moon_light Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 [quote name='olcha']On jest TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKI kochany :loveu: ...i przystojny :cool3: a ten seksi pieprzyk :cool3: :loveu: Racja, jest kochany :lol:, jak spi , albo jest zaspany-wtedy nie gryzie:evil_lol: Pokaz pieprzyk Erze:lol::loveu::diabloti: Quote
Kenduś Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Domagam się - powtarzam :lol: - domagam się tegorocznego zdjęcia Cezariusza ze spacerku na świeżym powietrzu!!! :diabloti: Quote
moon_light Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='Kenduś'] Domagam się - powtarzam :lol: - domagam się tegorocznego zdjęcia Cezariusza ze spacerku na świeżym powietrzu!!! :diabloti: No przeciez jest na 38 stronie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: .. ....wyjde z nim na wieczor to cos zrobie:cool3:zeby nie bylo że psa męcze:lol: Quote
olcha Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 moon_light napisał(a):Racja, jest kochany :lol:, jak spi , albo jest zaspany-wtedy nie gryzie:evil_lol: Pokaz pieprzyk Erze:lol::loveu::diabloti: Pokazałam...tylko nie wiem czemu zemdlała :hmmmm: Quote
olcha Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='moon_light']No przeciez jest na 38 stronie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: .. ....wyjde z nim na wieczor to cos zrobie:cool3:zeby nie bylo że psa męcze:lol: Moon light wyszła 27.04.2006 na wieczorny spacer z psem po zdjęcia dla Kendusia i do tej pory nie wróciła :roll: Pilnie poszukiwana (tzn nie aż tak pilnie ale jakbyście widzieli...) Quote
moon_light Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Jestem jestem:lol: Ja po prostu nie mam co wstawiać... on caly czas spi rozwalony w słońcu... a jak sie budzi to na jedzenie szybkie siku i znowu spi.. fotka uchwycona miedzy spaniem a jedzeniem:cool3: SCHUDŁ ?? prawda ze schudł?:P Quote
olcha Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 :lol: :lol: :lol: To rzeczywiście szybko musiałaś aparat wyciągać jeśli między spaniem a jedzeniem :lol: :lol: :lol: Ja widzę, że schudł :eviltong: A ważyłaś go? Quote
moon_light Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 olcha napisał(a)::lol: :lol: :lol: To rzeczywiście szybko musiałaś aparat wyciągać jeśli między spaniem a jedzeniem :lol: :lol: :lol: Ja widzę, że schudł :eviltong: A ważyłaś go? Przed "odchudzaniem" nie :) ale teraz wyciągnelam go z wyrka- i zwazylam ;] 3,2 kg :roll:....a mysle ze spokojnie moglby wazyc tak z 2.5... Quote
olcha Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 moon_light napisał(a):Przed "odchudzaniem" nie :) ale teraz wyciągnelam go z wyrka- i zwazylam ;] 3,2 kg :roll:....a mysle ze spokojnie moglby wazyc tak z 2.5... Cezarku ciocia olcha przeprasza za to pytanie :placz: Nie dobra moon light fe fe fe :nono: 3,2 łał! Era waży 4,5 a mogłaby tak gdzieś koło 3 ważyć :oops: Quote
moon_light Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 olcha napisał(a):Cezarku ciocia olcha przeprasza za to pytanie :placz: Nie dobra moon light fe fe fe :nono: 3,2 łał! Era waży 4,5 a mogłaby tak gdzieś koło 3 ważyć :oops: hehehe oj i tak musial na siq wyjsc:cool3: 3.2 po sniadaniu:evil_lol:-wiec w sumie to ze 3 kg;) albo Ty musisz odchudzic Erke, albo ja Cezarego znowu podtuczyc-bo jak oni beda razem wygladali:roll::evil_lol: Quote
olcha Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 moon_light napisał(a):hehehe oj i tak musial na siq wyjsc:cool3: 3.2 po sniadaniu:evil_lol:-wiec w sumie to ze 3 kg;) albo Ty musisz odchudzic Erke, albo ja Cezarego znowu podtuczyc-bo jak oni beda razem wygladali:roll::evil_lol: Era lubi takich spaślaczków mięśniaczków :eviltong: , a jej odchudzanie narazie nie grozi :oops: zła/dobra pańcia jestem. Quote
