Jump to content
Dogomania

CEZAR & dozio FIGARO. Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)

Recommended Posts

Posted

moon_light napisał(a):
Ehehheheh, juuuz , przepraszam:cool3:.
Zdjec nie mam, dlatego sie nie udzielam:lol:,...ale obiecuje ze zrobie....jutro:roll:.

Cezariusza oczywiscie, nie doziów :eviltong: :evil_lol:

moon_light napisał(a):
Loona jestes na wystawie jutro??

Jestem, na bank będę pod filowym ringiem (4) z Figarem, jak chcesz to przyjdź, file są od 10 :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Loona napisał(a):
Cezariusza oczywiscie, nie doziów :eviltong: :evil_lol:

Jestem, na bank będę pod filowym ringiem (4) z Figarem, jak chcesz to przyjdź, file są od 10 :)

Znajde Cię !! Obiecuje:evil_lol:... i bedziesz mogla mnie zbic za brak zdjec w cezariuszowej galerii:eviltong:

Posted

Się nie spotkałyśmy:-(:-(:-(

Szukałam chihuahua przy ringach fil, ale nic nie znalazlam:shake:
Loona, jakbys miala doga albo wilczarza przy tym ringu, to moze latwiej bylo by Cię namierzyc:lol:;)

Posted

moon_light napisał(a):
Się nie spotkałyśmy:-(:-(:-(

Szukałam chihuahua przy ringach fil, ale nic nie znalazlam:shake:
Loona, jakbys miala doga albo wilczarza przy tym ringu, to moze latwiej bylo by Cię namierzyc:lol:;)

To nie mam czego żałować :grins: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

Ja byłam przy ringu, ale nie od strony fil, a od strony stoisk, bo mi się Chomik stresował jak nas widziała ;) Przy doziowym ringu też przeszłam z Figarem ze trzy razy, ale bez reakcji, więc Ciebie jeszce chyba nie było. Z wystawy zmyliśmy się przed dwunastą :)

Ale championat młodzieżowy skończony :multi:

Posted

moon_light napisał(a):

Ja bardzo chętnie co do dozia, najlepiej czarnego z długaśnymi skarpetami :loveu:

Na razie starcza mi chihuahua :evil_lol: dozio w małej skórce :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
Ja byłam przy ringu, ale nie od strony fil, a od strony stoisk, bo mi się Chomik stresował jak nas widziała ;) Przy doziowym ringu też przeszłam z Figarem ze trzy razy, ale bez reakcji, więc Ciebie jeszce chyba nie było. Z wystawy zmyliśmy się przed dwunastą :)

Ale championat młodzieżowy skończony :multi:

bylam od 10:30. Wpatrzona w ring doziow, moglam nie zauwazyc chi:evil_lol:.

Mi narazie też musi wystarczyc Cezariusz:lol:, ale jestem na dobrej drodze do 2 psa:cool3:.

Posted

moon_light napisał(a):
jestem na dobrej drodze do 2 psa:cool3:.

Nioo, opowiadaj, jaka rasa, schroniskowy czy z papierkami, duży czy mały, kiedy? :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
Nioo, opowiadaj, jaka rasa, schroniskowy czy z papierkami, duży czy mały, kiedy? :evil_lol:

wielki, żółty, obśliniony:evil_lol:, papierowy...ale to jeszcze troche potrwa. Proces urabiania domownikow jest długotrwały:eviltong:.

Posted

No niestety, ja swoich urabiałam chyba dwa albo trzy lata, w końcu dostałam jako prezent na 18 (pięc miesięcy wcześniej :evil_lol:). Także, cierpliwości życzę, do 18 też masz jeszcze chyba 2 lata (nie mylę się?) :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
No niestety, ja swoich urabiałam chyba dwa albo trzy lata, w końcu dostałam jako prezent na 18 (pięc miesięcy wcześniej :evil_lol:). Także, cierpliwości życzę, do 18 też masz jeszcze chyba 2 lata (nie mylę się?) :evil_lol:

Na cezara urabiałam od urodzenia:evil_lol:, miał byc shar-pei na komunie(nawet na piśmie rodzice obiecali:cool3:),a był kundello troszke wczesniej(bo cezariusz zdobyl nasze serca, i juz innego nie chcialam):lol:.
Dwa lata mnie nie przerazaja :cool3:, do 18 jeszcze roczek....a przeciez....na 18 zawsze dostaje sie to o czym sie marzy:evil_lol:
(Wlasciwie to na 18 chciala bym dostac "pozwolenie" na doga. Wtedy bym juz sobie spokojnie czekała na jakis fajny miocik:cool3:)

Posted

olcha napisał(a):
Hhihiihhi od malucha do wielkoluda :lol:

Najchętniej dwa :loveu:
duuzy, duuzy teren, domek, las, jeziorko, Cezario,dog niemiecki(albo kilka?), czi (tak ze 2-3), malinois, fila, bullterier,afgan,buldozek francuski,spaniel,gonczy polski, akita amerykanska.

