moon_light Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 No...i przyszla pora na złosnika :) Jestem.....wlasciwie to tez nikt nie wie jakiej jestem "rasy" ..tata z mama nieznani....:)...w kazdym razie wazne ze JESTEM Najwyzszy czas sie pokazac:) Kto zakloca moj spokoj ?:mad: Quote
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Oj ale maluszek. Poprosimy o więcej. Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
moon_light Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 zimowa zabawa http://www.moje_foty.webpark.pl/cezar.jpg i znowu spanko....czyli to co tygrysy lubia najbardziej :razz: poomooocy ! co ta głupia pani ze mna robi ?! co powiedza kumple z osiedla jak zobacza mnie z tymi kwiatami ?! aaa! ps. jak galeria zlosnika sie przyjmie-wrzuce wiecej fotek ;] Pozdrawiam. moon_light & Cezar aka złośnik ps2. Szczesliwego nowego roku ! Quote
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 No piękności. A my się domagamy więcej. Chemy podziwiać:multi: Quote
moon_light Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 o TaaaAAaaaKKii zły jestem :) Pan PREZES :) Quote
moon_light Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 zimow zabawy z Panem Łosiem aka Zenon Pan PREZES odsłona 2 i znowu spanko :) Quote
asiunia Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Hej!! Maluch przeslodki i podobny do Mikusia Zabci:multi: Quote
moon_light Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Wlasnie jak zobaczylam Mikusia z Ava Zabci ...to pomyslalam ze to moj pies :)...bo ma dokladnie taka sama mine jak sie zmeczy i sobie dyszy;] Quote
moon_light Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 i spóźniona swiateczna wersja złośnika ;] Quote
moon_light Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Dziekujemy za wszytkie zyczenia:) hyh modelem to ja chyba nigdy nie zostane:cool3:: ) Quote
moon_light Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Po snieznym szalenstwie-zdechly pies ZzzzZZZzzZzz :) Quote
moon_light Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 i nawet zeza potrafie zrobic :crazyeye: :) Quote
zaba14 Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Cezar.. u mnie na osiedlu tez jest pies o takim imieniu tyle.. ze by waszego Cezarka jedną łapka zmiarzdzył hihi Widać, że to mała zadziora.. ;) na pierwszy rzut oka, ten wyraz pyska hehe :eviltong: :diabloti: Pozdrowienia od Mikiego.. ;) Quote
moon_light Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 I wlasnie o to chodzilo...zeby mu imie dodawalo troche wielkosci :) ...zebyscie zobaczyli mine ludzi...jak krzycze"Ceezar , Ceeezar"...ludzie sciagaja swoje psy na krotka smycz...a zza rogu wychodzi moja wiewióra mniejsza od kota :lol: Pozdrowienia dla Mikiego od Cezara :)..(prawda ze sa podobni?) :roll: Quote
zaba14 Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 A no troszke sa podobne ;) Tyle, ze moj jest chyba wyzszy (30cm w kłębie) no i ma ogonek i dłuższą kufę :P Miki pozdrawia Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='moon_light'] i nawet zeza potrafie zrobic :crazyeye: :)eeee no gdzie tam zezik;) Quote
moon_light Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='zaba14']A no troszke sa podobne ;) Tyle, ze moj jest chyba wyzszy (30cm w kłębie) no i ma ogonek i dłuższą kufę :P Miki pozdrawia No...ale umaszczenie identyczne ! wszystkie kolory zmieszane...na lopatkach ciemniejszy...i pewnie ma jasny brzunio, tak?? moj tez by mial ogonek...gdyby jakis dran mu go nie obcial...zanim go wzielismy :( Alicjarydzewska no..a lewe oko?:D prawie sie na druga strone przekrecilo... ehh to zalotne spojrzenie;d Quote
moon_light Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 wazzup :) podrapcie mnie po bebzunku :) "staary niedźwiedź mo-cno-śpi" :) nie budźcie mnieee i profil ;] bez komentarza;) loooook at me :D zobaczcie na male lapki odcisniete na chodniku :) Pozdrawiamy.. Cezar aka Złośnik i moon_light Quote
Recommended Posts