Jump to content
Dogomania

CEZAR & dozio FIGARO. Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='moon_light']No wreszcie :evil_lol: i nawet fote ma :lol:

:loveu: :loveu: :loveu: jaki dżentelmeński elegant :cool3: sucze mi się przed ekranem przepychają :cool3:

Robiłaś na tle prześcieradła?
Jak kurcze kiedyś w wannie próbowałam zdjęcia robić to szedł taki poblask, że nic widac nie było :cool1:

Posted

olcha napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu: jaki dżentelmeński elegant :cool3: sucze mi się przed ekranem przepychają :cool3:

Robiłaś na tle prześcieradła?
Jak kurcze kiedyś w wannie próbowałam zdjęcia robić to szedł taki poblask, że nic widac nie było :cool1:

Spokojnie, spokojnie, dla wszystkich cezara starczy :lol::cool3:

Yhy. Pogniecionego przescieradla.
A dlaczego w wannie robilas? Trzeba bylo bez flesza

Posted

moon_light napisał(a):
Spokojnie, spokojnie, dla wszystkich cezara starczy :lol::cool3:

Yhy. Pogniecionego przescieradla.
A dlaczego w wannie robilas? Trzeba bylo bez flesza

Bo chciałam kapielowe zdjęcia :evil_lol: Bez lampy sie rozmazywały w ogóle. No i poza tym nie bawiłam się za duzo ustawieniami bo mi ich szkoda w tej wannie było :eviltong:

Posted

olcha napisał(a):
Bo chciałam kapielowe zdjęcia :evil_lol: Bez lampy sie rozmazywały w ogóle. No i poza tym nie bawiłam się za duzo ustawieniami bo mi ich szkoda w tej wannie było :eviltong:

Cezar w wannie stoi jak sierota....a jak sie znudzi....to....USYPIA:evil_lol: i trzeba go lapac zeby nie polecial na dno:lol:

Posted

moon_light napisał(a):
Cezar w wannie stoi jak sierota....a jak sie znudzi....to....USYPIA:evil_lol: i trzeba go lapac zeby nie polecial na dno:lol:

Ahahhaa jak to??

Posted

olcha napisał(a):
Ahahhaa jak to??

No normalnie:lol:. Stoi w wodzie do brzucha, ja go leje prysznicem po cielsku, a baran zasypia, najpierw mruzy oczy, pozniej stoi z zamknietymi, a na koniec przechyla sie na jeden bok-i jak sie orientuje ze przysnal to jest przez pare sekund oszolomiony, i znowu to samo:evil_lol:

Posted

moon_light napisał(a):
No normalnie:lol:. Stoi w wodzie do brzucha, ja go leje prysznicem po cielsku, a baran zasypia, najpierw mruzy oczy, pozniej stoi z zamknietymi, a na koniec przechyla sie na jeden bok-i jak sie orientuje ze przysnal to jest przez pare sekund oszolomiony, i znowu to samo:evil_lol:

Ahahahah to on to tak lubi? Era tak usypia przy obcinaniu paznokci, ale to chyba ze stresu...

Posted

olcha napisał(a):
Ahahahah to on to tak lubi? Era tak usypia przy obcinaniu paznokci, ale to chyba ze stresu...

ahaha nie wiem :D jak sie pytalam czy mu sie podoba to nie odpowiadal :roll:
Moze tez ze stresu....choc wyglada jakby mial wszystko w nosie

Posted

No proszę, znalazła się zguba :mad:

Zdjęcia śliczne :loveu: nawet mimo pomiętego prześcieradła :evil_lol: Cezar oczywiście też :loveu: Stanowczo musisz robić więcej zdjęć :diabloti:

Posted

[quote name='moon_light']No wreszcie :evil_lol: i nawet fote ma :lol:

Najbardziej uwielbiany minidog na swiecie:loveu:
Czesc Natalka:lol: ...spioszku:loveu:

Posted

[quote name='akard']Najbardziej uwielbiany minidog na swiecie:loveu:
Nio Natalka to sie chyba za bardzo rozespała :mad: Taki dobry aparat, zdjecia superowe wychodzą, model też niczego sobie, a tutaj cisza :-(

Nuuuuudzi mi się (czytaj, nie chce mi się uczyć a powinnam :oops:), wstawcie jakieś zdjęcia :modla: pliiiis

Posted

[quote name='Loona']No proszę, znalazła się zguba :mad:

Zdjęcia śliczne :loveu: nawet mimo pomiętego prześcieradła :evil_lol: Cezar oczywiście też :loveu: Stanowczo musisz robić więcej zdjęć :diabloti:
Hyhyhy:lol: Pomięte prześcieradło to efekt zamierzony:eviltong:
Mi juz sie nudza zdjecia spiace! A ten potwor tylko sie z boku na bok przekreca:angryy::p

[quote name='akard']Najbardziej uwielbiany minidog na swiecie:loveu:
Ojj tak :) Minidog braki wzrostowe nadrabia swoim temperamentem....dzisiaj pogonil owczarka ktory zbyt nachalnie go wachal:evil_lol:...a ja prawie zawalu dostalam, bo myslalam ze juz po psie:roll:

