moon_light Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Polna']Kochany, nawet nie wie co go czeka :evil_lol: Wszyscy go żałują :evil_lol:. Juz teraz tata zaczął mu powtarzać "Ciebie i tak będę najbardziej kochał" (a jak przywlokłam do domu Cezara- to powiedzial że ja + mama + pies będziemy w garażu mieszkać;)). [quote name='jo-jo']Wyczekiwanie na dozia :evil_lol: Moonka a ty w domu? Od miesiąca Cezar miewa niespokojne sny:p. Jejujejujeju co to będzie:roll: W domu :eviltong: Jakoś nie miałam siły rano wstać do szkoły:oops: Quote
olcha Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='moon_light']ruszyło mnie sumienie :eviltong: i powędrowałam do cezara z aparatem:lol: Uprasza się o nie wyśmiewanie kocyka w serduszka:angryy: :loveu: ...wczoraj na niego zapolował kot..:roll: Mój ukochany kocyk w serduszka :turn-l: :turn-l: :turn-l: BUAAAAAAAAAAAAAHHAHAHAHAHAHAHAHHA Ojej jak sobie CEzarek z koteckiem poradził? :cool3: [quote name='moon_light']W domu :eviltong: Jakoś nie miałam siły rano wstać do szkoły:oops: Się na dogo po nocach siedzi to potem siły nie ma :mad: :evil_lol: Quote
Loona Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='moon_light']ruszyło mnie sumienie :eviltong: i powędrowałam do cezara z aparatem:lol: Uprasza się o nie wyśmiewanie kocyka w serduszka:angryy: :multi: :multi: :multi: Wreszcie, Cezarku biedny, masz zdjęcia, jednak jeszcze istniejesz :evil_lol: Quote
Kenduś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Jaki on boski :loveu: och ach i inne takie :lol: Muni, czy Ty zaglądasz na "tego maila", bo już daaaaaaaaaawno temu przesłałam Ci filmik i nic nie chwalisz :placz: Ale fajnie mieć takie wielkie, pomarszczone, klapuśne "CÓŚ" :loveu: Quote
moon_light Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 olcha napisał(a):Mój ukochany kocyk w serduszka :turn-l: :turn-l: :turn-l: BUAAAAAAAAAAAAAHHAHAHAHAHAHAHAHHA Ojej jak sobie CEzarek z koteckiem poradził? :cool3: Się na dogo po nocach siedzi to potem siły nie ma :mad: :evil_lol: :stop:mowilam ze macie sie nie smiac z kocyka! Ja musiałam Cezara ratować:diabloti: Loona napisał(a)::multi: :multi: :multi: Wreszcie, Cezarku biedny, masz zdjęcia, jednak jeszcze istniejesz :evil_lol: jak zwykle leżąco-siedzące zdjęcia:eviltong: Kenduś napisał(a):Jaki on boski :loveu: och ach i inne takie :lol: Muni, czy Ty zaglądasz na "tego maila", bo już daaaaaaaaaawno temu przesłałam Ci filmik i nic nie chwalisz :placz: Ale fajnie mieć takie wielkie, pomarszczone, klapuśne "CÓŚ" :loveu: Mam maila! Dopiero teraz sprawdziłam...szkoda że taki krotki filmik:shake: Słodziak z malucha straszny...jak Cię ofukał pod koniec:evil_lol: Prosze o więcej !!! Coś jeszcze fizycznie nie mam :) ...i czas mi się bez cosia koszmarnie dłuży...:roll: Quote
olcha Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Kenduś napisał(a):Jaki on boski :loveu: och ach i inne takie :lol: Muni, czy Ty zaglądasz na "tego maila", bo już daaaaaaaaaawno temu przesłałam Ci filmik i nic nie chwalisz :placz: Ale fajnie mieć takie wielkie, pomarszczone, klapuśne "CÓŚ" :loveu: :obrazic: A czemu ja nie dostałam tego filmiku? :mad: moon_light napisał(a)::stop:mowilam ze macie sie nie smiac z kocyka! Ja musiałam Cezara ratować:diabloti:Coś jeszcze fizycznie nie mam :) ...i czas mi się bez cosia koszmarnie dłuży...:roll: Buahahahah kiedy ten kocyk jest taki śmieszny :evil_lol: Teraz Ci się dłuży, a potem przyspieszy jak błyskawica :placz: Dopiero co przywiozłam Erę a już ma prawie 10 lat, opiero co Tekilę...i już ma 2 lata :shake: Quote
anea Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Kocyk baaardzo twarzowy :) Jesli chodzi o "nowe " psy to z doswiadczenia moge poweidziec ze te "stare" baaardzo na tym zyskuja :D Rodzice, Puńce, odkad jest Tośka, pozwalają na WSZYTSKO a do tego si eciagle nad nia uzalaja jak to ma wyrodna Pania ktora juz jej ni ekoche itp :) a wiec... nastał złoty wiek dla Cezara :D Quote
