moon_light Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 I tu macie rację :eviltong: :evil_lol: :mad: Dlaczeeeeeeegoooo? Idylla :loveu: :lol: A dog w łóżku? Ciekawe co by na niego tata powiedział? :hmmmm: :megagrin: Przekonamy sie za jakies...hmmm....2/3 miesiace :evil_lol: ps. Nie no, bez zartow, dog nie bedzie lazil po lozkach. Czeka na niego jego wlasna kanapa- i to musi wystarczyc :) Quote
anea Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 taaaaaa jego kanapa napewno mu wystarczy :) (juz to widze :P) A to zdjecie :) strach sie bac :) Quote
moon_light Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Pewnie ze strach sie bac :) to mały łobuz :evil_lol: Quote
Loona Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 A czemu tutaj brak nowych fotek, co to za fotoblog bez fotek?! :mad: :evil_lol: Quote
olcha Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Loona napisał(a):A czemu tutaj brak nowych fotek, co to za fotoblog bez fotek?! :mad: :evil_lol: A ta tylko chodzi wszystkim pałą wymachu je a sama ile zdjęć wstawia? :mad: :evil_lol: Quote
Loona Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 olcha napisał(a):A ta tylko chodzi wszystkim pałą wymachu je a sama ile zdjęć wstawia? :mad: :evil_lol: A sama nie ma galerii, bo częściej jej nie ma niz jest, ale jak jest to zdjęcia chce oglądać, których notorycznie ni ma! :mad: :eviltong: Quote
moon_light Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 SA FOTKI !! SĄĄĄ !!! :p....ale jest tez koncowka semestru...i wypadalo by sie choc pod koniec troche pouczyc:diabloti:-stad te zaniedbania w galerii:cool3: Ta-dam! ....na tapczanie lezy len. nic nie robi caly dzien.... :loveu::loveu::loveu: booooooooooooooozeeee jak ja kocham tego bzidala :) Quote
moon_light Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Nie no takie piękne zdjęcia wstawiam i nikt nas nie odwiedza ...:obrazic: Quote
olcha Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 moon_light napisał(a):SA FOTKI !! SĄĄĄ !!! :p....ale jest tez koncowka semestru...i wypadalo by sie choc pod koniec troche pouczyc:diabloti:-stad te zaniedbania w galerii:cool3: Ta-dam! ....na tapczanie lezy len. nic nie robi caly dzien.... :loveu::loveu::loveu: booooooooooooooozeeee jak ja kocham tego bzidala :) Ach jakie piękne! Ach jakie cudne! :eviltong: Super Ci w ogóle zdjęcia wychodzą tym nowym aparatem! Widzę, że Cezariusz tez posiwiał na mordce jak Erutek :loveu: Do mnie też nikt nie zagląda :p Quote
moon_light Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 olcha napisał(a):Ach jakie piękne! Ach jakie cudne! :eviltong: Super Ci w ogóle zdjęcia wychodzą tym nowym aparatem! Widzę, że Cezariusz tez posiwiał na mordce jak Erutek :loveu: Do mnie też nikt nie zagląda :p Po zdjeciach z komorki- to widac roznice :evil_lol: Posiwial...juz niedlugo 10 stuknie:cool3: jak to nie! My zagladamy :razz:! Quote
olcha Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 moon_light napisał(a):Po zdjeciach z komorki- to widac roznice :evil_lol: Posiwial...juz niedlugo 10 stuknie:cool3: jak to nie! My zagladamy :razz:! No jak 10??? 9! Era za dokładnie tydzień skończy 9 lat :loveu: A to rodzeństwo przecież :eviltong: Quote
anea Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Widzę że Cezariusz baaardzo aktywny tryb życia prowadzi :) to tak jak moja Puńka Quote
Loona Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 moon_light napisał(a):SA FOTKI !! SĄĄĄ !!! :p....ale jest tez koncowka semestru...i wypadalo by sie choc pod koniec troche pouczyc:diabloti:-stad te zaniedbania w galerii:cool3: E tam, po co się uczyć :evil_lol: do matury jeszcze rok, to możesz poświęcić czas na Cezara :eviltong: Quote
Loona Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 A to Ci nie wyszła reaktywacja :mad: Aż tak dużo się uczysz? :evil_lol: A u Anea'y (jak to odmienić?) w galerii są doziowe szczeniątka :loveu: :siara: Quote
anea Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 a są są :) myślalam e dzisiaj wstawie inne dozio-toskowe zdjecia ale sie nie udalo a tu rzeczywiscie jakos pusto :( Quote
olcha Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Loona napisał(a):A to Ci nie wyszła reaktywacja :mad: Aż tak dużo się uczysz? :evil_lol: A u Anea'y (jak to odmienić?) w galerii są doziowe szczeniątka :loveu: :siara: Ja tam odmieniam anea, aney, albo poprostu Anety. Ni ma moon light no trudno....ale, że nie ma Cezara to już niewybaczalne :mad: :diabloti: Quote
Kenduś Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 olcha napisał(a): Ni ma moon light no trudno....ale, że nie ma Cezara to już niewybaczalne :mad: :diabloti: "Muszę" zgodzić się z poprzedniczką :diabloti: Quote
olcha Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Kenduś napisał(a):"Muszę" zgodzić się z poprzedniczką :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
simbik Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 moon_light napisał(a): ....na tapczanie lezy len. nic nie robi caly dzien.... Może on zimuje :evil_lol: ... ja też bym najchętniej przespała do wiosny :cool3: . Quote
moon_light Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='olcha']Ja tam odmieniam anea, aney, albo poprostu Anety. Ni ma moon light no trudno....ale, że nie ma Cezara to już niewybaczalne :mad: :diabloti: Pfff:obrazic::obrazic::obrazic: . ;) Quote
Kenduś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 "Jestem... piękny :oops:" Za każdym razem, jak ktoś znajomy patrzy na zdjęcia Cezariusza, to myśli, że to cziłał :eviltong: Quote
moon_light Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Kenduś napisał(a): "Jestem... piękny :oops:" Za każdym razem, jak ktoś znajomy patrzy na zdjęcia Cezariusza, to myśli, że to cziłał :eviltong: Nie znają się :P Chociaż w sumie poziom polskich CZI jest tak zróżnicowany, że nie ma co się ludziom dziwić. Niektore mniej podobne od mojego cezara:eviltong: A swoja droga ciekawe, kto się koło mamy ratlerczynki zakręcił, że taki cezar powstał:roll: Quote
olcha Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='moon_light'] psie niebo: :) i lapecki: Łaaaaaaaaał czaderskie foty! Super sesja!!!! (przypomnisz mi jaki masz aparat?) Cezary wrócił :multi: [quote name='moon_light']Pfff:obrazic::obrazic::obrazic: . ;) O i mun lajt też :watpliwy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
moon_light Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='olcha']Łaaaaaaaaał czaderskie foty! Super sesja!!!! (przypomnisz mi jaki masz aparat?) Cezary wrócił :multi: O i mun lajt też :watpliwy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Skromnie powiem...ze tez mi sie podobaja:evil_lol: Aktualnie mam SAMSUNG NV10- od miesiaca. ale chce go sprzedac:evil_lol:, i kupic lepszy;) No,munlajt tez jest,kurde;p Quote
Recommended Posts