moon_light Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 anea napisał(a):ja nie ole Olchy psy potrafia tak na przednich :) sama widziałam ;) Pfff cezar tez umJe:eviltong:..nawet ze 3-4 kroki na przednich..,bo na tylnich to potrafi doslownie biegac:evil_lol: Quote
anea Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 One tez tak łażą i sikaja :P ale widzialam (albo słyszałam) takze jak Tequila z tej pzycji ladowała dziobem w misce :D Quote
olcha Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 anea napisał(a):ja nie ole Olchy psy potrafia tak na przednich :) sama widziałam ;) moon_light napisał(a):Pfff cezar tez umJe:eviltong:..nawet ze 3-4 kroki na przednich..,bo na tylnich to potrafi doslownie biegac:evil_lol: anea napisał(a):One tez tak łażą i sikaja :P ale widzialam (albo słyszałam) takze jak Tequila z tej pzycji ladowała dziobem w misce :D Hiiihi pewnie zobaczysz jak to Era załatwia (bo nie wiem czy wiesz, że właśnie ustaliłyśmy, że będą dwie baby na Cezara :evil_lol: ). A Tequili już dawno nie widziałam, ale kiedyś ją mózg przeważał :evil_lol: i lądowała rzeczywiście w misce :evil_lol: Quote
Loona Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 anea napisał(a):ja nie ole Olchy psy potrafia tak na przednich :) Nie wiem jak Ty, ale dla mnie to normalna pozycja :eviltong: Dla Figara niekoniecznie, chociaż uwielbia w ten sposób zaczepiać do zabawy, nie mówiąc o żebraniu :mad: A jak łapki przednie wtedy chodzą, góra dół góra dół :evil_lol: Quote
Loona Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Teraz mam pełne prawo wymachiwać kijem i wołać: [SIZE="5"]Gdzie zdjęcia?! :mad: Quote
olcha Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Loona']Teraz mam pełne prawo wymachiwać kijem i wołać: Gdzie zdjęcia?! :mad: U mnie :eviltong: Quote
Mi. Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 czesc:) przelecialam kilka stron galerii i w oko wpadla mi ta:loveu: Niby prosta ale doskonale skadrowana i w swietnej kolorystyce:p Quote
moon_light Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='Loona']Teraz mam pełne prawo wymachiwać kijem i wołać: Gdzie zdjęcia?! :mad: U TEKILI :evil_lol: [quote name='*luthien*']czesc:) przelecialam kilka stron galerii i w oko wpadla mi ta:loveu: Niby prosta ale doskonale skadrowana i w swietnej kolorystyce:p Ciesze sie ze sie podoba :) ....JA CHCE NIKONA :placz::placz::placz:! Quote
olcha Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 moon_light napisał(a):JA CHCE NIKONA :placz::placz::placz:! A ja Canona :placz: Quote
PIKA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A ja nie będe miala ani Nikona ani Canona :shake: lustrzanka mi se poszla w świat na dozich nogach :evil_lol: Quote
olcha Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 PIKA napisał(a):A ja nie będe miala ani Nikona ani Canona :shake: lustrzanka mi se poszla w świat na dozich nogach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja też mam czworonożne plany, ale chyba jednak prędzej canoś zamieszka. Quote
Loona Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 moon_light napisał(a):U TEKILI :evil_lol: Ciesze sie ze sie podoba :) ....JA CHCE NIKONA :placz::placz::placz:! Nie rycz, tylko zdjęcia wstawiaj :evil_lol: Nie ma Nikona, ale jest inny aparat, który też zdjęcia robi i to całkiem fajniste, a poza tym, jak kiepski fotograf to i dobry aparat mu nie pomoże. Dobre zdjęcia robią dobrzy fotografowie każdym aparatem, więc zabieraj się do pracy ;) Quote
PIKA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Kochana co to znaczylo to co napisalas u mnie w galerii? :crazyeye: Czy to jest to co mysle? :cool3: To mi szybko mów :mad:, co? kiedy? jak? skląd? :multi: Quote
Loona Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Czyżby chodziło o to co za dwa miesiące? :evil_lol: Dawaj, widzisz, że już nici z tajemnicy :evil_lol: Quote
Kenduś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ojejciu, jaka tajemnica? :diabloti: Ja nic, a nic nie wiem :eviltong: SZCZEGÓŁY! SZCZEGÓŁY! :cool3: Quote
Loona Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Skoro nie chcesz nic powiedzieć o tym doziu, co to za dwa miesiące będzie w domku Twoim i dzięki któremu nie będzie Cię w Łodzi na wystawie, to wstaw chociaż Cezarowe zdjęcia :mad: Quote
simbik Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Jaki dożek ?? Halo..halo :razz: Mów szybko :cool3: . Quote
Kenduś Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Jak nie chcesz to nie mów :obrazic: :PROXY5: WIEM!!! Dorwę jakiegoś "kabla" :diabloti: :megagrin: Quote
moon_light Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Z POWODU KŁOPOTLIWYCH PYTAŃ- GALERIE ZAWIESZAM DO WIELKANOCY :evil_lol: (odsyłam do mojego podpisu :lol:) Pozdrawiam, Natalia, Cezar iiiiii.... :loveu: Quote
PIKA Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Natka nie zawieszaj sie jak dogo dzisiaj :cool3: Quote
Loona Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 i jak dzisiaj. Nie będziemy już zadawać kłopotliwych pytań tylko daj nam Cezara! :diabloti: [SIZE="1"]swoją drogą o tym doziu też byś mogła coś napisać :eviltong: Quote
simbik Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 moon_light napisał(a):Z POWODU KŁOPOTLIWYCH PYTAŃ- GALERIE ZAWIESZAM DO WIELKANOCY :evil_lol: No to z moich skromnych wyliczeń wynika, że to będzie jakiś Modry...;) . Quote
olcha Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :cool3: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 olcha napisał(a):A ja Canona :placz: jakiego Canona? :cool3: bo ja mam S2 IS :p i co to za DOŹ??? :loveu: Quote
olcha Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 panienkabubu napisał(a):jakiego Canona? :cool3: bo ja mam S2 IS :p EOS 400d :loveu: Quote
Recommended Posts