[quote name='Loona']Nio Natalka to sie chyba za bardzo rozespała :mad: Taki dobry aparat, zdjecia superowe wychodzą, model też niczego sobie, a tutaj cisza :-(

Nuuuuudzi mi się (czytaj, nie chce mi się uczyć a powinnam :oops:), wstawcie jakieś zdjęcia :modla: pliiiis
Ferie mam :D To spac trzeba...nastepna taka okazja dopiero na wielkanoc;)
Aparat taki sobie, dobre zdjecia to przypadek, model wspolpracowac nie chce:diabloti:
Ahh. tez sie mialam uczyc,...ale cos mi nie wychodzi :roll:
[quote name='simbik']Tutaj to normalnie pan lew władca :evil_lol: .
hahahaha cały cezar!

[quote name='Morskie Oko']Prawdziwy Cezar, dumny, dostojny..., władczy! :cool3:
Tak na pocieszenie dostał od nas "wielkie" imie:evil_lol:

I TERAZ NA SPECJALNE ZYCZENIE LOONY:
TA-DAM-

zawsze jak zagryzie łosia, to wbija w niego zeby i zasypia przechylajac sie na boki:evil_lol:

Posted

[quote name='moon_light']Ferie mam :D To spac trzeba...nastepna taka okazja dopiero na wielkanoc;)
Aparat taki sobie, dobre zdjecia to przypadek, model wspolpracowac nie chce:diabloti:
Ahh. tez sie mialam uczyc,...ale cos mi nie wychodzi :roll:
Nio wreszcie się obudziła, spiaca królewna :mad: Ja tak jakby ferie, a nie śpię cały dzień, mam czas na sprawdzanie czy nie ma jakichś nowych zdjęć Cezara. Swoją drogą, co to jest, że dopiero PW zmusiło Cię do zajrzenia tutaj :mad:
[quote name='moon_light']Mi juz sie nudza zdjecia spiace! A ten potwor tylko sie z boku na bok przekreca:angryy::p
Ja tutaj na dole widzę tylko jedno śpiące, jak chodzi albo obsikuje to nie śpi :evil_lol:
[quote name='moon_light']I TERAZ NA SPECJALNE ZYCZENIE LOONY:
TA-DAM-

zawsze jak zagryzie łosia, to wbija w niego zeby i zasypia przechylajac sie na boki:evil_lol:

Dzięki :modla: :Rose:

Posted

anea napisał(a):
CEZAR ZDOBYWCA :evil_lol:

Tak sobie wlasnie mysli...a pozniej jak cos ciamka w przedpokoju to nie da sie przejsc, bo atakuje nogi:roll::evil_lol:

Loona napisał(a):
Nio wreszcie się obudziła, spiaca królewna :mad: Ja tak jakby ferie, a nie śpię cały dzień, mam czas na sprawdzanie czy nie ma jakichś nowych zdjęć Cezara. Swoją drogą, co to jest, że dopiero PW zmusiło Cię do zajrzenia tutaj :mad:

Ja tutaj na dole widzę tylko jedno śpiące, jak chodzi albo obsikuje to nie śpi :evil_lol:

Dzięki :modla: :Rose:

ha! bo radosne chwile nastaly:evil_lol:...ale narazie nic nie powiem:eviltong:
Cezara cale zycie to sikanie-spanie-jedzenie-sra...(ups:P)

simbik napisał(a):

Ta fotka jest nie do wyjęcia :cool3: - zakładam fanklub Cezara :lol: .
Mam takich wieeecej...bo to nie 1 raz:evil_lol:

Posted

[quote name='moon_light']ha! bo radosne chwile nastaly:evil_lol:...ale narazie nic nie powiem:eviltong:
Hmm, radosne powiadasz :evil_lol: No to zgaduję:
1. Ferie przedłużone do maja
2. Matura odwołana
3. Cezar się sklonował
4. Okazało się, że słodycze są zdrowe
5. Nie ma egzaminów w sesji (moje pobożne życzenie :shake:)
[SIZE="1"]6. Dozio przyjedzie niedługo do domku
Powiedz, że 5 :modla:

Posted

[quote name='Loona']Hmm, radosne powiadasz :evil_lol: No to zgaduję:
2. Matura odwołana
3. Cezar się sklonował
6. Dozio przyjedzie niedługo do domku

Tak tak to musi być 5! :evil_lol:

Posted

[quote name='Loona']Hmm, radosne powiadasz :evil_lol: No to zgaduję:
2. Matura odwołana
3. Cezar się sklonował
6. Dozio przyjedzie niedługo do domku
powiem za 2 mies :evil_lol:

[quote name='olcha']Tak tak to musi być 5! :evil_lol:
wolala bym 1:eviltong:

A teraz zimowe foto:cool3:

umiecie tak :eviltong: ?

i na koniec:....................................WYTRZESZCZ:crazyeye: :lol: