panienkabubu Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Zdublowało Cię:evil_lol: Pewnie to przez ten tekst: psiaki w tym roku przemówią? Gdzie by im się chciało :evil_lol: Chociaż to też podobno zależy od wychowania :evil_lol: Moje piszczą :mdleje::evil_lol: ps. widzialaś piszczące bernardyny?:lol: Quote
moon_light Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='panienkabubu']Zdublowało Cię:evil_lol: Pewnie to przez ten tekst: Gdzie by im się chciało :evil_lol: Chociaż to też podobno zależy od wychowania :evil_lol: Moje piszczą :mdleje::evil_lol: ps. widzialaś piszczące bernardyny?:lol: głupie dogo wariuje.. wrrr.:angryy: Nie widziałam, ale oglądając miny Bena, jestem w stanie sobie to wyobrazic :evil_lol: Check it out !!!!!! Quote
Vectra Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 o kurde hahahaahhahahah jaka subtelna różnica :diabloti: http://images33.fotosik.pl/84/e0787d27dc81e216.jpg Quote
jonQuilla Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakie łapcie :) hahaha...zabójcze zdjęcie :)[/FONT] Quote
moon_light Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 dopiero teraz zobaczyłam jakie brudne te łapska :diabloti:, i zrobiłam nocną kąpiel :) Quote
aleb Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 http://images33.fotosik.pl/84/e0787d27dc81e216.jpg O kurcze... jaka różnica pomiędzy nimi :lol: Quote
Matusz Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 no malutka różnica między łapusiami :diabloti::loveu::diabloti: Quote
Vectra Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ale wiesz co :evil_lol: pisałaś że Fifi lubi usiąść na Cazarku :evil_lol: wystarczy że go nadepnie :evil_lol: :evil_lol: Quote
moon_light Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Vectra']Ale wiesz co :evil_lol: pisałaś że Fifi lubi usiąść na Cazarku :evil_lol: wystarczy że go nadepnie :evil_lol: :evil_lol: apropo siadania - patrzcie jak to się odbywa : cezar relaksuje sie na kanapie nagle zauważa potwora zbliżającego się w jego stronę: robi się niebezpiecznie : pora na ewakuację: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Georgia]Jak Cezar nieśmiało wytyka język do Figaro jak on stoi tyłem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
panienkabubu Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Boże :shake::shake::shake: biedny Cezar :shake::shake::shake: przez tego Figara żyje teraz w ciągłym stresie czy nie zginie przez przypadek :shake::shake::shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aleb Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Wesołych Świąt![/FONT] :) Quote
akard Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Natalko sto lat i dwieście a na święta spokoju i radości wielkiej :) Quote
goldenka245 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Jest cicho. Choinka płonie. Na szczycie cherubin fruwa. Na oknach pelargonie, blask świeczek złotem zasnuwa, a z kąta, z ust brata płynie kolęda na okarynie: Lulajże, Jezuniu... Aby Święta Bożego Narodzenia były Bliskością i Spokojem, a Nowy Rok - Dobrym Czasem. Choinka płonie?!:evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie! A wogole witam! Bo 1 raz tu jestem:cool3:..żeś se psiaki dobrała normalnie wielkoscią pasują do siebie jak ulał:loveu: Quote
moon_light Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 panienkabubu napisał(a):Boże :shake::shake::shake: biedny Cezar :shake::shake::shake: przez tego Figara żyje teraz w ciągłym stresie czy nie zginie przez przypadek :shake::shake::shake: Dziekuje wszystkim za zyczenia, i za karteczki. My w tym roku niestetyy nie mamy takiej ladnej, ale rowniez zyczymy wam prosto z serca, spokojnych, rodzinnych, pachnących choinką świat :) i ladnych prezentów pod choinką ! :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bardzo dobrze się stało, że przyjechał do nas Figaro. Cezara życie było bardzo nudne, rutyna taka. A teraz każdego dnia czymś go (i nas) zaskakuje fifi :) . A żeby było ciekawiej, juz 8 mies , jak mieszka u nas Figaro- cezar nie miał ataku padaczki !. Moze i dziwne, bo stres powinien stymulować to, a jednak (odpukać) wszystko wskazuje na to, ze jest duzo lepiej !! Rybka_39 napisał(a): Bo 1 raz tu jestem:cool3:..żeś se psiaki dobrała normalnie wielkoscią pasują do siebie jak ulał:loveu: Prawde mówiąc, lepszego zestawu skompletować nie mogłam :). Bardzo fajnie sie dogadują i uzupełniają te dwa rozmiary, i dwa charaktery :) ;)nie nudzi mi się teraz, oj nie:) Quote
jonQuilla Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Georgia]Wszystkiego Najlepszego :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Czarna_Owieczka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Comic Sans MS]:tree1: Białych, miłych, radosnych, pogodnych, [/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT][FONT=Comic Sans MS]spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia [/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT][FONT=Comic Sans MS]upływających we wspaniałej atmosferze, [/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT][FONT=Comic Sans MS]szalonego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku. [/FONT] Quote
Medorowa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Życzonka:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=217 Quote
PIKA Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='panienkabubu'] A na Bena zastosowałam metodę posłuszeństwa :D dostał w łeb i nigdy więcej się to nie powtórzyło. Fakt, ciągnął, ale nie tak mocno. :) Nie pomaga :cool1: [quote name='panienkabubu']A najlepszym rozwiazaniem był dławik:) Nic nie daje :cool1: [quote name='moon_light'] Figaro umie ciągnąć na dławiku:P wcale to na niego nie działa;) Moonka halter najlepszy na takiego konia ;) Chociaz ja kiedyś na halterze pofrunęłam :evil_lol: [quote name='moon_light']Pff:eviltong: racja- przykleja się, dlatego używamy piłki z dłuuuuugim sznurkiem, żebym nie musiała zanurzać ręki w tych faflunach za każdym razem:lol: Bo się zimą sople na rekach robią :evil_lol: [quote name='panienkabubu']Ciągnie na dławiku? Szarpnij raz a porządnie i więcej nie będziesz musiała się siłować :p u mnie podziałało :mdleje: To tylko u bernardynow dziala,:roll: 70 kg szczeniaczki dogów tego drobnego faktu nie zauważąją :evil_lol: A powaznie, to ja zauwazylam,ze Mlody pomimo prawie tej samej wagi co Saba jest od niej dużo silniejszy :cool3: Co to będzie za następne 10 kg? :crazyeye: Quote
panienkabubu Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 PIKA Ty mi nawet nic nie mów, bo pomyślę, że masz potwora :lol: Myślałam, że jak na mojego Bena działa (a on charakterny bardzo), to już "gorszych" psów nie ma :evil_lol: Się myliłam :lol: Quote
moon_light Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Ojj nie demonizujmy :) Figaro jak na grzecznego chłopca przystało, bardzo ładnie chodzi na smyczy, problem pojawia się dopiero gdy coś go baaardzo zaciekawi- wtedy szukam np. drzewa, które mi pomaga zostać w miejscu :cool1::diabloti: fifi sie przypomina ! tarammm Quote
Recommended Posts