Jump to content
Dogomania

CEZAR & dozio FIGARO. Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)

Recommended Posts

Posted

olcha napisał(a):
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Nie przypominaj mi! We wtorek znów idę :shake: i mam nadzieję, że zakwasy do tego czasu mi zejdą :shake:

to Ty na kwasie??? :crazyeye:

Gdzie jest mój Faworyt! :mad:
Cezariuszu! :placz:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nio ładnie ładnie, parę dni mnie nie ma i co? Najpierw psy na sterydowanych kurczakach a teraz Ola na kwasie :crazyeye: :shake: co to się z tym światem dzieje :shake:

Posted

Loona napisał(a):
Nio ładnie ładnie, parę dni mnie nie ma i co? Najpierw psy na sterydowanych kurczakach a teraz Ola na kwasie :crazyeye: :shake: co to się z tym światem dzieje :shake:

I bądź tu człowieku mądry :lol:

My tu gadu gadu, a moon_light, powtórzę, gdyby KTOŚ nie widział :lol: :diabloti: moon_light [SIZE=2]się opierdziela!!! Gdzie Cezariusz, nie wykręcaj się bakteriami! :mad: Chcę "świeżego" Cezariusza! :placz:

Posted

poranna gimnastyka :D

aha aha

potem zjem FROLIC'a (tak-frolica-on to uwielbia:cool3:)
ps. to nie jest jego glowne papu-tylko taki weekendowy bajer..
paczka hillsa stoi prawie cala w kuchni...

tego nie lubimy:shake:

potem troche pospimy

zrobimy zalotną minke:cool3:

ooOOOo takiii duuuziii jestem :)

ps. zdjecia robione komórka:)

Posted

Teklunia napisał(a):
toz to cala gimnastyka sie tam odbyla... sklony i wymachy lapkami :lol:
a na tej ostatniej focie to jego ukochana ;)

Jak się do Cezariusza mów " O jaki Ty duuuzyyy, no pokaz jaki duuuzy" ...to może tak się i 10 minut przeciągać:cool3:

jaka ukochana! to jego zdobycz...czai się spod stołu...atakuje! i dusi! złapie zębami..przycisnie lapskiem...i tak lezy dusząc psa :loveu:moj maUy morderca:evil_lol:

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No nareszcie wyczekane zdjęcia! Jaki on jest fajniutki i jaki ma grubiutki ogonek :loveu:

A ta koleżanka spod niego to ma ciężkie życie :lol:

A Kenduś pewnie z wrażenia tam przed monitorem zemdlała bo się nic nie odzywa :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No nareszcie wyczekane zdjęcia! Jaki on jest fajniutki i jaki ma grubiutki ogonek :loveu:

A ta koleżanka spod niego to ma ciężkie życie :lol:

A Kenduś pewnie z wrażenia tam przed monitorem zemdlała bo się nic nie odzywa :evil_lol:

He, resztka ogona jest jak palec u ręki chuda..tylko siersci ma tam baaardzo duzo , i takiej jakiejs puchatej:) co daje efekt grubego ogona:eviltong:

Koleżanka jest z nim od "szczeniaka" (czyt.jedyna zabawka której nie zdołał zepsuć):cool3:

Kenduś się pewnie nie odzywa...bo obiecala kendusiowe fotki-w zamian za cezariusza ;]

Posted

Hihihii pewnie tak :eviltong:

Era nigdy żadnej zabawki nie pogryzła! Balonem się może tydzień bawić dopóki samo powietrze nie zejdzie. A Tequili się już zdarzyło pogryźć parę rzeczy.

Tequila też ma taki gruby ogon, a jak się go zmoczy to jak wykałaczka :eviltong:

Posted

o mamo!!! Cezariusz gimnastownik-molestownik :crazyeye:
coraz bardziej go lubię :lol:
w ogólę lubię zboczuchy :eviltong:
a olcha nie raczyła napomknąć, że ja chorowita!!! :mad: :diabloti:

Posted

Kenduś napisał(a):
olcha nie raczyła napomknąć, że ja chorowita!!! :mad: :diabloti:

A to kłamczuszka :eviltong: ! Ja nic o tym nie wiem :roll: ! Każdy sposób dobry, żeby się wywinąć od wstawienia zdjęć :evil_lol: !

Posted

olcha napisał(a):
A to kłamczuszka :eviltong: ! Ja nic o tym nie wiem :roll: ! Każdy sposób dobry, żeby się wywinąć od wstawienia zdjęć :evil_lol: !

a taka uczciwa i poczciwa się wydaje, nie dajcie się nabrać...:diabloti:

Posted

a cezar mi zmordował wszystkie pluszowe zabawki ! (zostal mi jeden misio-a i do niego zaczął sie dobierac-schowalam:cool3:)

Jaki zboczuch :P?! on nic pieskowi nie robi:d poprostu nad nim stanął w zabawie:P-serio serio

a teraz KENDUS na foteczki czekam:cool3:

Posted

olcha napisał(a):
Widzisz widzisz? To mi wierzą! :razz:

Ty mi tutaj nie ten tego...:mad:

ja się foszam, więc wstawię jedno...mniej znane :eviltong:

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Posted

olcha napisał(a):
Biedny Kendek już szuka pomocy w internecie i wchodzi na strony "Na ratunek". Ale pańcia go przyłapała :eviltong: :shake:

HAhahahhahahhahhahha "na ratunek" :lol: Co ta pańcia biednemu kendulcowi robi:shake: biduulek:loveu:

Posted

Nio nio, i Cezar ładnie wygląda i Kenduż też nieźle, internauta mały :loveu:

A może Kendek w formie solidarności pomaga tym co potrzebują pomocy, filantrop :evil_lol:

Posted

W sklepie z mięchem wypatrzyłam takie "cudo":evil_lol:-pomyslalam, ze Cezary bedzie mega szczesliwy jak dostanie taki bajer...i wreszcie poczuje się jak prawdziwy pies:cool3:

Powąchał...powarczał...a potem każdy kto chciał wejsc do pokoju w którym leżała kość zostawał groźnie obwarkiwany..:p
Co z tego, że nawet jej nie polizał..każda okazja jest dobra zeby powarczec na pańcie;)
PIES OGRODNIKA!:loveu:
..