Loona Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 proszę proszę, jakie mięśniaki ;) moja Mika to ma z pięc kilo, nie ważyłam, ale do szczupłych nie należy ;) a z wyglądu taka większa Erka :) Quote
moon_light Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 olcha napisał(a):Era lubi takich spaślaczków mięśniaczków :eviltong: , a jej odchudzanie narazie nie grozi :oops: zła/dobra pańcia jestem. To od dzisiaj karmie Cezarego smalcem:cool3: Quote
moon_light Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Loona napisał(a):proszę proszę, jakie mięśniaki ;) moja Mika to ma z pięc kilo, nie ważyłam, ale do szczupłych nie należy ;) a z wyglądu taka większa Erka :) bo mika to pewnie prawie pinczer sredni...a Era i Cezar to takie prawie pinczery miniaturki (z tym ze PRAWIE ROBI WIELKA ROZNICE:evil_lol:) Quote
olcha Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 moon_light napisał(a):To od dzisiaj karmie Cezarego smalcem:cool3: Koniecznie :eviltong: :loveu: Quote
olcha Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 moon_light napisał(a):bo mika to pewnie prawie pinczer sredni...a Era i Cezar to takie prawie pinczery miniaturki (z tym ze PRAWIE ROBI WIELKA ROZNICE:evil_lol:) :eviltong: :eviltong: :eviltong: Era była kupowana jako pinczer miniaturka :roflt: Quote
Kenduś Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 ale z Was sadystki :placz: nie pozwolę :mad: - ciocia Anetka idzie na odsiecz :diabloti: Quote
moon_light Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 olcha napisał(a):Koniecznie :eviltong: :loveu: No musi sie Erze podobac:cool3: Quote
moon_light Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='olcha']:eviltong: :eviltong: :eviltong: Era była kupowana jako pinczer miniaturka :roflt: A o Cezarze "weterynarz"(haha) powiedział ze to PINCZER MAŁPIATY... czyli po niemiecku AFFENPINSCHER... zobaczcie jak to wyglada,...i powiedzcie z ktorej strony przypomina Cezara---->???:evil_lol: Quote
moon_light Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Kenduś napisał(a):ale z Was sadystki :placz: nie pozwolę :mad: - ciocia Anetka idzie na odsiecz :diabloti: Niech idzie ...SERDECZNIE ZAPRASZAM:lol: Quote
olcha Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 [quote name='moon_light']A o Cezarze "weterynarz"(haha) powiedział ze to PINCZER MAŁPIATY... czyli po niemiecku AFFENPINSCHER... zobaczcie jak to wyglada,...i powiedzcie z ktorej strony przypomina Cezara---->???:evil_lol: Od spodu? :hmmmm: Quote
moon_light Posted May 5, 2006 Author Posted May 5, 2006 Mozliwe-zwlaszcza po jesiennym spacerze (czarny brzuch:evil_lol:) I ulubione zajecie Cezara-> spanie "dam rade, dam rade, nie usne !" "kurde, no nie udalo sie" Quote
Loona Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Moja Ili potrafi spac na stojąco :) niech tylko ktoś zacznie ją głaskac to kładzie głowę na kolanach i po jakimś czasie słychac chrapanie i widac chwianie się tyłka :evil_lol: kiedyś upadła prawie... Quote
olcha Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Loona napisał(a):Moja Ili potrafi spac na stojąco :) niech tylko ktoś zacznie ją głaskac to kładzie głowę na kolanach i po jakimś czasie słychac chrapanie i widac chwianie się tyłka :evil_lol: kiedyś upadła prawie... Hahahahha dokładnie Era robi tak samo! Albo siada gdzieś w kąciku i zaczyna jej powoli głowa opadać :lol: Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 "kurde, no nie udalo sie" ale przysypia :lol: a lepek mu nie leci w dól? Quote
Recommended Posts