olcha Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='moon_light']a zobaczcie jak fajnie by wygladał z ogonem...:roll: No teraz wypisz wymaluj gryfonik :roflt: Quote
moon_light Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 olcha napisał(a):No teraz wypisz wymaluj gryfonik :roflt: hehehhehehe ale wiesz, kiedys gryfoniki mialy krotkie ogony...stad taki u Cezara:evil_lol:;) ps. tak w ogole to zauroczyla mnie ta rasa,. Quote
olcha Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 moon_light napisał(a):hehehhehehe ale wiesz, kiedys gryfoniki mialy krotkie ogony...stad taki u Cezara:evil_lol:;) ps. tak w ogole to zauroczyla mnie ta rasa,. No mnie też właśnie! Przez Lalusia bo jest naprawdę piękny! I uszy też miały cięte :-( Quote
moon_light Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 olcha napisał(a):No mnie też właśnie! Przez Lalusia bo jest naprawdę piękny! I uszy też miały cięte :-( ostatnio dostalam ochrzan od babki na ulicy, ze psa skrzywdzilam:evil_lol:..nie chciala sluchac ze to nie my:razz: Lalus jest uroczy:loveu: Quote
olcha Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 moon_light napisał(a):ostatnio dostalam ochrzan od babki na ulicy, ze psa skrzywdzilam:evil_lol:..nie chciala sluchac ze to nie my:razz: Lalus jest uroczy:loveu: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Się trzeba było nie tłumaczyć tylko sekator z torebki wyciagnąć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Laluś jest cudny! Quote
Kenduś Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Cezariusz :loveu: bosko by wyglądał z ogonem, ale bez wygląda tak zawadiacko :cool3: Kenduś też rwie sie do kierownicy :eviltong:, często prowadzi z niewielką pomocą pańci :lol: Quote
sylwiaskalska Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Ciesze się ze Laluś wam się podoba :) Ja polecam tego pieska osobom które nie chcą się nudzić z psem :) i lubią jak piesek nie jest kanapowcem Co do podobieństwa coś w tym jest ;) Quote
moon_light Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Ciesze się ze Laluś wam się podoba :) Ja polecam tego pieska osobom które nie chcą się nudzić z psem :) i lubią jak piesek nie jest kanapowcem Co do podobieństwa coś w tym jest ;) Nie sposób żeby się nie podobał:cool3: To charakterek podobny do pinczera, te też w miejscu na dooopce usiedziec nie mogą,..(no, Cezariusz to juz starszy pan-ale nadal dostaje głupawki:cool3:) Podobienstwo to byl zarcik:evil_lol: Quote
moon_light Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='Kenduś']Cezariusz :loveu: bosko by wyglądał z ogonem, ale bez wygląda tak zawadiacko :cool3: Kenduś też rwie sie do kierownicy :eviltong:, często prowadzi z niewielką pomocą pańci :lol: Bez ogona to tak głupio...nie ma psa za co wytargac:evil_lol:;) ps. Obiecałas mi cos powiedziec :eviltong: Quote
moon_light Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 olcha napisał(a)::eviltong: :eviltong: :eviltong: Się trzeba było nie tłumaczyć tylko sekator z torebki wyciagnąć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Laluś jest cudny! Taaa, a jakby sie odwineła mi z laski?? Niee, dzieki, ja postoje:p Quote
anetta Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 http://img320.imageshack.us/img320/4386/tn120520069lh.jpg czy on stoi na dwoch lapach?:roflt: Porownanie jest the best :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Loona Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 anetta napisał(a):czy on stoi na dwóch łapach? Najlepsze jest sikanie zimą, stawanie po brzuch w śniegu i jeszcze próba ustania na jak najmniejszej ilości łapek :razz: wywrotki są częste :evil_lol: Quote
moon_light Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 [quote name='anetta']http://img320.imageshack.us/img320/4386/tn120520069lh.jpg czy on stoi na dwoch lapach?:roflt: Porownanie jest the best :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: a nie wiem do konca:lol: ale bardzo czesto tak robi, sikając chce coś ominąć, i staje tylko na 2 przednich lapach:evil_lol:-pare razy fiknął do przodu przy takich akrobacjach:razz: Poza tym jak zobaczy psa z daleka, to staje na tylnich:lol: moj maly akrobata:loveu: Quote
Kenduś Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='moon_light']Bez ogona to tak głupio...nie ma psa za co wytargac:evil_lol:;) ps. Obiecałas mi cos powiedziec :eviltong: Z tym ogonem to fakt :eviltong: Mła??? :roll: Coś powiedzieć :hmmmm: ... no dobra: COŚ :razz: :lol: :diabloti: Quote
moon_light Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 [quote name='Kenduś']Z tym ogonem to fakt :eviltong: Mła??? :roll: Coś powiedzieć :hmmmm: ... no dobra: COŚ :razz: :lol: :diabloti: No nie bądz taka:eviltong:. Kiedy Kendusiowi przestanie sie nudzic podczas Twojej nieobecnosci w domu:cool3:? Quote
Loona Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 moon_light napisał(a):Kiedy Kendusiowi przestanie się nudzic podczas Twojej nieobecności w domu? Ha! Jednak miałyśmy rację, planujesz powiększenie stada :diabloti: Quote
moon_light Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Loona napisał(a):Ha! Jednak miałyśmy rację, planujesz powiększenie stada :diabloti: Ja nie wiem czy miałyscie/miałysmy racje !...caly czas probuje cos wydusic ale Kendus milczy jak grób !:lol::mad: Quote
Loona Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Kenduś/Aneta/nie wiem jakie jeszcze określenia, uchyl rąbka tajenicy :cool3: Quote
Loona Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Kenduś napisał(a):jeszczo niet :eviltong: :diabloti: :evil_lol: wrrr :obrazic: ale powiedz chociaż, czy cosik planujesz (cosik = pojawienie się nowego psiaka w domku) Quote
olcha Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Kenduś ale samolubna jesteś :obrazic: nawet nam nie powiedzieć? Nikt się nie dowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Loona Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 olcha napisał(a):Kenduś ale samolubna jesteś :obrazic: nawet nam nie powiedzieć? Nikt się nie dowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: My nikomu nie powiemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kenduś Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 no ha ha ha :diabloti: prawie się nabrałam :evil_lol: (jakbym była po 5 piwach to może nawet bym uwierzyła :lol: ) Quote
Recommended Posts