nathaniel Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 A dlaczego tak mało zdjęć, tego przystojniaka? Hę? I tak wolę kłapciate :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
moon_light Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='Vectra']aleś zaszalała z fotami :diabloti: ja na razie nie planuje psów , znaczy okresu w którym przybędą :evil_lol: bo staffik miał być na wiosne - lato tego roku , przyszedł zimą , CAO miała być za rok :evil_lol: a jak :) jak szalec to szalec :P Ja to w najblizszych planach mam chihuahua:eviltong:. Tylko ten pies sie u mnie zmiesci:evil_lol: [quote name='panienkabubu']Przepraszam, ale ja z ogromnymi zaległościami po 2 tygodniowej nieobecności.. Jak było w Toruniu? Piękny ten Twój Figaro......... eh..... :loveu: No wlasnie, wrocilas, a w benowie zdjec jak nie bylo , tak nie ma:mad: W toruniu 1.1 wyb.obiecyjący, Naj Szczenię. Na BIS'ach się rozsiadł i powiedział "spadaj- ja nigdzie nie biegnę":evil_lol: [quote name='jonQuilla']Witam :multi: czemu tylko jedno zdjęcie :-( :eviltong: czekam z niecierpliwością na kolejne :loveu: ano jedno...bo ni bylo czasu robic :) A ze mam dosyc duzy aparat, to nie zabieram go na kazdy spacer;) [quote name='madzia i medor']Tylko jedno zdjęcie:niewiem: j.w :) [quote name='Ajronowa'] MMmmmmm jaki romantyczny:lol: zdaża mu się :) żadko...ale się zdaża:diabloti: [quote name='nathaniel']A dlaczego tak mało zdjęć, tego przystojniaka? Hę? oj bo moj aparat waży tone, i nosze go w w wielkim plecaku, jak wychodze i mam dwie smycze w rękach to ciężko robic zdjecia:eviltong: [quote name='nathaniel'] I tak wolę kłapciate:diabloti::diabloti::diabloti: "de gustibus non est disputandum" :diabloti: Quote
panienkabubu Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Chcesz znać mój plan dzienny od kiedy wróciłam? :cool3: padniesz :cool3: jutro będę chwilowo w Warszawie, zawożę szczeniaka i wracam :cool3: Gratuluję sukcesu :loveu: I uważam, że mimo, ze byliście sami, to wielki sukces, zawsze mogł być nie do oceny albo tylko obiecujacy :) Quote
moon_light Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='panienkabubu']Chcesz znać mój plan dzienny od kiedy wróciłam? :cool3: padniesz :cool3: jutro będę chwilowo w Warszawie, zawożę szczeniaka i wracam :cool3: Gratuluję sukcesu :loveu: I uważam, że mimo, ze byliście sami, to wielki sukces, zawsze mogł być nie do oceny albo tylko obiecujacy :) HAAALOOOO DZWONIE DO CIEBIE !! Odbieeeeeerz ! :lol: Quote
panienkabubu Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 No i znowu nie udało się spotkać. No trudno, może następnym razem. Musiałam wracać szybciutko do domku, bo Frania wchodziła na głowę moim rodzicom i nie dawali rady :evil_lol::evil_lol: wybacz :lol: Ale teraz mam "swojego" psa pod Warszawą, więc pewnie będę ją częęęęsto odwiedzać :) Wprawdzie nei wiem, gdzie Ty mieszkasz, ale nowi właściciele Piratki niedaleko Waweru :cool3: Quote
moon_light Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 panienkabubu napisał(a):No i znowu nie udało się spotkać. No trudno, może następnym razem. Musiałam wracać szybciutko do domku, bo Frania wchodziła na głowę moim rodzicom i nie dawali rady :evil_lol::evil_lol: wybacz :lol: Ale teraz mam "swojego" psa pod Warszawą, więc pewnie będę ją częęęęsto odwiedzać :) Wprawdzie nei wiem, gdzie Ty mieszkasz, ale nowi właściciele Piratki niedaleko Waweru :cool3: No trudno :) HA ! Wawer to zaraz obok mnie dzielnica:cool3:,wiec sie nie wymigasz:) Quote
jonQuilla Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 kiedy będą zdjęcia męskiej ślicznotki :) Quote
panienkabubu Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 moon_light napisał(a):No trudno :) HA ! Wawer to zaraz obok mnie dzielnica:cool3:,wiec sie nie wymigasz:) A Falenica coś Ci mówi? :cool3: bo jak tak, to może nawet kiedyś spotkasz moją Piracię gdzieśtam :loveu: No już nie moją, ale taką jakby prawie moją hihihihi Quote
jonQuilla Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Cześć :multi::multi: a że tak się spytam...co się dzieje? czemu tutaj tak pusto i cicho? :) raz raz raz....zdjęcia, ludzie, pisanie :) Pozdrowionka :cool3: Quote
