Jump to content
Dogomania

CEZAR & dozio FIGARO. Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moon nie wiem jakim cudem wczesniej galerii cezarowej nie zauwazylam :shake:
ale trafilam w dobrym momencie ;)
:Rose:wszystkiego najlepszego dla kruszynki :Rose:(i konia w prezencie :razz: )
calusy od achillesa i ode mnie :)

Posted

[quote name='moon_light']avatar cezarowy mamy taki --> i nam się strasnie podoba:lol:

Mi tez się strasznie podoba, ale nie widzę go u Ciebie zainstalowanego :evil_lol::eviltong:

Posted

Hexi-dziekujemy :) i zapraszamy ponownie:cool3:

Loona- bo to avatar na dogowe forum, a tutaj mam dogowy:eviltong:

Kenduś- no nie męcz nas paskudo!! zaraz zrobimy włama na Twój komputer i się skonczy gadanie :P :evil_lol:

Posted

Jaki gruboszyjkowy pędziwiatr :lol: :eviltong: :loveu:

ps. Jakby ktoś chciał nas zobaczyć to będziemy w niedzielę w Częstochowie - lajf jest Mondinka pikniejszy, hej :evil_lol: Zadnego mi tu atakowania mojego narzędzia pracy!!! :mad:

Posted

Kenduś napisał(a):
Jaki gruboszyjkowy pędziwiatr :lol: :eviltong: :loveu:

ps. Jakby ktoś chciał nas zobaczyć to będziemy w niedzielę w Częstochowie - lajf jest Mondinka pikniejszy, hej :evil_lol: Zadnego mi tu atakowania mojego narzędzia pracy!!! :mad:

30 cm w szyjce:evil_lol: ...to przez taką grubą luźną skóre:eviltong:,podgardle ma chłopak,dobrobyt:cool1:

No proszę Cię ,nie karz mi do Częstochowy jechac:eviltong:, a na Warszawską we wrzesniu się nie wybieracie ?:cool3:

Posted

Kenduś napisał(a):
Jakby ktoś chciał nas zobaczyć to będziemy w niedzielę w Częstochowie - lajf jest Mondinka pikniejszy, hej :evil_lol:

Hahaha, zobaczę Modinka na żywo! Figaro na ringu bedzie :evil_lol:

Posted

Kenduś napisał(a):
Zastanów się Loona z tymi zdjęciami :evil_lol: Ja odkryłam, że mam Was z Figarem na filmie z listopadowych Kielc :diabloti: :lol:

Eeeej wszystko psujesz:eviltong:
Daj jakieś zdjątko...nie daj się prosić:lol: !

Posted

Ja chyba będę na warszawskiej, może nawet przemycę Tekilę :evil_lol:

Loona cykaj zdjęć ile wlezie, właścicielki również :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
Ja chyba będę na warszawskiej, może nawet przemycę Tekilę :evil_lol:

Loona cykaj zdjęć ile wlezie, właścicielki również :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

bądź bądź !!! :multi::multi::multi:
od nowego dworu to juz zapomnialam ja tekila na zywo wyglada:lol:

Posted

olcha napisał(a):

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
:diabloti: A chcesz, żeby przypatkowo ktoś wkleił filmik z mini agility, gdzie paradujesz w krótkich spodenkach i japonkach :evil_lol: :diabloti:

Posted

Kenduś napisał(a):
:diabloti: A chcesz, żeby przypatkowo ktoś wkleił filmik z mini agility, gdzie paradujesz w krótkich spodenkach i japonkach :evil_lol: :diabloti:

Jaka okrutna terrorystka :eviltong: :lol:

Posted

Kenduś napisał(a):

A chcesz żeby ktoś wstawił filmik z "icicilka"?? :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :mad:

Posted

olcha napisał(a):
A chcesz żeby ktoś wstawił filmik z "icicilka"?? :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :mad:

:diabloti: A to już byłby czysty sadyzm!!! :nonono2: :shiny:

Posted

Kenduś napisał(a):

Hmmm, Kenduś, jak mi przykro, to nie ja :eviltong::diabloti: na mini agility nie byłam nigdy, w miejscu publicznym w krótkich spodenkach nie masz szans mnie zobaczyć :eviltong: Hmmm, chyba wezmę aparat :evil_lol: (na serio to nie wiadomo czy aparat będzie, jak będzie brat to i aparat, bo nigdy nie ma kto zdjęć robić, bo każdy pilnuje swojego psa ;) )

Posted

Loona napisał(a):
Hmmm, Kenduś, jak mi przykro, to nie ja :eviltong::diabloti: na mini agility nie byłam nigdy, w miejscu publicznym w krótkich spodenkach nie masz szans mnie zobaczyć :eviltong: Hmmm, chyba wezmę aparat :evil_lol: (na serio to nie wiadomo czy aparat będzie, jak będzie brat to i aparat, bo nigdy nie ma kto zdjęć robić, bo każdy pilnuje swojego psa ;) )

To też nie byłam ja...:roll: :oops: :roll: