Jump to content
Dogomania

CEZAR & dozio FIGARO. Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)

Recommended Posts

Posted

Widzę zdjęcie :crazyeye: W tej galerii :crazyeye: Szok :diabloti:

Jak będziesz pędzić do szkoły na komputor nie zapomnij wziąć zdjęć małego i Cezarka :loveu:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='moon_light']Siedzę na modemie, i dogo tak strasznie muli, ze nawet cytatow nie da sie zalaczyc:placz:. Moze w szkole sprobuje dorwac sie do normalnego komputera.
Dziekuje wszystkim ktorzy dzielnie do nas zagladaja:lol::multi:

i wstawiam dzis tylko jedna fotke- ale obiecuuje poprawe,jak tylko znowu wroci stale lacze..

:loveu:
Figaro- 10 tyg :)

Sliczny 10 tygodniowy rozrabiakus :evil_lol:
Poprosze wiecej louza:loveu:

Posted

moon_light napisał(a):
Siedzę na modemie, i dogo tak strasznie muli, ze nawet cytatow nie da sie zalaczyc:placz:. Moze w szkole sprobuje dorwac sie do normalnego komputera.
Dziekuje wszystkim ktorzy dzielnie do nas zagladaja:lol::multi:

i wstawiam dzis tylko jedna fotke- ale obiecuuje poprawe,jak tylko znowu wroci stale lacze..

:loveu:
Figaro- 10 tyg :)

Niech już Ci to łącze wraca !!!!! bo zdjecia slicznosci kcemy :mad: :mad: :evil_lol:

Posted

wrocilaaaam :razz:

malenstwo rosnie

w domu pełna symbioza:loveu:

tyle papu pochłaniam w niecały miesiąc:lol:

usziiii nam stanęły.:loveu:

mama mowila ze przez sen sie rosnie..no to spie:lol:

pozdrawiamy :), wszystkich ktorzy dzielnie nas odwiedzają ;)

Posted

Przebrnelam przez caaly watek..
Specjalnie zalozylam sobie konto zeby moc ci cos napisac,
nawet nie wiesz jak zazdroszcze ci tego ze spelnilas swoje marzenie,ja o dogu marze juz od podstawowki (jestem na studiach) nietety moj tz nie jest takim wielbicielem tej pieknej rasy i kategorycznie nie zgadza sie na malucha:placz: ...Ale ja nie trace nadzieji..mam nadzieje ze i ja kiedys bede mogla spelnic moje marzenie (wybralam juz nawet hodowle z ktorej bedzie moj malec:diabloti: ) Zycze Wam samych radosnych i pelnych milosci dni..Ucaluj swoje psiaki...I wiecej zdjec poprosze:multi:

Posted

Natalia, zdjęcia, zdjęcia!!:razz: Gdzie zdjęcia??!!

A kiedy mały Lazurowy dostanie własną stronkę?
Znajomi chętnie pomogą, a już mu trzeba karierę medialną planować! :eviltong:

Ruchy Kluchy! :evil_lol:

Posted

[quote name='akard']Nio niunia jest maleńka juz się tak bardzo steskniłam za jego zdjątkami
Ty się stęskniłaś ?:P

[quote name='Loona']Natalio, będziesz jutro na wystawie w Łodzi? :evil_lol:

Wstaaaaaw jakieś zdjęcia Cezara
ne będę :)

[quote name='gapulina']Przebrnelam przez caaly watek..
Specjalnie zalozylam sobie konto zeby moc ci cos napisac,
nawet nie wiesz jak zazdroszcze ci tego ze spelnilas swoje marzenie,ja o dogu marze juz od podstawowki (jestem na studiach) nietety moj tz nie jest takim wielbicielem tej pieknej rasy i kategorycznie nie zgadza sie na malucha:placz: ...Ale ja nie trace nadzieji..mam nadzieje ze i ja kiedys bede mogla spelnic moje marzenie (wybralam juz nawet hodowle z ktorej bedzie moj malec:diabloti: ) Zycze Wam samych radosnych i pelnych milosci dni..Ucaluj swoje psiaki...I wiecej zdjec poprosze:multi:
Jedno rozwiązanie znam- ZMIENIĆ TZ ! :evil_lol:. A tak na poważnie, to życzę szybkiego spełnienia marzeń. Jaką hodowle wypatrzyłaś sobie ?:lol:
ps.Psiaki ucałowane:)

[quote name='Cloudy']Natalia, zdjęcia, zdjęcia!!:razz: Gdzie zdjęcia??!!

A kiedy mały Lazurowy dostanie własną stronkę?
Znajomi chętnie pomogą, a już mu trzeba karierę medialną planować! :eviltong:

Ruchy Kluchy! :evil_lol:
Zdjęcia w drodze:) Przesiadam się na inny aparat(stary sprzedany), więc mogę tylko lekko przestarzałe fotki wstawić(dostawa nowych-jak kupie nowy aparat:lol:).
Młody chyba jeszcze trochę zbyt smarkaty żeby miał własną stronkę...:lol:
ps. Wyslij jakieś zdjęcia małej benjaminówny :loveu: prooszeee

[quote name='simbik']Śliczny jest :loveu: :loveu: :loveu: . Już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć go na żywca :cool3: .
Dziekuje:loveu: Moze w koncu uda wam się przyjechać na dogowisko do Warszawy :)...

[quote name='Vectra']no proszę dog jak się patrzy :) cudny , uchi rewela

Gdzie tam dog :) to klusek jeszcze:loveu:
uchi kocham straaasznie:loveu:

pies myśliwski

i cezar :)

Posted

OOOO Natalia nareszcie. :multi: Dawaj więcej zdjęć, tylko nie mów, ze nie masz bo nie wierzę:mad: W końcu to FOTOBLOG!!!!!!!
Śliczny maluch i jeden i drugi:evil_lol:

Posted

akard napisał(a):
Jak nowy aparacik, jest już?
Bo jeśli jest to ja nei kumam dlaczego nei mam jescze zdjątek:mad: :mad:

Jak będziemy mun lajtce tak codziennie pisać to szybciej kupi :evil_lol:

Posted

haha wiesz bardzo powaznie zastanawialam sie nad zmiana tz:diabloti: ale mam nadzieje ze go jakos naklonie:cool1: Szukam czarnego badz blekitnego doga.A hodowla Modry Efekt (a to za sprawa pieknego korkosmoka:loveu: )ale twoj maluch o ile sie nie myle tez pochodzi z tej hodowli??Tylko boje sie ze w oczach hodowcow nie bede idealna mama dla ich pociechy a to dlatego ze nie planuje wystawiac mojego pieska (kompletnie sie na tym nie znam:shake: )a obilo mi sie o uszy ze znane i dobre hodowle licza na to ze w przyszlosci beda mogli ogladac swoja pocieche na ringu.Oczywisie moge sie mylic:oops:

Posted

[quote name='MEGNUM']OOOO Natalia nareszcie. :multi: Dawaj więcej zdjęć, tylko nie mów, ze nie masz bo nie wierzę:mad: W końcu to FOTOBLOG!!!!!!!
Śliczny maluch i jeden i drugi:evil_lol:Naprawde nie mam :) Aparat sprzedany:evil_lol:...ale jak już mówiłam, wkrotce pojawi się nowy, i wroce ze zdwojoną siłą;)

[quote name='akard']Jak nowy aparacik, jest już?
Bo jeśli jest to ja nei kumam dlaczego nei mam jescze zdjątek:mad: :mad:
Jeszcze ni:shake:.... ale
[quote name='olcha']Jak będziemy mun lajtce tak codziennie pisać to szybciej kupi :evil_lol:
Jestem o 900 zl bliżej do wymarzonego nikona,..ale jeszcze trochę kaski potrzeba;)
Jakbys mi np. oddala Leona to bym codziennie wstawiala mase zdjec:evil_lol:- *(to propozycja taka:eviltong:)

[quote name='gapulina']haha wiesz bardzo powaznie zastanawialam sie nad zmiana tz:diabloti: ale mam nadzieje ze go jakos naklonie:cool1: Szukam czarnego badz blekitnego doga.A hodowla Modry Efekt (a to za sprawa pieknego korkosmoka:loveu: )ale twoj maluch o ile sie nie myle tez pochodzi z tej hodowli??Tylko boje sie ze w oczach hodowcow nie bede idealna mama dla ich pociechy a to dlatego ze nie planuje wystawiac mojego pieska (kompletnie sie na tym nie znam:shake: )a obilo mi sie o uszy ze znane i dobre hodowle licza na to ze w przyszlosci beda mogli ogladac swoja pocieche na ringu.Oczywisie moge sie mylic:oops:
Jeżeli moi rodzice (początkowo mówiący że dog będzie "po moim trupie") zgodzili się na dożka, to znaczy że każdego da się przekonać:lol:. Teraz Figaro sypia na kanapach, jest wyglaskany od góry do dołu, wycałowany, uwielbiany przez całą rodzinkę :). Na doży urok nie mam mocnych:loveu:.
Modry Efekt to super wybór :) Bardzo się cieszę że trafił do mnie właśnie malutki modry:loveu:, i tobie też tego życzę.
Początkowo nikt nie zna się na wystawach, ale pojedziesz pierwszy raz, drugi, trzeci, i się uzależnisz:evil_lol:...a jak nie, to też chyba nie będzie większego problemu z dostaniem maluszka, bo przecież nie każdy szczeniak idzie na ring:). Mysle ze to kwestia dogadania sie.

Posted

[quote name='moon_light']Jestem o 900 zl bliżej do wymarzonego nikona,..ale jeszcze trochę kaski potrzeba;)Jakbys mi np. oddala Leona to bym codziennie wstawiala mase zdjec:evil_lol:- *(to propozycja taka:eviltong:)

Po bardzo krótkim acz wnikliwym zastanowieniu się....moja odpwoedź brzmi NIE :evil_lol:

bo przecież nie każdy szczeniak idzie na ring:)

hihi jak to fajnie zabrzmiało, jakby jedne szczeniaki szły walczyć, a inne nie :lol:

Posted

[quote name='gapulina']haha wiesz bardzo powaznie zastanawialam sie nad zmiana tz:diabloti: ale mam nadzieje ze go jakos naklonie:cool1: Szukam czarnego badz blekitnego doga.A hodowla Modry Efekt (a to za sprawa pieknego korkosmoka:loveu: )ale twoj maluch o ile sie nie myle tez pochodzi z tej hodowli??Tylko boje sie ze w oczach hodowcow nie bede idealna mama dla ich pociechy a to dlatego ze nie planuje wystawiac mojego pieska (kompletnie sie na tym nie znam:shake: )a obilo mi sie o uszy ze znane i dobre hodowle licza na to ze w przyszlosci beda mogli ogladac swoja pocieche na ringu.Oczywisie moge sie mylic:oops:

Pojawiłam się tu pooglądać młodszego błękitnego braciszka... i przeczytałam coś tak miłego :loveu:
To o moim Korkosmoku ME? :) Spotkałyśmy się gdzieś? :)

Natalia - Figaro cudnie rośnie! Bardzo, bardzo chcę zobaczyć go na żywo!
Mam nadzieję, że jutro się uda :multi:

Posted

[quote name='olcha']Po bardzo krótkim acz wnikliwym zastanowieniu się....moja odpwoedź brzmi NIE :evil_lol:

hihi jak to fajnie zabrzmiało, jakby jedne szczeniaki szły walczyć, a inne nie :lol:
Ad1. szczerze...to wcale nie zdziwila mnie Twoja odpowiedz:eviltong:
Ad2. Hahahahah moje malenstwo ma zezwolenia na walki psów tylko u mnie w mieszkaniu- zapasy z Cezarem wychodzą mu świetnie:lol:

[quote name='Sylvia_76']
Natalia - Figaro cudnie rośnie! Bardzo, bardzo chcę zobaczyć go na żywo!
Mam nadzieję, że jutro się uda :multi:
Ja tez chce:multi: :multi::multi:

[quote name='haska_12']

Świetny dozio :loveu: W jakim jest wieku? ( nie doczytałam )
Na tym zdjęciu gdzieś ok. 11 tyg :)

Posted

Sylvia 76 oczywiscie ze o twoim:loveu: masz pieknego psa i to wlasnie przez niego wybralam modry efekt..jednak mi na mojego przyjdzie jeszcze poczekac (chyba ze zmienie tz:diabloti: )Niestety nie spotkalam na zywo twojego korka (mieszkam w Gdansku)i daleko mi do Warszawy (a szkoda a szkoda:placz: )ale zeby nie bylo ze zasmiecam watek BARDZO PROSZE O FOTKI CEZARA I JEGO MLODSZEGO BRACISZKA:cool3: