Marysia_i_gończy Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Nie wiedziałam gdzie wkleić moje wypociny... więc założyłam wątek :) Pokazy były świetne, dziękuję DiscBustersom i Woofowi :multi: No i kilka zdjęć: Quote
marta_gp Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 kocham flyball :loveu: i oczywiście super zdjęcia :loveu: czekam na CD :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Hura, ktoś ogląda! :multi: Czarny szybki pies + hala = koszmar! CDN Quote
Marta & Figa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 super zdjęcia :multi: teraz czekamy na frisbowe z pokazów :razz: Quote
prittstick Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy'] http://img94.imageshack.us/img94/8454/igp2627.jpg Aaaa, Andzior- błyskawica, kocham ją:evil_lol: Quote
GrubbaRybba Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 prittstick napisał(a):Aaaa, Andzior- błyskawica, kocham ją:evil_lol: Ja też. :loveu: No i muszę przyznać, że wczoraj mimo ogromnego stresu, pobiegła naprawdę OK. Jestem z niej dumna. :loveu: Śliczne zdjęcia. :) Quote
wendka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Marysiu, kapitalne fotki! :loveu: A nas nie bylo :placz: Quote
drado Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Marysia, bardzo dziękujemy za zdjęcia. Bardzo się cieszymy, że flybal znów zaistniał w Polsce po 2 latach niebytu. W Poznaniu zaprezentowały się jedyne dwa polskie kluby, będące w stanie wystawić w tej chwili w sumie 3 składy. Czesi takich składów mają ponad 20... Quote
Od-Nowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 boskie zdjęcia!! Franuszka cud miód i orzeszki :loveu::loveu::loveu: dziki dzik!:diabloti: kogoś mi przypomina tralalala la la :diabloti::cool3: dawać mi tu woofiarzy do diaska!! :evil_lol: Quote
AnkaW Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Łał :crazyeye::crazyeye: piękne zdjęcia a psy fantasyczne :loveu::loveu::loveu: Quote
Dynamique Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Cudowne fotki :loveu: Aż miło sie ogląda :loveu: Quote
Wind Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 drado napisał(a): Bardzo się cieszymy, że flybal znów zaistniał w Polsce po 2 latach niebytu. W Poznaniu zaprezentowały się jedyne dwa polskie kluby, będące w stanie wystawić w tej chwili w sumie 3 składy. Czesi takich składów mają ponad 20... Rzeczywiscie milo bylo ponownie zobaczyc fajny, poki co niszowy w Polsce (bo to sie zmieni, prawda? :-)) psi sport :-) W sumie ile mozna tylko te hopki, palisady, hustawki i slalomy ogladac ;) Kolejny raz Darek - chyba przez skromosc - nie napisal jak liczna i zywiolowo reagujaco publicznosc skupili na sobie zawodnicy flayball'owych pokazow. Ogromna w tym zasluga, oprocz profeski zawodnikow i dynamicznej organizacji, swietnej konferansjerki :-) Pelen szacun :-) Darku, szykuj skrzynke bo bedzie tego troche :evil_lol: I jeszcze raz wielgachne dzieki! Mozliwosc obserwowania Waszy pokazow byla dla nas wyjatkowo fajnym doswiadczeniem :-) Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Marysiu, super zdjęcia super pędzących piesków!! :loveu::loveu: Szkoda, że tego tak mało u nas w Polsce... Tylko kurcze to sie takie proste wydaje, ze piesek biegnie, bierze piłeczkę i wraca, a takie proste w sumie nie jest :eviltong: Gratulacje nie tyle za same pokazy, ale też za ich poziom! Quote
Asti Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A Ulfi nawet szelki zgubił:evil_lol: Świetne zdjęcia. Oj tak, szkoda, że flyball tak słabo się rozwija, a wręcz się cofnął swego czasu:-( Quote
Od-Nowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ludzie no zmiłujcie się! dajcie zdjęcia woofoców a nie samych pogromców :cool3: Quote
Anza&Hacker Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Andzia zostaje moim idolem - przesłodka jest! :loveu: Marysia - fotki kapitalne jak zawsze, no i jestem pod wrażeniem fotek 'czarnej-szybkiej-koszmarnej dla fotografa' :bigcool: Quote
Recommended Posts