Kenduś Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [CENTER]nie no nie mogę :lol: :lol: :lol: Cezariusz-Kiler :-o na gazetce podjada :eviltong: Kendek już dawno nie dostał takiego rarytasa... :evil_lol: kość ważyła tyle, co on ale biegał z nią po całym mieszkaniu...:diabloti:[/CENTER] Quote
moon_light Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Kenduś napisał(a):nie no nie mogę :lol: :lol: :lol: Cezariusz-Kiler :-o na gazetce podjada :eviltong: Kendek już dawno nie dostał takiego rarytasa... :evil_lol: kość ważyła tyle, co on ale biegał z nią po całym mieszkaniu...:diabloti: Podjadał na gazetce-bo nie ma takiej dużej miski zeby mu sie zmiescila kosc:cool3: Hehe, ta kosc to moze i naweet wiecej wazyla niz on:lol: Łaził dumny po całym domu:lol:...do czasu... ..do czasu az wyszedł na spacer...a wtedy kosc powędrowała do kosza:cool3: Quote
Kenduś Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 wyrzuciłaś kosteczkę!!!!!!!!!!! :crazyeye: jak mogłaś? :placz: :mad: :diabloti: Quote
moon_light Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Kenduś napisał(a):wyrzuciłaś kosteczkę!!!!!!!!!!! :crazyeye: jak mogłaś? :placz: :mad: :diabloti: Szkoda mi go bylo, bo jak wrocil ze spaceru, to od razu pobiegl w miejsce gdzie zostawil kosc...a tu...nic nie bylo:( ps. Moze wezmiesz przyklad z Olchy i zalozysz WRESZCIE galerie Kendusia?:roll::lol: Quote
haska_12 Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Nic Dodac Nic Ująć :) super piesek:) Jak możesz to looknij na mojego pupila http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23719 Pozdrow Cezarka.=* Quote
Loona Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 moon_light napisał(a):Moze wezmiesz przyklad z Olchy i zalozysz WRESZCIE galerie Kendusia?:roll::lol: a to Olcha założyła galerkę?! a czemu ja o tym nie wiem?! :mad: :mad: Quote
Teklunia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='moon_light'] hahaha :D kosc wieksza od niego :D jak ja zje to peknie ;) Quote
Teklunia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='olcha']Cezar gdzie jesteś???? Pękł po zjedzeniu tej kości... ;) Quote
moon_light Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='Teklunia']Pękł po zjedzeniu tej kości... ;) hehehehehhehehehe:evil_lol: Cezary wita Panstwa-w to wiosenne sloneczne poludnie:) ;) Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Weszłam bo pisze " Uwaga zły pies" i....umarłam :megagrin: :megagrin: :megagrin: Ale wielki pysk :lol: :lol: :lol: Fajna mordusia agresorka ;) Super :loveu: Quote
Kenduś Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 o jejku jejku....:eviltong: jaki seksowny marzyciel :loveu: pewnie mu się Erunia śniła :oops: (ciekawe, co na to olcha :eviltong:) Quote
moon_light Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Pysia napisał(a):Weszłam bo pisze " Uwaga zły pies" i....umarłam :megagrin: :megagrin: :megagrin: Ale wielki pysk :lol: :lol: :lol: Fajna mordusia agresorka ;) Super :loveu: no bo to jest "zły pies":eviltong:..tylko się jeszcze ze snu zimowego do konca nie przebudził:lol: Quote
olcha Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 o tej "kosteczce" poszedł spać na dobre kilka dni ...i niech nawet nie myśli śnić o Eruni mojej niewinnej :mad: p.s. a do Opola to się po co wybierasz, że się tak wścibsko zapytam? Quote
moon_light Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 hahahahhahahhahah ..zawsze jak czytam Wasze wpisy tutaj to smieje sie glosno przed komputerem :lol:(czy to znaczy ze jestem nienormalna?;)) Wydaje mi sie...ze on chyba wlasnie o Eruni snil :cool3:-przez sen cos mruczał i machal lapkami :p Quote
Kenduś Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 wszyscy siem ze mnie śmechają :placz: jakie to przykre :mad: :evil_lol: to z pewnością mu się śniła Erunia :loveu: Quote
moon_light Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 olcha napisał(a):Śmiać Ci się zachciało? :angryy: No co:-(... :loveu::evil_lol: Quote
moon_light Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Kenduś napisał(a):wszyscy siem ze mnie śmechają :placz: jakie to przykre :mad: :evil_lol: to z pewnością mu się śniła Erunia :loveu: Czy my sie doczekamy kendusiowej galerii?:) ps. tylko takiej ze znakami wodnymi na fotkach, zeby PRZYPADKIEM nikt nie chcial ich ukrasc;) Quote
moon_light Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='olcha']p.s. a do Opola to się po co wybierasz, że się tak wścibsko zapytam? Juz się nie wybieram :(. Miałam jechac na kilka dni, razem z kolezanką która wystawia swoje boksery, ale w koncu odpuscila tą wystawe:). .. ale za to w Łodzi będe:cool3: Quote
olcha Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Szkoda, bo ma być dużo cziłek. No w końcu jak to na klubówce :placz: :placz: :placz: Szkoda...:-( Quote
Kenduś Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 moon_light napisał(a):Czy my sie doczekamy kendusiowej galerii?:) ps. tylko takiej ze znakami wodnymi na fotkach, zeby PRZYPADKIEM nikt nie chcial ich ukrasc;) Ty mnie tutaj nawet nie złość!!! :mad: :diabloti: Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 coś tu ostatnio zatrzęsienie fotek :mad: no ale ta rekompensuje te niedostatki :cool3: Quote
moon_light Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 olcha napisał(a):Szkoda, bo ma być dużo cziłek. No w końcu jak to na klubówce :placz: :placz: :placz: Szkoda...:-( wiem :placz:, od warszawy jednak spory kawalek..a sama nie pojade :( szkoda.. Quote
Recommended Posts