Jump to content
Dogomania

CEZAR & dozio FIGARO. Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='moon_light']Zdjęć nie ma, ale wstawie filmik, z naszych treningów do walk psów.

TRENING SZCZĘK koniecznie z dzwiekiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://www.youtube.com/watch?v=c3VIOdzttm4

Widać, że całe serce i całą swą siłę włożył w tą zabawę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ale te powarkiwania i cała reszta to normalnie sobowtór Erki :loveu:

Posted

Moon_light! Znalazłaś własną galerię! :diabloti: i nawet cosik napisałaś :evil_lol: Oby częściej :mad:
[SIZE="1"]jako, że to czas wybaczania, to wybaczam, byle się to nie powtórzyło (taka długa nieobecność) :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Loona']Moon_light! Znalazłaś własną galerię! :diabloti: i nawet cosik napisałaś :evil_lol: Oby częściej :mad:
jako, że to czas wybaczania, to wybaczam, byle się to nie powtórzyło (taka długa nieobecność) :mad: :evil_lol:
W 2007 czekaja galerie wielkie zmiany:evil_lol:

DOSTALAM NOWY APARAT !!:multi::multi::multi:

Posted

moon_light napisał(a):
W 2007 czekaja galerie wielkie zmiany:evil_lol:

DOSTALAM NOWY APARAT !!:multi::multi::multi:

A spróbuj teraz nie wstawiać nowych zdjęć :evil_lol: :mad: Mam nadzieję, że zmiany związane z galerią nie będą związane z jej zamknięciem :mad:

Posted

Dopiero goście wyszli, i dostałam się do komputera :)
Cezara udalo mi się zastać tylko w psim lozeczku. To bardzo zmeczony Cezar. Od 3 dni dziwni ludzie placza sie po domu, i spokoju nie daja. Malo tego kazdy czestuje czyms ze stolu,a przeciez nie wypada mu odmowic:p
Jutro postaram sie go obfocic, kiedy bedzie "bardziej zywy":evil_lol:

Dopiero na zdjeciach widze ta siwa mordke... Martwia mnie tez zamglone oczy. W tym tyg idziemy do doktora, wiec sie wypytam :)

Posted

moon_light napisał(a):
Dopiero goście wyszli, i dostałam się do komputera :)
Cezara udalo mi się zastać tylko w psim lozeczku. To bardzo zmeczony Cezar. Od 3 dni dziwni ludzie placza sie po domu, i spokoju nie daja. Malo tego kazdy czestuje czyms ze stolu,a przeciez nie wypada mu odmowic:p
Jutro postaram sie go obfocic, kiedy bedzie "bardziej zywy":evil_lol:

Dopiero na zdjeciach widze ta siwa mordke... Martwia mnie tez zamglone oczy. W tym tyg idziemy do doktora, wiec sie wypytam :)

ahahaha Cezar śpi w różowych serduszkach :turn-l: Lecę po Erę bo nie uwierzy jak nie zobaczy :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
ahahaha Cezar śpi w różowych serduszkach :turn-l: Lecę po Erę bo nie uwierzy jak nie zobaczy :evil_lol:

:mad::mad::mad: JA mu kupilam ten kocyk !! na swieta !! nie smiac sieeeee!:mad:
Jest sliczny:loveu:

Posted

moon_light napisał(a):
:mad::mad::mad: JA mu kupilam ten kocyk !! na swieta !! nie smiac sieeeee!:mad:

:lol: moja mama Mikiemu na swieta kupila kocyk w kubusia puchatka :lol:

Sceny łóżkowe... jakbym swojego drania widziala :)

Posted

[quote name='moon_light']:mad::mad::mad: JA mu kupilam ten kocyk !! na swieta !! nie smiac sieeeee!:mad:

Era mówi, że z chęcią zapozna bliżej serduszkowy kocyk :evil_lol:

p.s. też im ostatnio kupiłam. Poszłam po zasłony a wyszłam z polarowym kolorowym kocykiem :lol: :stupid:

[quote name='moon_light']witamy wieczorową porą :)

:loveu:

i na dzisiaj tyle :) bo imageshack odmawia wspolpracy:angryy:

Era wypisz wymaluj! Jakbym ją widziała tylko w innych kolorach :lol:

Ty na imageshacka nie wrzucaj, ale na naszego rodzimego fotosika (fotosik.pl) :cool3:

Posted

[quote name='Kenduś']

:sweetCyb:Cezariuszu!!! :sweetCyb:
:loveu: WRÓCIŁEŚ!!! :loveu:

Muni :mad: grzeczna dziewczynka :evil_lol: :eviltong:

hyhyhyhy . Cezarino i ja chyba nigdy się nie doczekamy galerii Kendusia i Mondiego:mad:

bzzzz....w tle zapikselowany tata...ktory (zanim cezar do nas zawital) uwazal ze pies w lozku to jakas pomylka...a teraz...prosze..jak chlopcy razem ladnie spią :)

Posted

akard napisał(a):
A ja tatunia niet...widze?:evil_lol:

bo tatunio pewnie by nie byl zadowolony jakby zobaczyl swoje pizamowe fotki w necie:eviltong:
ale podpowiem-rozowe kwadraty-zrobione z glowy, niebieskie-pizama:lol: i prosze nie mowic ze tatunia nie widac:evil_lol:

Posted

hyhyhyhy . Cezarino i ja chyba nigdy się nie doczekamy galerii Kendusia i Mondiego:mad:

I tu macie rację :eviltong: :evil_lol:

bzzzz....w tle zapikselowany tata...ktory (zanim cezar do nas zawital) uwazal ze pies w lozku to jakas pomylka...a teraz...prosze..jak chlopcy razem ladnie spią :)

Idylla :loveu: :lol:
A dog w łóżku? Ciekawe co by na niego tata powiedział? :hmmmm: :megagrin: