moon_light Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='jo-jo']Piękny, Cudowny :loveu: a jak! :loveu: [quote name='Loona']Jak każdy doź :loveu: Moj jest wyjątkowy :evil_lol::loveu: [quote name='jo-jo']TO swoją drogą ale ja o mym chrześniaku złego słowa ni dam powiedzieć :mad: HYhy! Tak trzymaj ! :) :cool1: [quote name='panienkabubu']ODKRYŁAM skad jest 5 kropek :eviltong: 1. D 2. O 3. Z 4. I 5. O :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buahahhahahaha wymiękam z Wami :rofl::rofl::rofl: [quote name='Loona']Psy narkotyzujesz? :crazyeye: :evil_lol: DZWONIE DO TOZU !!! :mad: i moje żałosne fotki :eviltong: uśmiech nr 5. ps.jestem uzalezniona od galerii:oops: Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 moon_light napisał(a):ps.jestem uzalezniona od galerii:oops: Raczej internetu :evil_lol: Kto ost siedział godzine choć miał iśc dawno się położyć ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
moon_light Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 jo-jo napisał(a):Raczej internetu :evil_lol: Kto ost siedział godzine choć miał iśc dawno się położyć ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie znam takich głOMbóF co to zamiast spać RZeby mieć w szkole trzeŚwy ómysł siedzOM pSZed kĄpÓterem...:roll::eviltong: Quote
anetta Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 moon_light napisał(a):Nie znam takich głOMbóF co to zamiast spać RZeby mieć w szkole trzeŚwy ómysł siedzOM pSZed kĄpÓterem...:roll::eviltong: Lo matko :mdleje: Jakie to proste do przeczytania :evil_lol: Nastepny dozio bedzie :mdleje: Quote
moon_light Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 anetta napisał(a):Lo matko :mdleje: Jakie to proste do przeczytania :evil_lol: Nastepny dozio bedzie :mdleje: tótai potszeba tengiego musku ! :evil_lol: będzie będzie :multi::multi::multi: zadozimy dogomanieee :loveu: Quote
zaba14 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 OOo... ;) a maluszek juz się urodził? :oops: ciekawe jak Cezar zaaraguje :evil_lol: Quote
Loona Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Nie będzie miał wyboru, dozio będzie większy i masywniejszy :evil_lol: Quote
olcha Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 panienkabubu napisał(a):ło jesu kobieto i po co Ci taki sprzet? wiesz jakie to jest ciezkie? ;P he he ... s2 is tez robi ładne zdjecia :p Chce sobie bicepsy powyrabiać :evil_lol: :eviltong: moon_light napisał(a):Ja ni panimaju :evil_lol: :mad: PIKA napisał(a):samo body cięzkie nie jest, za to obiektyw troszku wazy :cool3: :loveu: Zalezy jaki :cool3: Ja bym chciała dwa, standardowy i taki malutki do makro :loveu: panienkabubu napisał(a):ODKRYŁAM skad jest 5 kropek :eviltong: 1. D 2. O 3. Z 4. I 5. O :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: Quote
panienkabubu Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 O to tez wazny czynnik :evil_lol: czy dozio sie juz narodzil? :diabloti: nadal mysle :hmmmm: hyhy, jak najwiecej informacji prosze :evil_lol: Quote
anea Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ja z postulatem: jak tylko mały potwor zaiwta u Cibie (i bedzie mogl sie spacerowac oczywiscie :) ) to ja bardzo prosze o pomoc w socjalizacji mojej Tośki!!! - bo ona mi zaczeła obszczekiwac i owarkiwac dogi ;) A Cezar powinien sie na Ciebie obrazic - to że czekasz to nie znaczy że on zadnej nowej fotki miec nie może!!! Quote
moon_light Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 zaba14 napisał(a):OOo... ;) a maluszek juz się urodził? :oops: ciekawe jak Cezar zaaraguje :evil_lol: Urodził :) Cezar zostanie dobrym wujkiem :lol: (marzenie scietej glowy:p) Loona napisał(a):Nie będzie miał wyboru, dozio będzie większy i masywniejszy :evil_lol: juz jest :evil_lol: panienkabubu napisał(a):O to tez wazny czynnik :evil_lol: czy dozio sie juz narodzil? :diabloti: nadal mysle :hmmmm: hyhy, jak najwiecej informacji prosze :evil_lol: W wielkanoc w koszyku świeconym przyniose;) anea napisał(a):Ja z postulatem: jak tylko mały potwor zaiwta u Cibie (i bedzie mogl sie spacerowac oczywiscie :) ) to ja bardzo prosze o pomoc w socjalizacji mojej Tośki!!! - bo ona mi zaczeła obszczekiwac i owarkiwac dogi ;) A Cezar powinien sie na Ciebie obrazic - to że czekasz to nie znaczy że on zadnej nowej fotki miec nie może!!! Raczej dożego będę musiała socjalizować :lol: Toska nie zauwazy ze to dog:eviltong:,no chyba że chcesz czekać aż będzie duuuziii. Cezar ma nowe fotki ! Strone wczesniej:evil_lol:. On jest taaaki nudny że nie mam co focic. albo spi.albo jje. albo lata po dworzu z glowa przy ziemi ze nic nie widac:cool1: Quote
anea Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 upsss czyz bym przegapiła fotki :( wstyd :) A socjalozowac ja chce stopniowo od malego do duzego ;) "Korki" tez zaproponowali pomoc wiec moze sie uda ... Quote
olcha Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 anea napisał(a):upsss czyz bym przegapiła fotki :( wstyd :) A socjalozowac ja chce stopniowo od malego do duzego ;) "Korki" tez zaproponowali pomoc wiec moze sie uda ... Ty Aneta nie wal ściemy, przyznaj się, że chcesz się z doziem codziennie widywać :evil_lol: Quote
moon_light Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 anea napisał(a):upsss czyz bym przegapiła fotki :( wstyd :) A socjalozowac ja chce stopniowo od malego do duzego ;) "Korki" tez zaproponowali pomoc wiec moze sie uda ... W takim razie "do zobaczenia!" :)))) olcha napisał(a):Ty Aneta nie wal ściemy, przyznaj się, że chcesz się z doziem codziennie widywać :evil_lol: You're welcomeeee:razz: Quote
moon_light Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Loona napisał(a):Ja teeeeż chcę :placz: Warszawska już tuż tuż:cool3: Quote
olcha Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jaki piękny avatarek :cool3: :cool3: :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Loona Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Biedny Cezar, nie ma już avatara, podpisu, jeszcze trochę to i galeria przestanie sie nazywać jego imieniem :-( Quote
moon_light Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Loona napisał(a):Biedny Cezar, nie ma już avatara, podpisu, jeszcze trochę to i galeria przestanie sie nazywać jego imieniem :-( NO WAY !!!!!!!! Podpis jest cezarowy :):eviltong: Quote
jo-jo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Loona napisał(a):Biedny Cezar, nie ma już avatara, podpisu, jeszcze trochę to i galeria przestanie sie nazywać jego imieniem :-( Ale ost a Avatarku przecie też Dozisko było :hmmmm: Quote
panienkabubu Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 jo-jo napisał(a):Ale ost a Avatarku przecie też Dozisko było :hmmmm: No właśnie i przez to ja cały czas myślałam, że moon_light ma doga już baaaaardzo dawno :evil_lol: Quote
Loona Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Był był, ale biedny Cezar nawet we własnej galerii zdjęć nie ma :shake: Quote
moon_light Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Loona']Był był, ale biedny Cezar nawet we własnej galerii zdjęć nie ma :shake: ruszyło mnie sumienie :eviltong: i powędrowałam do cezara z aparatem:lol: Uprasza się o nie wyśmiewanie kocyka w serduszka:angryy: :loveu: ...wczoraj na niego zapolował kot..:roll: Quote
jo-jo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='moon_light'] Wyczekiwanie na dozia :evil_lol: Moonka a ty w domu? Quote
Recommended Posts