Alicja Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 :evil_lol::evil_lol:ale atak Kenduś brawo ;) Quote
Kenduś Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Oj już dziewczyny, przestańcie mnie zawstydzać :oops: :oops: :oops: :cool3: A z polskiego zawsze miałam czwórkę, bo nikt nie wierzył, że sama napisałam wypracowanie :angryy: (i tak do dzisiaj zostało na studiach, ale :eviltong:) Choć komputer uwstecznia :roll: Quote
Loona Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 oj nie wstydzaj się tak, takiego talentu tylko pozazdrościć;) Quote
Loona Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 moon_light masz tam jeszcze jakieś zdjęcia Cezarka?? (jak to tak może być, żebym musiała topic z szóstej strony wyciągać :mad::mad::crazyeye:) Quote
Kenduś Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 No i co? Gdzie fotecki? :placz: Ja chcę Cezariusza na śniegu!!! :mad: Quote
moon_light Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Bateri do aparatu brak:cool3:.....Jezeli snieg wytrzyma do czasu kupna bakterii-to będa foty rudego bałwana:D ps. Najnowsza wiadomosc z zycia Cezarowego. Suczka sąsiada ma cieczke, a moj enrike sie zakochal :D Panicz (ktory zazwyczaj sypia na poduszkach)-spi na zimnych panelach pod dżwiami od 3 dni:cool3:<no, na kocyku-bo sie o jego siuska balam>:lol: Quote
moon_light Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 No Olcha zlituj sie:lol:-nie mów o tym erce(ELCE:P), bo mi cezary nie wybaczy do konca zycia, ze napisalam tu o jego milosci(suka ma z 14 lat, jest gruba,i wylysiala:-o***):roll: ***-jakis dziwny gust ma :p Quote
olcha Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Era jest również gruba, ma 8 lat ale futerko :eviltong: w idealnym stanie. No nie wiem pomyślę... :cool3: Niech się Cezariusz postara jakąś fotką... Quote
moon_light Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='olcha']Era jest również gruba, ma 8 lat ale futerko :eviltong: w idealnym stanie. No nie wiem pomyślę... :cool3: Niech się Cezariusz postara jakąś fotką... Wcale nie jest gruba ! Nasze psy mają po prostu grube kości :eviltong: futerko badzo ladnie sie blyszczy :) a to fotka z jesieni :D wyglada na niej wyjatkowo brzydko -mala glowa i jakis taki tłów nieproporcjonalny:evil_lol: ps. i grube doopsko-po wakacjach u babci:p Quote
olcha Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='moon_light']Wcale nie jest gruba ! Nasze psy mają po prostu grube kości :eviltong: futerko badzo ladnie sie blyszczy :) a to fotka z jesieni :D wyglada na niej wyjatkowo brzydko -mala glowa i jakis taki tłów nieproporcjonalny:evil_lol: ps. i grube doopsko-po wakacjach u babci:p :crazyeye: To on jest chudszy od Erki! :oops: I gdzie ty widzisz to wyjątkowe brzydactwo? Ja tam widzę pięknego psa :loveu: Quote
moon_light Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 olcha napisał(a)::crazyeye: To on jest chudszy od Erki! :oops: I gdzie ty widzisz to wyjątkowe brzydactwo? Ja tam widzę pięknego psa :loveu: No nie gadaj :P ja wiem ze trza byc milym i w ogole...ale na tej focie wyglada wyjatkowo malo korzystnie-jak jakis mutant:lol::evil_lol: Quote
moon_light Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='olcha'] Jeeeju jak slicznie spia:loveu::loveu::loveu:wtulone:loveu::loveu::loveu: Quote
olcha Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 moon_light napisał(a):No nie gadaj :P ja wiem ze trza byc milym i w ogole...ale na tej focie wyglada wyjatkowo malo korzystnie-jak jakis mutant:lol::evil_lol: Ok no skoro juz sobie prawde prosto w oczy walimy to powiem co naprawdę uważam o Cezariuszu! ...On jest piękny :loveu: jak się nie podoba to możesz mi go podrzucić :cool3: Quote
