Kenduś Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 olcha napisał(a)::mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Nie przypominaj mi! We wtorek znów idę :shake: i mam nadzieję, że zakwasy do tego czasu mi zejdą :shake: to Ty na kwasie??? :crazyeye: Gdzie jest mój Faworyt! :mad: Cezariuszu! :placz: Quote
Loona Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Nio ładnie ładnie, parę dni mnie nie ma i co? Najpierw psy na sterydowanych kurczakach a teraz Ola na kwasie :crazyeye: :shake: co to się z tym światem dzieje :shake: Quote
olcha Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 hihihiihihi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :drinking: Quote
Kenduś Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Loona napisał(a):Nio ładnie ładnie, parę dni mnie nie ma i co? Najpierw psy na sterydowanych kurczakach a teraz Ola na kwasie :crazyeye: :shake: co to się z tym światem dzieje :shake: I bądź tu człowieku mądry :lol: My tu gadu gadu, a moon_light, powtórzę, gdyby KTOŚ nie widział :lol: :diabloti: moon_light [SIZE=2]się opierdziela!!! Gdzie Cezariusz, nie wykręcaj się bakteriami! :mad: Chcę "świeżego" Cezariusza! :placz: Quote
moon_light Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 poranna gimnastyka :D aha aha potem zjem FROLIC'a (tak-frolica-on to uwielbia:cool3:) ps. to nie jest jego glowne papu-tylko taki weekendowy bajer.. paczka hillsa stoi prawie cala w kuchni... tego nie lubimy:shake: potem troche pospimy zrobimy zalotną minke:cool3: ooOOOo takiii duuuziii jestem :) ps. zdjecia robione komórka:) Quote
Teklunia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 moon_light napisał(a): toz to cala gimnastyka sie tam odbyla... sklony i wymachy lapkami :lol: a na tej ostatniej focie to jego ukochana ;) Quote
moon_light Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Teklunia napisał(a):toz to cala gimnastyka sie tam odbyla... sklony i wymachy lapkami :lol: a na tej ostatniej focie to jego ukochana ;) Jak się do Cezariusza mów " O jaki Ty duuuzyyy, no pokaz jaki duuuzy" ...to może tak się i 10 minut przeciągać:cool3: jaka ukochana! to jego zdobycz...czai się spod stołu...atakuje! i dusi! złapie zębami..przycisnie lapskiem...i tak lezy dusząc psa :loveu:moj maUy morderca:evil_lol: Quote
olcha Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No nareszcie wyczekane zdjęcia! Jaki on jest fajniutki i jaki ma grubiutki ogonek :loveu: A ta koleżanka spod niego to ma ciężkie życie :lol: A Kenduś pewnie z wrażenia tam przed monitorem zemdlała bo się nic nie odzywa :evil_lol: Quote
moon_light Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 olcha napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No nareszcie wyczekane zdjęcia! Jaki on jest fajniutki i jaki ma grubiutki ogonek :loveu: A ta koleżanka spod niego to ma ciężkie życie :lol: A Kenduś pewnie z wrażenia tam przed monitorem zemdlała bo się nic nie odzywa :evil_lol: He, resztka ogona jest jak palec u ręki chuda..tylko siersci ma tam baaardzo duzo , i takiej jakiejs puchatej:) co daje efekt grubego ogona:eviltong: Koleżanka jest z nim od "szczeniaka" (czyt.jedyna zabawka której nie zdołał zepsuć):cool3: Kenduś się pewnie nie odzywa...bo obiecala kendusiowe fotki-w zamian za cezariusza ;] Quote
olcha Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Hihihii pewnie tak :eviltong: Era nigdy żadnej zabawki nie pogryzła! Balonem się może tydzień bawić dopóki samo powietrze nie zejdzie. A Tequili się już zdarzyło pogryźć parę rzeczy. Tequila też ma taki gruby ogon, a jak się go zmoczy to jak wykałaczka :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 świetne te zdjęcia z serii "gimnastyka" :cool3: :cool3: Quote
Kenduś Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 o mamo!!! Cezariusz gimnastownik-molestownik :crazyeye: coraz bardziej go lubię :lol: w ogólę lubię zboczuchy :eviltong: a olcha nie raczyła napomknąć, że ja chorowita!!! :mad: :diabloti: Quote
olcha Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Kenduś napisał(a):olcha nie raczyła napomknąć, że ja chorowita!!! :mad: :diabloti: A to kłamczuszka :eviltong: ! Ja nic o tym nie wiem :roll: ! Każdy sposób dobry, żeby się wywinąć od wstawienia zdjęć :evil_lol: ! Quote
Kenduś Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 olcha napisał(a):A to kłamczuszka :eviltong: ! Ja nic o tym nie wiem :roll: ! Każdy sposób dobry, żeby się wywinąć od wstawienia zdjęć :evil_lol: ! a taka uczciwa i poczciwa się wydaje, nie dajcie się nabrać...:diabloti: Quote
olcha Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 No patrzcie no! I na dodatek na mnie zwala :shake: a zdjęć jak nie było tak nie ma :shake: Quote
Kenduś Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 olcha napisał(a):No patrzcie no! I na dodatek na mnie zwala :shake: a zdjęć jak nie było tak nie ma :shake: wiem, gdzie mieszkasz...:mad: :diabloti: Quote
moon_light Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 a cezar mi zmordował wszystkie pluszowe zabawki ! (zostal mi jeden misio-a i do niego zaczął sie dobierac-schowalam:cool3:) Jaki zboczuch :P?! on nic pieskowi nie robi:d poprostu nad nim stanął w zabawie:P-serio serio a teraz KENDUS na foteczki czekam:cool3: Quote
olcha Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 moon_light napisał(a):a teraz KENDUS na foteczki czekam:cool3: Widzisz widzisz? To mi wierzą! :razz: Quote
Kenduś Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 olcha napisał(a):Widzisz widzisz? To mi wierzą! :razz: Ty mi tutaj nie ten tego...:mad: ja się foszam, więc wstawię jedno...mniej znane :eviltong: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Quote
olcha Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Kenduś napisał(a): Biedny Kendek już szuka pomocy w internecie i wchodzi na strony "Na ratunek". Ale pańcia go przyłapała :eviltong: :shake: Quote
moon_light Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 olcha napisał(a):Biedny Kendek już szuka pomocy w internecie i wchodzi na strony "Na ratunek". Ale pańcia go przyłapała :eviltong: :shake: HAhahahhahahhahhahha "na ratunek" :lol: Co ta pańcia biednemu kendulcowi robi:shake: biduulek:loveu: Quote
Loona Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Nio nio, i Cezar ładnie wygląda i Kenduż też nieźle, internauta mały :loveu: A może Kendek w formie solidarności pomaga tym co potrzebują pomocy, filantrop :evil_lol: Quote
Kenduś Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 tak, tak Kenduś jest społecznikiem jak pańcia :razz: Quote
moon_light Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 W sklepie z mięchem wypatrzyłam takie "cudo":evil_lol:-pomyslalam, ze Cezary bedzie mega szczesliwy jak dostanie taki bajer...i wreszcie poczuje się jak prawdziwy pies:cool3: Powąchał...powarczał...a potem każdy kto chciał wejsc do pokoju w którym leżała kość zostawał groźnie obwarkiwany..:p Co z tego, że nawet jej nie polizał..każda okazja jest dobra zeby powarczec na pańcie;) PIES OGRODNIKA!:loveu: .. Quote
Recommended Posts