Jump to content
Dogomania

CEZAR & dozio FIGARO. Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']aleś zaszalała z fotami :diabloti:

ja na razie nie planuje psów , znaczy okresu w którym przybędą :evil_lol: bo staffik miał być na wiosne - lato tego roku , przyszedł zimą , CAO miała być za rok :evil_lol:
a jak :) jak szalec to szalec :P

Ja to w najblizszych planach mam chihuahua:eviltong:. Tylko ten pies sie u mnie zmiesci:evil_lol:

[quote name='panienkabubu']Przepraszam, ale ja z ogromnymi zaległościami po 2 tygodniowej nieobecności..
Jak było w Toruniu?

Piękny ten Twój Figaro......... eh..... :loveu:
No wlasnie, wrocilas, a w benowie zdjec jak nie bylo , tak nie ma:mad:
W toruniu
1.1 wyb.obiecyjący, Naj Szczenię. Na BIS'ach się rozsiadł i powiedział "spadaj- ja nigdzie nie biegnę":evil_lol:

[quote name='jonQuilla']Witam :multi:

czemu tylko jedno zdjęcie :-( :eviltong:

czekam z niecierpliwością na kolejne :loveu:
ano jedno...bo ni bylo czasu robic :) A ze mam dosyc duzy aparat, to nie zabieram go na kazdy spacer;)

[quote name='madzia i medor']Tylko jedno zdjęcie:niewiem:
j.w :)

[quote name='Ajronowa']

MMmmmmm jaki romantyczny:lol:

zdaża mu się :) żadko...ale się zdaża:diabloti:

[quote name='nathaniel']A dlaczego tak mało zdjęć, tego przystojniaka?
Hę?

oj bo moj aparat waży tone, i nosze go w w wielkim plecaku, jak wychodze i mam dwie smycze w rękach to ciężko robic zdjecia:eviltong:

[quote name='nathaniel'] I tak wolę kłapciate:diabloti::diabloti::diabloti:
"de gustibus non est disputandum" :diabloti:

Posted

Chcesz znać mój plan dzienny od kiedy wróciłam? :cool3: padniesz :cool3: jutro będę chwilowo w Warszawie, zawożę szczeniaka i wracam :cool3:
Gratuluję sukcesu :loveu:
I uważam, że mimo, ze byliście sami, to wielki sukces, zawsze mogł być nie do oceny albo tylko obiecujacy :)

Posted

[quote name='panienkabubu']Chcesz znać mój plan dzienny od kiedy wróciłam? :cool3: padniesz :cool3: jutro będę chwilowo w Warszawie, zawożę szczeniaka i wracam :cool3:
Gratuluję sukcesu :loveu:
I uważam, że mimo, ze byliście sami, to wielki sukces, zawsze mogł być nie do oceny albo tylko obiecujacy :)
HAAALOOOO DZWONIE DO CIEBIE !! Odbieeeeeerz ! :lol:

Posted

No i znowu nie udało się spotkać. No trudno, może następnym razem. Musiałam wracać szybciutko do domku, bo Frania wchodziła na głowę moim rodzicom i nie dawali rady :evil_lol::evil_lol: wybacz :lol:
Ale teraz mam "swojego" psa pod Warszawą, więc pewnie będę ją częęęęsto odwiedzać :) Wprawdzie nei wiem, gdzie Ty mieszkasz, ale nowi właściciele Piratki niedaleko Waweru :cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
No i znowu nie udało się spotkać. No trudno, może następnym razem. Musiałam wracać szybciutko do domku, bo Frania wchodziła na głowę moim rodzicom i nie dawali rady :evil_lol::evil_lol: wybacz :lol:
Ale teraz mam "swojego" psa pod Warszawą, więc pewnie będę ją częęęęsto odwiedzać :) Wprawdzie nei wiem, gdzie Ty mieszkasz, ale nowi właściciele Piratki niedaleko Waweru :cool3:

