Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od-Nowa napisał(a):
ludzie no zmiłujcie się! dajcie zdjęcia woofoców a nie samych pogromców :cool3:

ja popieram Tanię ! :diabloti: macie jakieś zdjęcia drużyny Woof ?? będziemy wdzięczni za każde :cool3: a ja za każde czarnego laba latającego :loveu:

Posted

Bardzo bardzo dziękuję za wszystkie ciepłe słowa o zdjęciach :loveu:
Przyznam, że warunki na hali były ekstremalnie trudne...

Ja więcej zdjęć nie mam (może Wind?) :(
Nie mam ani jednego zdjęcia Woofowców - z bardzo prozaicznego powodu - ich tor był za blisko bandy jak na mój obiektyw...
Ale labkowi (jako właścicielka psa myśliwskiego) kibicowałam wyjątkowo ciepło :loveu:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Bardzo bardzo dziękuję za wszystkie ciepłe słowa o zdjęciach :loveu:
Przyznam, że warunki na hali były ekstremalnie trudne...

Nie mam ani jednego zdjęcia Woofowców - z bardzo prozaicznego powodu - ich tor był za blisko bandy jak na mój obiektyw...
Ale labkowi (jako właścicielka psa myśliwskiego) kibicowałam wyjątkowo ciepło :loveu:
dziękuję :loveu:

Posted

szkoda wielka,że nie będzie więcej :-(

Kala spisała się na medal!! aż dziw,że żadnego nie dostała tam :cool1:
Marysiu zawsze wiesz co powiedzieć :cool3::evil_lol:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

szczerze przyznam, ze mamy calkiem sporo ... wiele nie moge tutaj pokazac, ale pewnie znajda sie w ktoryms z kolejnych numerow Dog&Sport.
Przeszukam potem foldery i jesli cos nie przyda sie do zadnej publikacji, to wkleje :-)

Posted

Wind napisał(a):
szczerze przyznam, ze mamy calkiem sporo ... wiele nie moge tutaj pokazac, ale pewnie znajda sie w ktoryms z kolejnych numerow Dog&Sport.
Przeszukam potem foldery i jesli cos nie przyda sie do zadnej publikacji, to wkleje :-)

oj to przejrzyj proszę :) i wklej trochę Woof-a :)

Posted

Świetne fotki! Bardzo żałuję że się nie załapałam na te pokazy :(
Ani na agility ani na flyball.... Kiedy byłam koło tego łównego ringu to były jeszcze pokazy psów dla niepełnosprawnych, poszłam na inne ringi i tam się tak zapomniałam, że przypomniałam sobie o tych dwóch pokazach dopiero przed finałami ech... Fotki są naprawdę super, te psie miny mówią wszystko! Dynamika też jest oddana :). Ale może ma ktoś filmiki z tych pokazów? :)

Posted

Nie chce slodzic, ale Andzia stala sie moja faworytka :-) Jest absolutnie niesamowita :loveu:

Ktos szukal labka? No to prosze :-)

I jeszcze moze jedno takie:

i takie:

i jeszcze takie ;)

:p

Posted

Lottie napisał(a):
hehehe, świetne to jest! te pędzące pieski :loveu:
a jakieś punkty karne są za to, że droga powrotna nie była przez płotki tylko "na około"? ;)

owszem, wtedy zazwyczaj przegrywa się bieg..:placz:

Posted

Miałam okazje oglądać pokazy iiii brak słów to bylo świetne ...;):loveu: Gratuluje wszystkim i jednocześnie zazdroszcze :) Mam nadzieje że ten sport się w Polsce roprzestrzeni i kiedys będe mogła tego spobowć ... może nie z tym psem ale następnym którego planuje w dalekiej przyszlości :cool3:

A co to zdjęc to genialne:loveu: