moon_light Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='Loona']To zdjęcie nadaje się na avatar, śliczne, jak każde Cezarowe zdjątko :loveu: avatar cezarowy mamy taki --> i nam się strasnie podoba:lol: Quote
Hexi Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 moon nie wiem jakim cudem wczesniej galerii cezarowej nie zauwazylam :shake: ale trafilam w dobrym momencie ;) :Rose:wszystkiego najlepszego dla kruszynki :Rose:(i konia w prezencie :razz: ) calusy od achillesa i ode mnie :) Quote
Loona Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='moon_light']avatar cezarowy mamy taki --> i nam się strasnie podoba:lol: Mi tez się strasznie podoba, ale nie widzę go u Ciebie zainstalowanego :evil_lol::eviltong: Quote
Kenduś Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Dziewczyny, ja naprawdę nie wiem, o co Wam chodzi? :niewiem: :siara: :diabloti: Quote
moon_light Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Hexi-dziekujemy :) i zapraszamy ponownie:cool3: Loona- bo to avatar na dogowe forum, a tutaj mam dogowy:eviltong: Kenduś- no nie męcz nas paskudo!! zaraz zrobimy włama na Twój komputer i się skonczy gadanie :P :evil_lol: Quote
moon_light Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Byliśmy na spacerze:cool3: byla z nami pani piłka ale caly czas uciekała w dół górki.. więc cezary zadecydował że koniec zabawy i poszedł nynać:loveu: Quote
Kenduś Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Jaki gruboszyjkowy pędziwiatr :lol: :eviltong: :loveu: ps. Jakby ktoś chciał nas zobaczyć to będziemy w niedzielę w Częstochowie - lajf jest Mondinka pikniejszy, hej :evil_lol: Zadnego mi tu atakowania mojego narzędzia pracy!!! :mad: Quote
moon_light Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Kenduś napisał(a):Jaki gruboszyjkowy pędziwiatr :lol: :eviltong: :loveu: ps. Jakby ktoś chciał nas zobaczyć to będziemy w niedzielę w Częstochowie - lajf jest Mondinka pikniejszy, hej :evil_lol: Zadnego mi tu atakowania mojego narzędzia pracy!!! :mad: 30 cm w szyjce:evil_lol: ...to przez taką grubą luźną skóre:eviltong:,podgardle ma chłopak,dobrobyt:cool1: No proszę Cię ,nie karz mi do Częstochowy jechac:eviltong:, a na Warszawską we wrzesniu się nie wybieracie ?:cool3: Quote
moon_light Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 simbik napisał(a):Ale te drzewka przy nim malutkie ;) . Ładnie urosły, bo z Cezarem o nie dbamy-ja go wyprowadzam, a on je codziennie podlewa:diabloti::lol: Quote
Loona Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Kenduś napisał(a):Jakby ktoś chciał nas zobaczyć to będziemy w niedzielę w Częstochowie - lajf jest Mondinka pikniejszy, hej :evil_lol: Hahaha, zobaczę Modinka na żywo! Figaro na ringu bedzie :evil_lol: Quote
moon_light Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Loona napisał(a):Hahaha, zobaczę Modinka na żywo! Figaro na ringu bedzie :evil_lol: Rób fotki !! :diabloti::lol: Mase fotek !! Liczymy na Ciebie:lol::cool3: Quote
Kenduś Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Zastanów się Loona z tymi zdjęciami :evil_lol: Ja odkryłam, że mam Was z Figarem na filmie z listopadowych Kielc :diabloti: :lol: Quote
moon_light Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Kenduś napisał(a):Zastanów się Loona z tymi zdjęciami :evil_lol: Ja odkryłam, że mam Was z Figarem na filmie z listopadowych Kielc :diabloti: :lol: Eeeej wszystko psujesz:eviltong: Daj jakieś zdjątko...nie daj się prosić:lol: ! Quote
olcha Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ja chyba będę na warszawskiej, może nawet przemycę Tekilę :evil_lol: Loona cykaj zdjęć ile wlezie, właścicielki również :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
moon_light Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 olcha napisał(a):Ja chyba będę na warszawskiej, może nawet przemycę Tekilę :evil_lol: Loona cykaj zdjęć ile wlezie, właścicielki również :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bądź bądź !!! :multi::multi::multi: od nowego dworu to juz zapomnialam ja tekila na zywo wyglada:lol: Quote
Kenduś Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 olcha napisał(a): Loona cykaj zdjęć ile wlezie, właścicielki również :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :diabloti: A chcesz, żeby przypatkowo ktoś wkleił filmik z mini agility, gdzie paradujesz w krótkich spodenkach i japonkach :evil_lol: :diabloti: Quote
moon_light Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Kenduś napisał(a)::mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :diabloti: A chcesz, żeby przypatkowo ktoś wkleił filmik z mini agility, gdzie paradujesz w krótkich spodenkach i japonkach :evil_lol: :diabloti: Jaka okrutna terrorystka :eviltong: :lol: Quote
Kenduś Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 moon_light napisał(a):Jaka okrutna terrorystka :eviltong: :lol: Kto? Mła :diabloti: Quote
olcha Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Kenduś napisał(a)::mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :diabloti: A chcesz, żeby przypatkowo ktoś wkleił filmik z mini agility, gdzie paradujesz w krótkich spodenkach i japonkach :evil_lol: :diabloti: A chcesz żeby ktoś wstawił filmik z "icicilka"?? :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :mad: Quote
Kenduś Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 olcha napisał(a):A chcesz żeby ktoś wstawił filmik z "icicilka"?? :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :mad: :diabloti: A to już byłby czysty sadyzm!!! :nonono2: :shiny: Quote
moon_light Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 To może chociaż jedno zdjęcie :roll:? :evil_lol: Quote
Loona Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Kenduś napisał(a)::mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :diabloti: A chcesz, żeby przypatkowo ktoś wkleił filmik z mini agility, gdzie paradujesz w krótkich spodenkach i japonkach :evil_lol: :diabloti: Hmmm, Kenduś, jak mi przykro, to nie ja :eviltong::diabloti: na mini agility nie byłam nigdy, w miejscu publicznym w krótkich spodenkach nie masz szans mnie zobaczyć :eviltong: Hmmm, chyba wezmę aparat :evil_lol: (na serio to nie wiadomo czy aparat będzie, jak będzie brat to i aparat, bo nigdy nie ma kto zdjęć robić, bo każdy pilnuje swojego psa ;) ) Quote
olcha Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Loona napisał(a):Hmmm, Kenduś, jak mi przykro, to nie ja :eviltong::diabloti: na mini agility nie byłam nigdy, w miejscu publicznym w krótkich spodenkach nie masz szans mnie zobaczyć :eviltong: Hmmm, chyba wezmę aparat :evil_lol: (na serio to nie wiadomo czy aparat będzie, jak będzie brat to i aparat, bo nigdy nie ma kto zdjęć robić, bo każdy pilnuje swojego psa ;) ) To też nie byłam ja...:roll: :oops: :roll: Quote
Kenduś Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 To mini a. było do olchy :diabloti: :lol:, a jeśli chodzi o Loonę to filmik z wystawy listopad Kielce :evil_lol: :eviltong: Quote
Recommended Posts