No trudno :)

HA ! Wawer to zaraz obok mnie dzielnica:cool3:,wiec sie nie wymigasz:)

Posted

moon_light napisał(a):
No trudno :)

HA ! Wawer to zaraz obok mnie dzielnica:cool3:,wiec sie nie wymigasz:)

A Falenica coś Ci mówi? :cool3: bo jak tak, to może nawet kiedyś spotkasz moją Piracię gdzieśtam :loveu: No już nie moją, ale taką jakby prawie moją hihihihi

Posted

panienkabubu napisał(a):
A Falenica coś Ci mówi? :cool3: bo jak tak, to może nawet kiedyś spotkasz moją Piracię gdzieśtam :loveu: No już nie moją, ale taką jakby prawie moją hihihihi

To blisko:) ale nie aż tak, zebty na spacerze się spotkać:lol:
jonQuilla napisał(a):
Cześć :multi::multi:

a że tak się spytam...co się dzieje? czemu tutaj tak pusto i cicho? :) raz raz raz....zdjęcia, ludzie, pisanie :)

Pozdrowionka :cool3:

a u nas...po staremu :)

Figaro na wystawie w warszawie, w klasie szczeniąt, 1 miejsce/2 wybitnie obiecujący, Nszwr :multi::multi::multi:

fot z wystawy, moja ulubiona:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Dziękujemy wszystkim za gratulacje :) Figaro przesyła faflunowe buziaki(czyli takie z mega ilością śliny:diabloti:)

I jak już tu zajrzałam, to muszę pochwalić mojego Gwiazdora ;).
Tydzien temu (23.09) pojechaliśmy na wystawę klubową doga niemieckiego, Figaro vel Fifi zajął 1 miejsce !! i dostał ocenę wybitnie obiecującą :multi:
Cieszę się z tego sukcesu przeogromnie, bo mieliśmy naprawdę mocną konkurencję, same piękne psiska :loveu:. Tym bardziej jestem z mojego potforka dumna. :cool1:

Jakby szczęścia było mało, mama Figaro (Aszra vel Pysia) wygrała konkurencję na Najlepszą Sukę Hodowlaną wystawy klubowej, a jego hodowla (Modry Efekt FCI) została Najlepszą Hodowlą dogów błękitnych !! :multi::multi::multi:

I maleńka fotorelacja :

Pies zasilany energią słoneczną (od 6 do 24 nie zmrużył oka:-o)

Figarowa rodzinka, po lewej kawałek znanego wszystkim na forum Korkosmoka, a czwarta od lewej mama figarka:loveu:. Piękna, prawdaaa?
Fifi takie chucherko przy nich, ale na usprawiedliwienie powiem, ze wszyscy obecni na zdjęciu byli przynajmniej o rok starsi od mojej kruszynki.:)

A tu już nerwy odpuściły, puchar w łapie, można się całować i cieszyć:eviltong: -czyli nasza radość (Fig zrobił głupiutką minę:lol:)

Posted

anetta napisał(a):
brawo, brawo :klacz:

Robi wrażenie taka ilość dogów z jednej hodowli :razz:

Dzięki :) A dogów z tej hodowli było jeszcze więcej, tylko nie wszystkie wyszły na ring do tej konkurencji :cool3: Mogla bym miec takie stadko na wyłączność:diabloti:

Vectra napisał(a):
GRATKI WIELKIE oby tak dalej :)

cudne wszystkie
http://images12.fotosik.pl/114/277a0a1c8f5b7357.jpg

jonQuilla napisał(a):
:multi::multi::multi::multi: GRATULUJE :)

Figaro jest śliczny :loveu::loveu::loveu:

panienkabubu napisał(a):
Wielkie Gratulacje!!:)

Dziękujemy :)

I z nowości: Figaro zjadł kolejne mydło, mam nadzieje że nic mu nie będzie :roll: