prittstick Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Moze jakis filmik z pokazów frisbee?:p Quote
Pazurek85 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Świetni byli. A ogólnie na wystawie było świetne;) Quote
ewka i haker Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Marysiu super zdjęcia i oby ten sport bardziej sie w Polsce ruszył Quote
gusia1972 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Od-Nowa napisał(a):ludzie no zmiłujcie się! dajcie zdjęcia woofoców a nie samych pogromców :cool3: ja popieram Tanię ! :diabloti: macie jakieś zdjęcia drużyny Woof ?? będziemy wdzięczni za każde :cool3: a ja za każde czarnego laba latającego :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Bardzo bardzo dziękuję za wszystkie ciepłe słowa o zdjęciach :loveu: Przyznam, że warunki na hali były ekstremalnie trudne... Ja więcej zdjęć nie mam (może Wind?) :( Nie mam ani jednego zdjęcia Woofowców - z bardzo prozaicznego powodu - ich tor był za blisko bandy jak na mój obiektyw... Ale labkowi (jako właścicielka psa myśliwskiego) kibicowałam wyjątkowo ciepło :loveu: Quote
szanti Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Cudne fotki! :loveu: a flyball jest super :loveu: Quote
gusia1972 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy']Bardzo bardzo dziękuję za wszystkie ciepłe słowa o zdjęciach :loveu: Przyznam, że warunki na hali były ekstremalnie trudne... Ja więcej zdjęć nie mam (może Wind?) :( Nie mam ani jednego zdjęcia Woofowców - z bardzo prozaicznego powodu - ich tor był za blisko bandy jak na mój obiektyw... Ale labkowi (jako właścicielka psa myśliwskiego) kibicowałam wyjątkowo ciepło :loveu: dziękuję :loveu: Quote
Od-Nowa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 szkoda wielka,że nie będzie więcej :-( Kala spisała się na medal!! aż dziw,że żadnego nie dostała tam :cool1: Marysiu zawsze wiesz co powiedzieć :cool3::evil_lol: Ale labkowi (jako właścicielka psa myśliwskiego) kibicowałam wyjątkowo ciepło :loveu: Quote
Wind Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Marysia_i_gończy napisał(a): Ja więcej zdjęć nie mam (może Wind?) :( szczerze przyznam, ze mamy calkiem sporo ... wiele nie moge tutaj pokazac, ale pewnie znajda sie w ktoryms z kolejnych numerow Dog&Sport. Przeszukam potem foldery i jesli cos nie przyda sie do zadnej publikacji, to wkleje :-) Quote
gusia1972 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Wind napisał(a):szczerze przyznam, ze mamy calkiem sporo ... wiele nie moge tutaj pokazac, ale pewnie znajda sie w ktoryms z kolejnych numerow Dog&Sport. Przeszukam potem foldery i jesli cos nie przyda sie do zadnej publikacji, to wkleje :-) oj to przejrzyj proszę :) i wklej trochę Woof-a :) Quote
Lottie Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Świetne fotki! Bardzo żałuję że się nie załapałam na te pokazy :( Ani na agility ani na flyball.... Kiedy byłam koło tego łównego ringu to były jeszcze pokazy psów dla niepełnosprawnych, poszłam na inne ringi i tam się tak zapomniałam, że przypomniałam sobie o tych dwóch pokazach dopiero przed finałami ech... Fotki są naprawdę super, te psie miny mówią wszystko! Dynamika też jest oddana :). Ale może ma ktoś filmiki z tych pokazów? :) Quote
GrubbaRybba Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ja mam trzy filmiki. Są nieco tendencyjne, bo kręcona była głównie Andzia, ale mam nadzieję, że wybaczycie. YouTube - MWPR Poznań pokazy flyball YouTube - MWPR Poznań pokazy flyball i ostatni YouTube - MWPR Poznań pokazy flyball Quote
Lottie Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 hehehe, świetne to jest! te pędzące pieski :loveu: a jakieś punkty karne są za to, że droga powrotna nie była przez płotki tylko "na około"? ;) Quote
Wind Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Nie chce slodzic, ale Andzia stala sie moja faworytka :-) Jest absolutnie niesamowita :loveu: Ktos szukal labka? No to prosze :-) I jeszcze moze jedno takie: i takie: i jeszcze takie ;) :p Quote
gusia1972 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Wind jesteś wielka ! :loveu: jakbyś jeszcze jakie miała, nawet nie takie idealne (bo te są idealne :loveu:) to proszę wstawiaj :multi: Quote
GrubbaRybba Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Wind, piękne zdjęcia. :lol: Czy możemy liczyć na więcej.... i więcej!!! Quote
drado Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Lottie napisał(a):hehehe, świetne to jest! te pędzące pieski :loveu: a jakieś punkty karne są za to, że droga powrotna nie była przez płotki tylko "na około"? ;) owszem, wtedy zazwyczaj przegrywa się bieg..:placz: Quote
Od-Nowa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 drado owszem, wtedy zazwyczaj przegrywa się bieg..:placz: i dobrze :diabloti::diabloti::diabloti: Nasi górą:cunao: Quote
Martula_t Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Miałam okazje oglądać pokazy iiii brak słów to bylo świetne ...;):loveu: Gratuluje wszystkim i jednocześnie zazdroszcze :) Mam nadzieje że ten sport się w Polsce roprzestrzeni i kiedys będe mogła tego spobowć ... może nie z tym psem ale następnym którego planuje w dalekiej przyszlości :cool3: A co to zdjęc to genialne:loveu: Quote
kingula Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Flyball w Poznaniu :) http://psia.tv/pokaz-160-pokaz-flyball-mwpr-pozna%C5%84-2009.html Quote
Recommended Posts