moon_light Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 olcha napisał(a):Ok no skoro juz sobie prawde prosto w oczy walimy to powiem co naprawdę uważam o Cezariuszu! ...On jest piękny :loveu: jak się nie podoba to możesz mi go podrzucić :cool3: Szczerze-to on mi sie nic a nic wizualnie nie podoba(no moze troszeczke-bo mi sie wszystkie burki podobaja) ....no...ALE JEST MOJ i dlatego zawsze bedzie najkochanszym brzydulcem :lol::loveu::loveu::loveu: ps. ide spaac ps2. przed snem wytarmosze cezariusza(jak on tego nie lubi)..bo mi sie lepiej zasypia jak mnie grzeje piecuch rury;] Quote
Kenduś Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='moon_light'] Ale z Cezariusza paker! :crazyeye: ma szyje grubości całego ciałka :cool3: Ty tu od razu się przyznaj moon_light, co on na sterydkach, czy jak? :razz: Fajny krój spodni, mój ulubiony :eviltong: bakterii nie masz mówisz :mad: mieć takiego modela i nie mieć w domu bakterii :crazyeye: :shake: :diabloti: Quote
moon_light Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Kenduś napisał(a):Ale z Cezariusza paker! :crazyeye: ma szyje grubości całego ciałka :cool3: Ty tu od razu się przyznaj moon_light, co on na sterydkach, czy jak? :razz: Fajny krój spodni, mój ulubiony :eviltong: bakterii nie masz mówisz :mad: mieć takiego modela i nie mieć w domu bakterii :crazyeye: :shake: :diabloti: Moze i on nie na sterydach...ale nie zdziwila bym sie jakby kurczaki ktorymi go karmie mialy jakies "dodatki":cool3::lol: Wlasnie szukam teraz takich ...a w sklepach malo takiego modelu:shake: Dawaj jakies fotki Kendusia ! :lol:...a moze mu galerie zalozysz:cool3:? Quote
Kenduś Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 moon_light napisał(a):Moze i on nie na sterydach...ale nie zdziwila bym sie jakby kurczaki ktorymi go karmie mialy jakies "dodatki":cool3::lol: Wlasnie szukam teraz takich ...a w sklepach malo takiego modelu:shake: Dawaj jakies fotki Kendusia ! :lol:...a moze mu galerie zalozysz:cool3:? Z galerią jeszcze poczekam :cool3:, a poźniej się zastanowię :lol: Super-kurczaki powiadasz? :razz: :lol: Quote
moon_light Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Kenduś napisał(a):Z galerią jeszcze poczekam :cool3:, a poźniej się zastanowię :lol: Super-kurczaki powiadasz? :razz: :lol: Juz sie zastanowilas:mad:??:lol::lol: Super kurczaki to kurczaki XXIw- nigdy nie wiesz na co trafisz :eviltong: A MY MAMY NOWY PODPIS Z CEZAREM W PŁOMIENIAAACH :P SAMA ZROBILAM :multi::cool1: Quote
Kenduś Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 moon_light napisał(a):Juz sie zastanowilas:mad:??:lol::lol: Super kurczaki to kurczaki XXIw- nigdy nie wiesz na co trafisz :eviltong: A MY MAMY NOWY PODPIS Z CEZAREM W PŁOMIENIAAACH :P SAMA ZROBILAM :multi::cool1: Ale śliczny podpisik z Cezariuszem :loveu: Zdolna bestyja z Ciebie :evil_lol: ;) Quote
moon_light Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Kenduś napisał(a):Ale śliczny podpisik z Cezariuszem :loveu: Zdolna bestyja z Ciebie :evil_lol: ;) Koniec gadania :D Ja wciąż czekam na galerie Kendiego:loveu: ! ...bo jak to tak moze byc...zebym ja tylko kilka zdjec jego widziala...SKANDAL! o!:) Quote
olcha Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 moon light! Ale super bannerek!! :multi: :multi: :multi: Świetnie Ci wyszły te płomienie i Cezar w czarnej skórzanej obrozy... mmmm... Dla mnie to czarna magia :shake: Właśnie KEnduś! Aparat jest? - Jest! Pies jest? - Jest! Galeria jest? - Będzie! Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 moon light - Ty popedzasz Kendusia, a fotki Cezara to gdzie? :mad: Sliczny banerek :) Quote
Recommended Posts