Jump to content
Dogomania

CEZAR & dozio FIGARO. Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj już dziewczyny, przestańcie mnie zawstydzać :oops: :oops: :oops: :cool3:
A z polskiego zawsze miałam czwórkę, bo nikt nie wierzył, że sama napisałam wypracowanie :angryy: (i tak do dzisiaj zostało na studiach, ale :eviltong:)
Choć komputer uwstecznia :roll:

Posted

moon_light masz tam jeszcze jakieś zdjęcia Cezarka??

(jak to tak może być, żebym musiała topic z szóstej strony wyciągać :mad::mad::crazyeye:)

Posted

Bateri do aparatu brak:cool3:.....Jezeli snieg wytrzyma do czasu kupna bakterii-to będa foty rudego bałwana:D
ps. Najnowsza wiadomosc z zycia Cezarowego. Suczka sąsiada ma cieczke, a moj enrike sie zakochal :D Panicz (ktory zazwyczaj sypia na poduszkach)-spi na zimnych panelach pod dżwiami od 3 dni:cool3:<no, na kocyku-bo sie o jego siuska balam>:lol:

Posted

No Olcha zlituj sie:lol:-nie mów o tym erce(ELCE:P), bo mi cezary nie wybaczy do konca zycia, ze napisalam tu o jego milosci(suka ma z 14 lat, jest gruba,i wylysiala:-o***):roll:

***-jakis dziwny gust ma :p

Posted

Era jest również gruba, ma 8 lat ale futerko :eviltong: w idealnym stanie. No nie wiem pomyślę... :cool3: Niech się Cezariusz postara jakąś fotką...

Posted

[quote name='olcha']Era jest również gruba, ma 8 lat ale futerko :eviltong: w idealnym stanie. No nie wiem pomyślę... :cool3: Niech się Cezariusz postara jakąś fotką...
Wcale nie jest gruba ! Nasze psy mają po prostu grube kości :eviltong:
futerko badzo ladnie sie blyszczy :)

a to fotka z jesieni :D wyglada na niej wyjatkowo brzydko -mala glowa i jakis taki tłów nieproporcjonalny:evil_lol:
ps. i grube doopsko-po wakacjach u babci:p

Posted

[quote name='moon_light']Wcale nie jest gruba ! Nasze psy mają po prostu grube kości :eviltong:
futerko badzo ladnie sie blyszczy :)

a to fotka z jesieni :D wyglada na niej wyjatkowo brzydko -mala glowa i jakis taki tłów nieproporcjonalny:evil_lol:
ps. i grube doopsko-po wakacjach u babci:p

:crazyeye: To on jest chudszy od Erki! :oops: I gdzie ty widzisz to wyjątkowe brzydactwo? Ja tam widzę pięknego psa :loveu:

Posted

olcha napisał(a):
:crazyeye: To on jest chudszy od Erki! :oops: I gdzie ty widzisz to wyjątkowe brzydactwo? Ja tam widzę pięknego psa :loveu:

No nie gadaj :P ja wiem ze trza byc milym i w ogole...ale na tej focie wyglada wyjatkowo malo korzystnie-jak jakis mutant:lol::evil_lol:

Posted

moon_light napisał(a):
No nie gadaj :P ja wiem ze trza byc milym i w ogole...ale na tej focie wyglada wyjatkowo malo korzystnie-jak jakis mutant:lol::evil_lol:

Ok no skoro juz sobie prawde prosto w oczy walimy to powiem co naprawdę uważam o Cezariuszu! ...On jest piękny :loveu: jak się nie podoba to możesz mi go podrzucić :cool3:

Posted

olcha napisał(a):
Ok no skoro juz sobie prawde prosto w oczy walimy to powiem co naprawdę uważam o Cezariuszu! ...On jest piękny :loveu: jak się nie podoba to możesz mi go podrzucić :cool3:

Szczerze-to on mi sie nic a nic wizualnie nie podoba(no moze troszeczke-bo mi sie wszystkie burki podobaja) ....no...ALE JEST MOJ i dlatego zawsze bedzie najkochanszym brzydulcem :lol::loveu::loveu::loveu:
ps. ide spaac
ps2. przed snem wytarmosze cezariusza(jak on tego nie lubi)..bo mi sie lepiej zasypia jak mnie grzeje piecuch rury;]

Posted

[quote name='moon_light']

Ale z Cezariusza paker! :crazyeye: ma szyje grubości całego ciałka :cool3: Ty tu od razu się przyznaj moon_light, co on na sterydkach, czy jak? :razz:
Fajny krój spodni, mój ulubiony :eviltong:

bakterii nie masz mówisz :mad: mieć takiego modela i nie mieć w domu bakterii :crazyeye: :shake: :diabloti:

Posted

Kenduś napisał(a):
Ale z Cezariusza paker! :crazyeye: ma szyje grubości całego ciałka :cool3: Ty tu od razu się przyznaj moon_light, co on na sterydkach, czy jak? :razz:
Fajny krój spodni, mój ulubiony :eviltong:

bakterii nie masz mówisz :mad: mieć takiego modela i nie mieć w domu bakterii :crazyeye: :shake: :diabloti:

Moze i on nie na sterydach...ale nie zdziwila bym sie jakby kurczaki ktorymi go karmie mialy jakies "dodatki":cool3::lol:
Wlasnie szukam teraz takich ...a w sklepach malo takiego modelu:shake:

Dawaj jakies fotki Kendusia ! :lol:...a moze mu galerie zalozysz:cool3:?

Posted

moon_light napisał(a):
Moze i on nie na sterydach...ale nie zdziwila bym sie jakby kurczaki ktorymi go karmie mialy jakies "dodatki":cool3::lol:
Wlasnie szukam teraz takich ...a w sklepach malo takiego modelu:shake:

Dawaj jakies fotki Kendusia ! :lol:...a moze mu galerie zalozysz:cool3:?

Z galerią jeszcze poczekam :cool3:, a poźniej się zastanowię :lol:
Super-kurczaki powiadasz? :razz: :lol:

Posted

Kenduś napisał(a):
Z galerią jeszcze poczekam :cool3:, a poźniej się zastanowię :lol:
Super-kurczaki powiadasz? :razz: :lol:

Juz sie zastanowilas:mad:??:lol::lol:
Super kurczaki to kurczaki XXIw- nigdy nie wiesz na co trafisz :eviltong:

A MY MAMY NOWY PODPIS Z CEZAREM W PŁOMIENIAAACH :P SAMA ZROBILAM :multi::cool1:

Posted

moon_light napisał(a):
Juz sie zastanowilas:mad:??:lol::lol:
Super kurczaki to kurczaki XXIw- nigdy nie wiesz na co trafisz :eviltong:

A MY MAMY NOWY PODPIS Z CEZAREM W PŁOMIENIAAACH :P SAMA ZROBILAM :multi::cool1:

Ale śliczny podpisik z Cezariuszem :loveu:
Zdolna bestyja z Ciebie :evil_lol: ;)

Posted

Kenduś napisał(a):
Ale śliczny podpisik z Cezariuszem :loveu:
Zdolna bestyja z Ciebie :evil_lol: ;)

Koniec gadania :D Ja wciąż czekam na galerie Kendiego:loveu: ! ...bo jak to tak moze byc...zebym ja tylko kilka zdjec jego widziala...SKANDAL! o!:)

Posted

moon light! Ale super bannerek!! :multi: :multi: :multi: Świetnie Ci wyszły te płomienie i Cezar w czarnej skórzanej obrozy... mmmm...

Dla mnie to czarna magia :shake:

Właśnie KEnduś!

Aparat jest? - Jest!
Pies jest? - Jest!
Galeria jest? - Będzie!