Figafiga Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [URL]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=4153[/URL] kolejna bieda i jakie podobieństwo do naszego Wilka... [url]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=4119[/url] a w tym psiaku widzę to co w Wilku czystą ENERGIE Quote
mamanabank Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Podliczyłam wszystko. Wraz z Wilkiem do Jamora wpłynęło 200zł = opłata za 15 dni hotelowania (15x13=195), w sumie Wilk był w hotelu 25 dni, co oznacza, że musimy dopłacić [B]138z[/B]ł (11x13-5=138). [B] Koszt hotelowania za 25 dni = 325zł[/B] Kwota uzbierana: 200zł - skarpeta łowicka 326zł - zbiórka dogo [B]Zostaje 201zł[/B] (120zł u Romki, reszta na moim, czyli Wilkowym koncie) Zależy nam bardzo, aby część tej kwoty została w skarpecie łowickiej, bo zostałyśmy na 0, a chcemy jeszcze wyciągnąć Puszka, który kompletnie nie radzi sobie w schronisku oraz na inne pilne potrzeby łowickich psiaków, takich jak ON-ka Nora [url]http://www.dogomania.pl/threads/175637-NORA-piAE-kna-ON-ka?p=13692947#post13692947[/url] Zgodnie z życzeniem bros część kwoty przekażemy na karmę dla Lusi. Proszę o uwagi ofiarodawców. [B]Jamorowi składamy wielkie podziękowania i do zobaczenia przy kolejnym futrze! [/B] Quote
anawa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='mamanabank'] Anawa, dziękujemy, wszystko wskazuje na to, że możesz przekazać pieniądze po Kojocie innej biedzie, znowu ktoś się ucieszy![/QUOTE] Ponieważ nie chciałabym zabierać tych pieniędzy od Jamora to mozna je przeznaczyć na innego, potrzebujacego, jamorowego gościa. Co powiecie o tym?: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175866-Baster-u-Jamora-wciAE-A-potrzebne-pieniAE-dze-na-hotel-i-spA-atAE-dA-ugi-za-odA-owienie[/URL] [quote name='mamanabank']Podliczyłam wszystko. Wraz z Wilkiem do Jamora wpłynęło 200zł = opłata za 15 dni hotelowania (15x13=195), w sumie Wilk był w hotelu 25 dni, co oznacza, że musimy dopłacić [B]138z[/B]ł (11x13-5=138). [B]Koszt hotelowania za 25 dni = 325zł[/B] Kwota uzbierana: 200zł - skarpeta łowicka 326zł - zbiórka dogo [B]Zostaje 201zł[/B] (120zł u Romki, reszta na moim, czyli Wilkowym koncie) Zależy nam bardzo, aby część tej kwoty została w skarpecie łowickiej, bo zostałyśmy na 0, a chcemy jeszcze wyciągnąć Puszka, który kompletnie nie radzi sobie w schronisku oraz na inne pilne potrzeby łowickich psiaków, takich jak ON-ka Nora [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175637-NORA-piAE-kna-ON-ka?p=13692947#post13692947[/URL] Zgodnie z życzeniem bros część kwoty przekażemy na karmę dla Lusi. Proszę o uwagi ofiarodawców. [B]Jamorowi składamy wielkie podziękowania i do zobaczenia przy kolejnym futrze![/B] [/QUOTE] Czy te 130 zł spadku po Kojocie są tu uwzględnione? Dziewczyny, [B]formalnie te pieniadze należą do Willego, [/B]bo już je przekazałam [B]więc to Was proszę o przekazanie ich dalej.[/B] Pomyślcie jednak, proszę, cieplutko o psie (z linka powyżej) ,odłowionym w lesie i bez żadnego zabezpieczenia finansowego. Teraz już wprawdzie są jakies pieniądze na jego koncie ale są również długi, które je szybciutko wchłoną. A co z leczeniem, pielęgnacją, hotelem? Eeeeh..........studnia bez dna......... Quote
Romka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Bros ,prosze zerknij na watek Nory ,chcemy jej pomóc![url]http://www.dogomania.pl/threads/175637-NORA-piAE-kna-ON-ka/page6[/url] Quote
mamanabank Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Dobrze, kochana anawo, nie uwzględniłam pieniędzy po Kojocie w rozliczeniu, ale jeśli tak się sprawy mają, chętnie się podzielimy z Basterem i jeśli pozwolisz część pokojotowej kwoty przeznaczymy na Norę z linku w poście Romki, którą chcemy zawieźć do Jamora na początku stycznia na miejsce Willego. Żeby było sprawiedliwie podzielimy się na pół, może być? Quote
anawa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='mamanabank']Dobrze, kochana anawo, nie uwzględniłam pieniędzy po Kojocie w rozliczeniu, ale jeśli tak się sprawy mają, chętnie się podzielimy z Basterem i jeśli pozwolisz część pokojotowej kwoty przeznaczymy na Norę z linku w poście Romki, którą chcemy zawieźć do Jamora na początku stycznia na miejsce Willego. Żeby było sprawiedliwie podzielimy się na pół, może być?[/QUOTE] Jak dla mnie........ O.K. Zawsze trzeba sie dzielić z potrzebujacymi :) Poinformuj tylko, proszę, Marlenkę i Jamora. Dziekuję Wam a Wilkowi życzę słodkiego życia :) Quote
mamanabank Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Oczywiście, już się melduję na wątku Bastera Quote
anawa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='mamanabank']Oczywiście, już się melduję na wątku Bastera[/QUOTE] I nie zapomnij wyklarować wszystkiego Jamorowi. Biedny Chłop, całkowicie Go zakręcimy :evil_lol: i będzie w końcu potrzebował ksiegowej........... :diabloti: Quote
mamanabank Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Nie zapomnę! Przenosimy się z kasą na wątek Nory [url]http://www.dogomania.pl/threads/175637-NORA-piAE-kna-ON-ka?p=13774183#post13774183[/url] i tam wpiszę 65zł od Ciebie Quote
mamanabank Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 anawa, czy to są te same pieniądze po Kojocie, które miały być dla Karmelka i Karmelek ich nie wykorzystał tak jak nasz Wilk? Czy wykorzystał, a na Wilka była przekazana inna kwota? Marlenka pyta, a ja za nią. Quote
Romka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 O rany!Jakie rozliczenia trwają!Ale idzie ku dobremu!Jedziemy dzis z Figa zrobic zdjęcia Norce! Quote
anawa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='mamanabank']anawa, czy to są te same pieniądze po Kojocie, które miały być dla Karmelka i Karmelek ich nie wykorzystał tak jak nasz Wilk? Czy wykorzystał, a na Wilka była przekazana inna kwota? Marlenka pyta, a ja za nią.[/QUOTE] Już wyjaśniłam Marlence na PW. Oczywiście, że [B]to nie były te same pieniądze[/B]. [U]Karmel dostał swoje 130 zł i Willy dostał swoje 130zł[/U]. Fakt, że sumy były identyczne, pomieszał wszystkim w głowach. Przepraszam więc za zamieszanie (i dodam, że jeszcze Demi dostała spadek 85 zł ;) ). Po prostu sporo było tych pieniędzy a ja starałam sie jakoś sprawiedliwie podzielić między potrzebujacych. Mam nadzieje, że teraz juz wszystko jasne :) Quote
mamanabank Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 138zł przelałam na konto Jamora, jesteśmy kwita :-) Jeszcze raz wszystkim serdecznie dziękujemy i zapraszamy do Nory http://www.dogomania.pl/threads/175637-NORA-piAE-kna-ON-ka?p=13791439#post13791439 Quote
Romka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Jak napisała p.Anna noc sylwestrowa którą Willy spędzil we własnym domku minęła spokojnie,choć Willego zdziwił widok nieba rozjasnionego fajerwerkami!Dzielny Torres! Quote
mamanabank Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 A to ostatnie wieści z nowego domu, wklejam na prośbę Romki Dziękuję za dzisiejszą pomoc,ustaliłam z weterynarzami,że Tores miał zrobione wszystkie szczepienia i odrobaczanie,potwierdzające zaświadczenia dostanę pocztą.Najnowsze wiadomości o wilku to,jak mówiłam,jego edukacja.Na Tarchominie 24.01 rozpoczyna się kurs na posłuszeństwo i już zapisaliśmy się z Toresem,więc wszyscy będziemy "mądrzejsi".Jestem spokojna,że Tores sobie b.dobrze poradzi a i mój mąż również /bo to on będzie głównie się zajmował szkoleniem,ja,jak tylko będę w tym dniu w domu,to także będę brać udział/.Tores już całkiem się zadomowił,pięknie obszczekuje ludzi za płotem,gania za wróblami i "poluje" na większe ptaki a ponieważ dokarmiamy ptasie towarzystwo,to zajęcie ma przez cały czas.Kundzia wyrobiła sobie już odpowiednią pozycję w jego życiu,natomiast kocica Magdalena na jego widok robi się dwa razy większa i na razie nie ma ochoty się zapoznać,mają jeszcze czas do lata,bo dopiero w lecie Magda wychodzi z domu.Jak będzie słoneczna pogoda zrobię nowe zdjęcia/mam dostęp do kiepściutkiej cyfrówki/ i prześlę je Pani.Acha,Tores już prawie nauczył się jeść kości,bo proszę sobie wyobrazić,że miał z tym problem,nie bardzo wiedział co się z tym robi,:)schować/zakopać/,popatrzeć czy może polizać?Teraz już wie TO SIĘ ZJADA.Jak rozpocznie się szkolenie będę pisać jak nam idzie.Pozdrawiam Quote
mamanabank Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Wilk znalazł taki dom, o jakim dla niego marzyliśmy... Quote
Figafiga Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 bros możesz usunąc swój banerek z Wilkiem....który jest szczęśliwy w swym nowym domku Quote
mamanabank Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 i jak nie masz innej bidy, pomóż reklamować Norę, prosimy... Quote
bros Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 oki , oki , banerek Wilka bardzo mi sie podoba :) jest taki przemawiający :) ale już lecę zmienić , chciałabym jeszcze Lusiny wstawić sobie ale nie mogę go odszukać. jasny gwint dziewczyny nie daję rady , coś mi sie poblokowało, ani z lewa ani a prawa, o co tu chodzi ???? Quote
Recommended Posts