Jump to content
Dogomania

Sochaczew - bardzo kochana dobermanka - DABA - MA DOM

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wiem - napisałam, ale na wątku Hena:wallbash:
Daba znosi mróz całkiem nieźle - Beata pozwoliła wszystkim psom dorobić się tłuszczyku na żeberkach na ten czas.
Daba miała wczoraj jechać do DS, po d Mielec, ale pan zsunął sie do rowu i utknął. Ma być dziś, ale jeszcze nie mam info.
Zapomniałam dodać, że byłam wczoraj u psiaków - zabierałam Stefę do DS.
Fajne są:) Wyglądają na zdrowe i zadowolone.

Posted

Dzwoniłam, wszystko w porządku. Dojechali szczęśliwie. Na poczatek Daba spuściła manto haszczakowi (sunia 6 m-cy).
Pan wdrożył kolczatkę i próbował je zapoznawać ze sobą - poszło też nieźle, bo już dziś siedzą razem na fotelu.
Trzeci piesek nie jest kompletnie zainteresowany Dabą - widać nie jego typ;-)
Z kotem Daba jeszcze się nie zetknęła w domu, widać kot tego starannie unika. Ale spotkanie jest nieuniknione.
Prosiłam o foty. Mają być.

Posted

To zdjęcia z ostatniego dnia w hotelu - moje pożegnanie z Dabą.
Wczoraj rozmawiałam z Domkiem Daby. Pan zeznał niesmiało i ze śmiechem w głosie, że Daba szaleje za nim, ale ma go przy okazji w ...nosie. Nie słucha, robi co chce. Ale ponieważ piecuchuje w te mrozy, to brak okazji do treningu.
Chyba jakoś nikomu to nie przeszkadza. Oprócz kota, który spuścił Dabie łomot - widać zasłużyła:evil_lol:

Posted

Taaak, u mnie też zawsze koty rządziły...
Dabuniu, usuwam Twój banerek z podpisu. Mam nadzieję, że Twoje życie już będzie spokojne i dobre. :loveu:

• 1 year later...
Posted

Niewiele się zmieniło - Daba robi nadal, co chce :)
Z kotami bardzo się zaprzyjaźniła, komend nie słucha albo słucha, kiedy chce. Od niedawna praktykuje samowolne wycieczki przez płot, niestety. Reszcie psiego towarzystwa skopała doopki, jak się wyraził jej pan, ustawiła się na należnym jej miejscu i...już:evil_lol:
A oto fotki i pozdrowienia