Loona Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 nio tak, dozie :loveu: ja będę przy filach, ale może i na dozie zajrzę :) Quote
Loona Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Szkoda :-( Trudno, będą jeszcze okazje. Powodzenia na egzaminie. Quote
olcha Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Loona napisał(a):Szkoda :-( Trudno, będą jeszcze okazje. Powodzenia na egzaminie. Nie dziękuję. Do zobaczenia :cool3: Quote
Loona Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Nio ładnie, a gdzie fotki Cezariusza? :mad: Ja wiem, śpi i śpi i śpi, ale my chcemy zdjęc :mad: Nawet śpiącego :loveu: Quote
Kenduś Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Loona napisał(a):Nio ładnie, a gdzie fotki Cezariusza? :mad: Ja wiem, śpi i śpi i śpi, ale my chcemy zdjęc :mad: Nawet śpiącego :loveu: tak, tak właśnie tak :cool3: :lol: Quote
Loona Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Kenduś napisał(a):tak, tak właśnie tak :cool3: :lol: Kendka też bym chętnie oglądnęła i jego kolegę :evil_lol: :evil_lol: Quote
moon_light Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 bzidactwo bzidactfo:loveu: swoje wiem:eviltong: o taką przygłupiastą mine robi, jak się cieszy:evil_lol: Quote
moon_light Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 crazy. mały mongoł:evil_lol: Zalotne spojrzenie nr 342:loveu: profil. głowa robi się coraz cięższa.. błogi sen:roll: Quote
olcha Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 :roflt: Jakbym moją Erę widziała. Przewaga zdjęć to spanie, ale jak już się poderwie to wariuje za 5 psów :evil_lol: Quote
moon_light Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 egzakli:evil_lol: tłuściochy nasze kochane:loveu: dzisiaj Cezariusz oparzył sobie łapy o asfalt:-(, i bylismy u weterynarza... Cale szczescie juz jest dobrze. Quote
Kenduś Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Zalotne spojrzenie nr 342:loveu: Jak Ty możesz tak bezczelnie :cool3: ukrywać tego przystojniaka :evil_lol: :lol: Taka z niego kokietka, że nie pogadasz :loveu: chłopcy kazali mi wyłaczyć komputer z zazdrości :mad: :diabloti: Quote
moon_light Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Kenduś napisał(a):Jak Ty możesz tak bezczelnie :cool3: ukrywać tego przystojniaka :evil_lol: :lol: Taka z niego kokietka, że nie pogadasz :loveu: chłopcy kazali mi wyłaczyć komputer z zazdrości :mad: :diabloti: Dziekujemy:cool3: Aparatu nie mam, zdjęcia robie fonem:eviltong:, to mi sie zgrywać nie chce:razz: No i mają chłopcy racje ! Niańcz dziecko,i pilnuj żeby urwis Kendusia nie zamęczył:diabloti::lol: Cezario ma dzisiaj bardzo romantyczny nastrój, chodzi za mna krok w krok, przytula się,....psa mi podmienili ?:-o Quote
moon_light Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 Cezariusz cały czas taki misio:loveu: Juz mnie troche denerwuje, bo łazi za mna krok w krok, a mi zal wychodzic z pokoju, bo on wtedy sie zrywa z wyrka, i szpieguje:cool3: _________________________________________________________________ 14.06.2006 Uprzejmie prosze o usprawiedliwienie nieobecnosci moon_light (Natalii) w dniach 25.06-01.07, z powodu pilnego wyjazdu. Cezariusz Cezarowski. _________________________________________________________________ Quote
olcha Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='moon_light']Cezariusz cały czas taki misio:loveu: Juz mnie troche denerwuje, bo łazi za mna krok w krok, a mi zal wychodzic z pokoju, bo on wtedy sie zrywa z wyrka, i szpieguje:cool3: _________________________________________________________________ 14.06.2006 Uprzejmie prosze o usprawiedliwienie nieobecnosci moon_light (Natalii) w dniach 25.06-01.07, z powodu pilnego wyjazdu. Cezariusz Cezarowski. _________________________________________________________________ :mad: :mad: :mad: to ma być pilny wyjazd? Pilny wyjazd to trwa godzinę! A nie tydzień! :mad: Era też ma coś ostatnio takiego misia (od mniej więcej 2 dni :shake: nie daje mi spokoju nawet do łazienki muszę z nią chodzić :shake: ale uwielbiam moją staruszkę taką :loveu: ) Quote
Loona Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 moon_light napisał(a):_________________________________________________________________ 14.06.2006 Uprzejmie prosze o usprawiedliwienie nieobecnosci moon_light (Natalii) w dniach 25.06-01.07, z powodu pilnego wyjazdu. Cezariusz Cezarowski. _________________________________________________________________ coś mało przekonujące to usprawiedliwienie :mad: podpisu nie ma :mad: :evil_lol: Quote
bigos Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='moon_light'] bzidactfo moje :lol: No tutaj Muszka by pasowała jak ulał:cool3::cool3::cool3: Negocjacje przeprowadzone??? Quote
olcha Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Tak tak tak bigos ma racje! Na tym zdjęciu ewidentnie brakuje Muszki :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Loona Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Należy się porządne lanie :mad: :mad: :mad: spaśc na 10 stronę to trzeba się postarac :mad: :mad: :mad: Gdzie zdjęcia?! :mad: :mad: :mad: :evil_lol: Quote
Loona Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Mun lajt, gdzieś Ty?! :mad: Nie udawaj że Cię nie ma bo jesteś i podstępnie udzielasz się na nie tym wątku co potrzeba, dozie poczekają, a my (ja przynajmniej) chcemy Cezariusza :loveu: :evil_lol: Quote
moon_light Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Loona napisał(a):Mun lajt, gdzieś Ty?! :mad: Nie udawaj że Cię nie ma bo jesteś i podstępnie udzielasz się na nie tym wątku co potrzeba, dozie poczekają, a my (ja przynajmniej) chcemy Cezariusza :loveu: :evil_lol: Ehehheheh, juuuz , przepraszam:cool3:. Zdjec nie mam, dlatego sie nie udzielam:lol:,...ale obiecuje ze zrobie....jutro:roll:. Loona jestes na wystawie jutro?? Quote
Recommended Posts