moon_light Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 panienkabubu napisał(a):A Falenica coś Ci mówi? :cool3: bo jak tak, to może nawet kiedyś spotkasz moją Piracię gdzieśtam :loveu: No już nie moją, ale taką jakby prawie moją hihihihi To blisko:) ale nie aż tak, zebty na spacerze się spotkać:lol: jonQuilla napisał(a):Cześć :multi::multi: a że tak się spytam...co się dzieje? czemu tutaj tak pusto i cicho? :) raz raz raz....zdjęcia, ludzie, pisanie :) Pozdrowionka :cool3: a u nas...po staremu :) Figaro na wystawie w warszawie, w klasie szczeniąt, 1 miejsce/2 wybitnie obiecujący, Nszwr :multi::multi::multi: fot z wystawy, moja ulubiona:loveu: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 :loveu::loveu::loveu: ale ma cudny profil....GRATULUJE :) Quote
anetta Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Bardzo, bardzo mi się podobuuujeeee :loveu: Gratulacje!! Quote
drzalka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Jejku, ale on jest śliczniusi :loveu::loveu::loveu::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina. Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dog moich marzeń od dzieciństwa... :loveu: Quote
moon_light Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Dziękujemy wszystkim za gratulacje :) Figaro przesyła faflunowe buziaki(czyli takie z mega ilością śliny:diabloti:) I jak już tu zajrzałam, to muszę pochwalić mojego Gwiazdora ;). Tydzien temu (23.09) pojechaliśmy na wystawę klubową doga niemieckiego, Figaro vel Fifi zajął 1 miejsce !! i dostał ocenę wybitnie obiecującą :multi: Cieszę się z tego sukcesu przeogromnie, bo mieliśmy naprawdę mocną konkurencję, same piękne psiska :loveu:. Tym bardziej jestem z mojego potforka dumna. :cool1: Jakby szczęścia było mało, mama Figaro (Aszra vel Pysia) wygrała konkurencję na Najlepszą Sukę Hodowlaną wystawy klubowej, a jego hodowla (Modry Efekt FCI) została Najlepszą Hodowlą dogów błękitnych !! :multi::multi::multi: I maleńka fotorelacja : Pies zasilany energią słoneczną (od 6 do 24 nie zmrużył oka:-o) Figarowa rodzinka, po lewej kawałek znanego wszystkim na forum Korkosmoka, a czwarta od lewej mama figarka:loveu:. Piękna, prawdaaa? Fifi takie chucherko przy nich, ale na usprawiedliwienie powiem, ze wszyscy obecni na zdjęciu byli przynajmniej o rok starsi od mojej kruszynki.:) A tu już nerwy odpuściły, puchar w łapie, można się całować i cieszyć:eviltong: -czyli nasza radość (Fig zrobił głupiutką minę:lol:) Quote
anetta Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 brawo, brawo :klacz: Robi wrażenie taka ilość dogów z jednej hodowli :razz: Quote
Vectra Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 GRATKI WIELKIE oby tak dalej :) cudne wszystkie http://images12.fotosik.pl/114/277a0a1c8f5b7357.jpg Quote
jonQuilla Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 :multi::multi::multi::multi: GRATULUJE :) Figaro jest śliczny :loveu::loveu::loveu: Quote
moon_light Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 anetta napisał(a):brawo, brawo :klacz: Robi wrażenie taka ilość dogów z jednej hodowli :razz: Dzięki :) A dogów z tej hodowli było jeszcze więcej, tylko nie wszystkie wyszły na ring do tej konkurencji :cool3: Mogla bym miec takie stadko na wyłączność:diabloti: Vectra napisał(a):GRATKI WIELKIE oby tak dalej :) cudne wszystkie http://images12.fotosik.pl/114/277a0a1c8f5b7357.jpg jonQuilla napisał(a)::multi::multi::multi::multi: GRATULUJE :) Figaro jest śliczny :loveu::loveu::loveu: panienkabubu napisał(a):Wielkie Gratulacje!!:) Dziękujemy :) I z nowości: Figaro zjadł kolejne mydło, mam nadzieje że nic mu nie będzie :roll: Quote
jonQuilla Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 moon_light napisał(a): I z nowości: Figaro zjadł kolejne mydło, mam nadzieje że nic mu nie będzie :roll: ja też mam nadzieję że nic mu nie będzie :) Quote
panienkabubu Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Najwyżej go przesra :lol::lol:, na pewno nic mu nie będzie ;) Quote
Recommended Posts