O taki stadko jak marzenie:evil_lol:

ale do szczescia wystarczy mi malenstwo, i dożek:lol:

Posted

Loona napisał(a):
Nareszcie :multi: :evil_lol: Biedn Cezariusz, zepchnięty przez dogi na dalsze miejsca :diabloti: Ja bym uważała gdy się dowie :evil_lol:

On dobrze wie co się święci :evil_lol:. Niech sie przygotowuje chłopak, pańcia tak zauroczona w rasie...ze nie odpusci:lol:

Posted

Jaka zdrada :placz:
Choć się nie dziwię :cool3: . Gdybym miała warunki i siedziała dłużej na tyłku w domu :eviltong:, to pewnie doga już bym miała, bo mam super hodowlę niedaleko :razz:

ps. Masz coś konkretnego na oku :cool3: :diabloti:

Posted

Kenduś napisał(a):
Jaki przystojniak :loveu: Cezariuszu, gdyby nie ten Twój charakterek :evil_lol: , to ciocia już by Cię ukradła :eviltong:

Bierz! Bierz! To anioł w skórze psa ! :diabloti::lol:....wyjechalam na 2 tyg....i tak mi go rodzina rozpusciła, że głowa mała:evil_lol:.

ps. Jedyny konkret, to to, że pies będzie żółty (ew.pręgowany). Caly czas przegladam rózne hodowle, jezdze sobie na wystawy,i rozmyslam:cool3:. Gdybym tylko wiedziała że mam juz zgode rodzicow, zdecydowala bym się na konkretną hodowla w ciągu miesiąca.
Jaka masz hodowle blisko??

Najgorsze jest to, że moja ulubiona suka, jest właśnie ostatni raz(z racji wieku) w ciąży....a ja juz pewnie nie załapie się na szczeniaka po niej:shake:.

ps2. Uprzejmie proszę o jakąś fotorelacje dwóch łobuzów :):razz:!

Posted

moon_light napisał(a):
Na cezara urabiałam od urodzenia:evil_lol:, miał byc shar-pei na komunie(nawet na piśmie rodzice obiecali:cool3:),a był kundello troszke wczesniej(bo cezariusz zdobyl nasze serca, i juz innego nie chcialam):lol:.
Dwa lata mnie nie przerazaja :cool3:, do 18 jeszcze roczek....a przeciez....na 18 zawsze dostaje sie to o czym sie marzy:evil_lol:
(Wlasciwie to na 18 chciala bym dostac "pozwolenie" na doga. Wtedy bym juz sobie spokojnie czekała na jakis fajny miocik:cool3:)

No to ja Ci opowiem pewną historię z życia wziętą.... Pewna 17-latka bardzo marzyła o dogu. W jej rodzinnym domu odszedł schorowany starszy jamnik, ale rodzice kategorycznie nie chcieli następnego psa, tym bardziej takiego olbrzyma. Tymczasem do tej dziewczyny przyszła na przerwie w liceum koleżanka i zapytała czy nie zna kogoś kto chciałby szczeniaka żółtego lub pręgowanego doga. To było zrządzenie losu, a obok takich nie przechodzi się obojętnie :p . Rodzice wściekli, awantura na awanturze... dziś wspominają żółtą sunię doga jako najwspanialszego psa na świecie.
Chyba nie muszę mówić o kim jest ta historia :cool3: Tylko żeby nie było że namawiam do złego :evil_lol: . Mogło to się zupełnie inaczej skończyć, dużo zależy od rodziców. Pewnie bym się wściekła jakby tak zrobiła moja córka :eviltong: i coś czuję że kiedyś mi się zemści... tylko co mi wtedy do domu przyprowadzą... tarantulę:diabloti: .

Posted

simbik napisał(a):
No to ja Ci opowiem pewną historię z życia wziętą.... Pewna 17-latka bardzo marzyła o dogu. W jej rodzinnym domu odszedł schorowany starszy jamnik

ale ja nie chce zeby mój Cezario odchodzil :shake:...ma juz swoje 9 latek i przewlekłą chorobe, ale jeest w swietnej kondycji:cool3:
simbik napisał(a):
ale rodzice kategorycznie nie chcieli następnego psa, tym bardziej takiego olbrzyma. Tymczasem do tej dziewczyny przyszła na przerwie w liceum koleżanka i zapytała czy nie zna kogoś kto chciałby szczeniaka żółtego lub pręgowanego doga. To było zrządzenie losu, a obok takich nie przechodzi się obojętnie :p . Rodzice wściekli, awantura na awanturze... dziś wspominają żółtą sunię doga jako najwspanialszego psa na świecie.
Chyba nie muszę mówić o kim jest ta historia :cool3: Tylko żeby nie było że namawiam do złego :evil_lol: . Mogło to się zupełnie inaczej skończyć, dużo zależy od rodziców. Pewnie bym się wściekła jakby tak zrobiła moja córka :eviltong: i coś czuję że kiedyś mi się zemści... tylko co mi wtedy do domu przyprowadzą... tarantulę:diabloti: .

Jakbym przywlokła bide z ulicy, napewno by jej rodzice nie wyrzucili- bardzo lubią zwierzęta. Za to jakbym kupiła doga, moglo by to sie zle dla mnie skonczyc:cool3:-wole nie ryzykowac. Coraz bardziej jednak wierze, że rodzice się zgodzą.. Jakis miesiac temu miałam "doła", i kompletnie w to zwątpiłam, ale teraz jest przy mnie hodowczyni bokserów, i caly czas dodaje mi sił do walki z rodzicami;). Nawet sama często im opowiada o moim zadożeniu, i o tym że dog powinien się u nas znalezc:lol:.

Mam nadzieje że kiedys moje marzenie się spełni, i że to "kiedys" bedzie w niedalekiej przyszłości:lol:.