mamanabank Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Zapraszam na wątek Porto, długowłosego ONka poszukującego domu http://www.dogomania.pl/threads/190844-PORTO-pi%C4%99kny-DON-poszukuje-domu-po-%C5%9Bmierci-pana... Quote
Jola i Czterołapy Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Popatrzcie, proszę! Może znacie kogoś, kto pokocha takiego futrzaka??? http://www.dogomania.pl/threads/1908...pomocy...-NERO Przepraszam za OT! Quote
Romka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Dostałam takiego maila od Pani Wilka,zdjęcia wieczorem: "Dzień dobry p.Martyno,minęło nam z Toresem pierwsze wspólne,bardzo udane,lato.Od lipca do połowy pażdziernika Tores był z Mirkiem i czasami ze mną,na wsi.Mamy tam duży teren,więc był bardzo szczęśliwy,bo za jedną częścią płotu koń-wróg do obszczekiwania,za drugą pies-wróg do obszczekiwania,trzecia część to droga,więc trzeba jej pilnować-a Tores jest bardzo odpowiedzialnym stróżem,no i za czwartą częścią ogrodzenia jest łąka,więc ciągle coś,ktoś tam się pojawia.Tores był całymi dniami baaardzo zajęty.Pierwszej nocy na wsi padł zmęczony do nieprzytomności,nie zdawałam sobie sprawy,że pies może się tak bardzo zmęczyć.Chodziliśmy na grzyby,miał też dzieci do zabawy i traktował je jak szczeniaki,cudny widok.Mieliśmy też małą tragedie rodzinną,umarła nasza kocica Magdalena,ale po miesiącu pojawił się nowy,rudy kocurek - nowe przeżycie dla Toresa,bo to takie małe.Zwierzaki się zaprzyjażniły i czekamy co się będzie działo jak kot Maciek podrośnie.No i zapomniała bym napisać,że z powodu braku budy na wsi i ogromnego upału/spaliśmy przy otwartych drzwiach/Tores "przeistoczył" się w psa domowego.Na szczęście,jak mu w domu za ciepło,to sam decyduje się na spanie w nocy na dworze." Quote
kajkoowa Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Aż się serce raduje, gdy czyta się takie rzeczy :) Quote
mamanabank Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Nie mogę się doczekać na te zdjęcia :-) Quote
Romka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 No i się doczekałaś,trochę to trwało ale nie miałam czasu: Quote
Romka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Tores podobnie jak nasza Liza miał super wakacje...:lol: Quote
Paula03 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Super zdjęcia, Tores szczęśliwy w domku! ;) Quote
Recommended Posts