech Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 A ja dostałam info od Musiałka, że drogi OK, choć mokro. Kaloszki jak najbardziej wskazane:) Ringi trochę małe, na halach dusznawo... O wynikach Jej ekipy niech sama napisze po przyjeździe; jest się czym chwalić:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Darianna napisał(a):my się nie mamy czym chwalić, szczegóły u mnie... Pech Oj, aż tak źle...? Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 No to my trzymamy kciuki za jutrzejszych dogomaniaków. Quote
stasiek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='Coyote Ugly FCI']Wróciliśmy KENTUCKY JACK z Grabskiego lok.1/ 5 CAC NOWY CHAMPION SŁOWACJI Gratulacje!!!! Quote
Alojzyna Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Asiaczek napisał(a):A ja dostałam info od Musiałka, że drogi OK, choć mokro. Kaloszki jak najbardziej wskazane:) Ringi trochę małe, na halach dusznawo... Dla mnie ringi w sam raz i co bardzo ważne - nie były śliskie, co na hali często się zdarza ;) tam gdzie ja siedziałam nie było duszno, tylko straszne przeciągi i zimno - radzę się ciepło ubrać ;) u nas CAC i Res.CACIB :) Quote
Aziza Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Mogę prosić o informację o położeniu ringu nr 4? Quote
Coyote Ugly FCI Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 hala jest tak mała ze ringi są w zasięgu oka :) Quote
madika Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='Alojzyna']Dla mnie ringi w sam raz i co bardzo ważne - nie były śliskie, co na hali często się zdarza ;) a ja widzialam, ze sporo psow sie slizgalo na tym czyms. na szczescie swojego malucha tylko mocniej podciagalam do gory i ladnie szedl. my wrocilismy z CAC, CACIB i East Winner - zakonczylismy Championat Slowacji :) Quote
sylrwia Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Właśnie jak z tym EAST WINNERem?? dawali na to jakieś kartki/dyplomy? Quote
Aziza Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Coyote Ugly FCI napisał(a):hala jest tak mała ze ringi są w zasięgu oka :) Interesuje mnie czy ring nr 4 jest z przodu sali czy z tyłu - na wystawie wrześniowej mieliśmy ring na końcu sali i łatwiej było wejść przez hotel. Nie musieliśmy przeciskać się pomiędzy krzesełkami i siedzącymi na podłodze na kocykach dziećmi. Tłok był niesamowity! Quote
madika Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 sylrwia napisał(a):Właśnie jak z tym EAST WINNERem?? dawali na to jakieś kartki/dyplomy? tak, dostaniesz ladna karteczke, ktora mozna zeskanowac i sie chwalic ;) East Winner dostajesz za CACIB, A Junior East Winner za CAJC. Quote
sylrwia Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 dzieki madika no ja nie dostane :) nas z rudym nie ma tam tylko tak zapytuje z ciekawości bo jakiś czas temu właśnie zastanawiono się czy w końcu jest ten tytuł czy go nie ma. Quote
Lokis Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 To my się też pochwalimy;) Ogar Polski - LOKIS z Gończaków (FCI) wybiegał sobie na ringu ocenę doskonałą, CAC, CACIB, EAST WINNER i BOB!!! Kolejny raz pokazaliśmy naszą polską rasę na Słowacji i dzisiejszym CAC-em ukończyliśmy Championat Słowacji:multi::multi::multi: Trzymamy bardzo mocno kciuki za wszystkich dogomaniaków wystawiających psiaki w sobotę i niedzielę!!! Połamania pazurków!!!!! :lol: POWODZENIA!!!!!!!! Quote
McDzik Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ma ktoś z "piątkowych" może pod ręką katalog? Kto wybiera BOG 9 ??? Quote
PSYLLA Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Czy mogłabym prosić stawkę posokowców bawarskich (bavorsky farbiar) - z góry serdecznie dziękuję :) Quote
weszynoska Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 PSYLLA napisał(a):Czy mogłabym prosić stawkę posokowców bawarskich (bavorsky farbiar) - z góry serdecznie dziękuję :) młodzież Jagan Vandracka posrednia Astor spod Struhara otwarta Cezar od Vyznika Ero Kecera Fredy Cajmar champ. Cirio z Dudnisk suki szczenię Dona z Chorwata junior Cava Liptal pośr Arissa z Iwetkinoho Dvora Cinka Baskin Dvor otwarta Dona z Lupcianskiej Doliny użytkowa Marla de Eisenkappel Trium Sleds Hejda honorowa Marion z Demanowskej Quote
Tecia Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 No my niestety też z mieszanymi uczuciami :( Niestety ze względu na awarie wpadliśmy na ring już w trakcie sędziowania (wlasciwie psy juz byly ocenione - sedzia byl proszony o zmiane kolejnosci ras mowil ze oki a potem i tak nic nie zmienil:() I tak moje chłopaki wypadły blado: Lofty Desperado - ex ale bez tytułu ( oceniony poza konkurencja) Irish Melody Lucky Luke - CAC, res CACIB - tym samym Lucky zakończył Championat Słowacji Quote
aneta Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Pudle z Presova wracają z tarczą :) duży biały - Volsky Talisman EGOR - CAJC, Junior Winner East Cup duży morelowy - Flare Star JP ARKTUR - CAC, CACIB, BOB, Winner East Cup średni morelowy - ELVIRA from Golden Regia - CAC, CACIB, BOB, Winner East Cup miniatura czarna - REGINA VICTORIA FORTUNATA Czarna Fuga CAC, CACIB, Winner East Cup toy czarny - Salina Westen BARBIE - CAC, CACIB, BOB, Winner East Cup toy biały - PERSONAL TRAINER-B DEL NISSENO - CAC, CACIB, Winner East Cup toy biały - STELLA Partenon - CAC, res CACIB Quote
Atik Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Czy stawkę bokserów można prosić, w obu kolorach? Quote
Recommended Posts