Kenduś Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 :diabloti: A tak se weszłam, poczekam... :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Czesc Czesc :cool3: jak tam oczekiwania? :cool3: nie sprawdziła się moja natura detektywistyczna niestety :( Quote
moon_light Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Kenduś napisał(a)::diabloti: A tak se weszłam, poczekam... :evil_lol: Dawaj jeszcze jakiś filmik na maila to w odpowiedzi wysle niespodzianke:evil_lol:;) panienkabubu napisał(a):Czesc Czesc :cool3: jak tam oczekiwania? :cool3: nie sprawdziła się moja natura detektywistyczna niestety :( Baaardzo ciężko! . Dni już przestałam odliczać- bo wtedy jeszcze gorzej jest:-( Nie wiem jak wytrzymam do wilekanocy:shake: GRU-BY Ce-Zar MO-CNO ŚPIIII Quote
anea Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Do Cezara chyba dotarło że bedzie miał nowego malkutkiego kolegę - nie wyglaa na szczęśliwego ;) Quote
moon_light Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 anea napisał(a):Do Cezara chyba dotarło że bedzie miał nowego malkutkiego kolegę - nie wyglaa na szczęśliwego ;) hahhaha nie takiego malutkiego :diabloti: Quote
panienkabubu Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 moon_light napisał(a): GRU-BY Ce-Zar MO-CNO ŚPIIII od razu widać, że pies załamany tym, że będzie miał kolegę :evil_lol: i to jakiegos :evil_lol: aha i jeszcze jedno, ta narzute niebawem trzeba będzie zmienic:evil_lol: albo przynajmniej jej kolor :evil_lol: jesu jestem okropna:evil_lol: Quote
anea Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 moon_light napisał(a):hahhaha nie takiego malutkiego :diabloti: no wlasnie i on pewnie dlatego taki zmarwiony bo nowy kolega maly nie bedzie :D Quote
moon_light Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 panienkabubu napisał(a):od razu widać, że pies załamany tym, że będzie miał kolegę :evil_lol: i to jakiegos :evil_lol: aha i jeszcze jedno, ta narzute niebawem trzeba będzie zmienic:evil_lol: albo przynajmniej jej kolor :evil_lol: jesu jestem okropna:evil_lol: Nie udało się tym razem :eviltong: Wersalka zostanie psim łóżkiem:) Musze tylko kupic trochę przescieradeł z gumką, jak sie ubrudzi, będę zmieniać na nowe:cool3: anea napisał(a):no wlasnie i on pewnie dlatego taki zmarwiony bo nowy kolega maly nie bedzie :D Nieprawda! Cezar się cieszył jak wróciliśmy od szczeniaków :) :loveu::multi: Quote
Loona Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Bo myślał, że on taki zawsze będzie :evil_lol: Quote
moon_light Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Loona napisał(a):Bo myślał, że on taki zawsze będzie :evil_lol: to samo powiedzial mój tata:evil_lol: anea napisał(a):Cezar byl u szczeniakow??? nenene Nie! :) ale wąchał nasze ubrania przesiąknięte wspanialym zapachem szczeniaków:loveu: Quote
moon_light Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Loona napisał(a):Co tam u Cezara i maluszka? :) Cezar się zakochał w pinczerce sąsiada, przesypia całe dnie pod dżwiami,ogolnie taki nieobecny :eviltong: A maluszek juz nie taki maluszek:) Duże chłopisko sie zrobiło. Moja mama jak zobaczyła zdjęcia to powiedziała " Jejju, ale my mieliśmy mieć szczeniaka, a on większy od połowy psów w okolicy:shake:" :evil_lol: Niecierpliwie na malunia czekamy:cool3::loveu: Quote
moon_light Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='panienkabubu']ile jeszcze?:cool3: 9 dni?:cool3: 6 DNI !:loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='moon_light']6 DNI !:loveu::loveu::loveu: o ja cieeeeeeeeeeeeeeeeeee :loveu::loveu: ale suuuuuuuuuuper :loveu:loveu: juz nie moge sie doczekac "malca" :loveu: własnie pisałam u siebie na wątku, że dwa psy to dwa razy więcej szczęscia :loveu: na razie musisz uwierzyc na słowo :loveu: Quote
olcha Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='moon_light']Cezar się zakochał w pinczerce sąsiada, przesypia całe dnie pod dżwiami,ogolnie taki nieobecny :eviltong: :obrazic: [quote name='moon_light']6 DNI !:loveu::loveu::loveu: :mdleje: :-o :crazyeye: :mdleje: Quote
Recommended Posts