Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=4153[/URL]

kolejna bieda i jakie podobieństwo do naszego Wilka...

[url]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=4119[/url]

a w tym psiaku widzę to co w Wilku czystą ENERGIE

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podliczyłam wszystko.

Wraz z Wilkiem do Jamora wpłynęło 200zł = opłata za 15 dni hotelowania (15x13=195), w sumie Wilk był w hotelu 25 dni, co oznacza, że musimy dopłacić [B]138z[/B]ł (11x13-5=138). [B]

Koszt hotelowania za 25 dni = 325zł[/B]

Kwota uzbierana:
200zł - skarpeta łowicka
326zł - zbiórka dogo

[B]Zostaje 201zł[/B] (120zł u Romki, reszta na moim, czyli Wilkowym koncie)

Zależy nam bardzo, aby część tej kwoty została w skarpecie łowickiej, bo zostałyśmy na 0, a chcemy jeszcze wyciągnąć Puszka, który kompletnie nie radzi sobie w schronisku oraz na inne pilne potrzeby łowickich psiaków, takich jak ON-ka Nora
[url]http://www.dogomania.pl/threads/175637-NORA-piAE-kna-ON-ka?p=13692947#post13692947[/url]

Zgodnie z życzeniem bros część kwoty przekażemy na karmę dla Lusi.

Proszę o uwagi ofiarodawców.

[B]Jamorowi składamy wielkie podziękowania i do zobaczenia przy kolejnym futrze!
[/B]

Posted

[quote name='mamanabank']

Anawa, dziękujemy, wszystko wskazuje na to, że możesz przekazać pieniądze po Kojocie innej biedzie, znowu ktoś się ucieszy![/QUOTE]

Ponieważ nie chciałabym zabierać tych pieniędzy od Jamora to mozna je przeznaczyć na innego, potrzebujacego, jamorowego gościa. Co powiecie o tym?:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/175866-Baster-u-Jamora-wciAE-A-potrzebne-pieniAE-dze-na-hotel-i-spA-atAE-dA-ugi-za-odA-owienie[/URL]

[quote name='mamanabank']Podliczyłam wszystko.

Wraz z Wilkiem do Jamora wpłynęło 200zł = opłata za 15 dni hotelowania (15x13=195), w sumie Wilk był w hotelu 25 dni, co oznacza, że musimy dopłacić [B]138z[/B]ł (11x13-5=138).

[B]Koszt hotelowania za 25 dni = 325zł[/B]

Kwota uzbierana:
200zł - skarpeta łowicka
326zł - zbiórka dogo

[B]Zostaje 201zł[/B] (120zł u Romki, reszta na moim, czyli Wilkowym koncie)

Zależy nam bardzo, aby część tej kwoty została w skarpecie łowickiej, bo zostałyśmy na 0, a chcemy jeszcze wyciągnąć Puszka, który kompletnie nie radzi sobie w schronisku oraz na inne pilne potrzeby łowickich psiaków, takich jak ON-ka Nora
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/175637-NORA-piAE-kna-ON-ka?p=13692947#post13692947[/URL]

Zgodnie z życzeniem bros część kwoty przekażemy na karmę dla Lusi.

Proszę o uwagi ofiarodawców.

[B]Jamorowi składamy wielkie podziękowania i do zobaczenia przy kolejnym futrze![/B]
[/QUOTE]

Czy te 130 zł spadku po Kojocie są tu uwzględnione?
Dziewczyny, [B]formalnie te pieniadze należą do Willego, [/B]bo już je przekazałam [B]więc to Was proszę o przekazanie ich dalej.[/B] Pomyślcie jednak, proszę, cieplutko o psie (z linka powyżej) ,odłowionym w lesie i bez żadnego zabezpieczenia finansowego. Teraz już wprawdzie są jakies pieniądze na jego koncie ale są również długi, które je szybciutko wchłoną. A co z leczeniem, pielęgnacją, hotelem? Eeeeh..........studnia bez dna.........

Posted

Dobrze, kochana anawo, nie uwzględniłam pieniędzy po Kojocie w rozliczeniu, ale jeśli tak się sprawy mają, chętnie się podzielimy z Basterem i jeśli pozwolisz część pokojotowej kwoty przeznaczymy na Norę z linku w poście Romki, którą chcemy zawieźć do Jamora na początku stycznia na miejsce Willego. Żeby było sprawiedliwie podzielimy się na pół, może być?

Posted

[quote name='mamanabank']Dobrze, kochana anawo, nie uwzględniłam pieniędzy po Kojocie w rozliczeniu, ale jeśli tak się sprawy mają, chętnie się podzielimy z Basterem i jeśli pozwolisz część pokojotowej kwoty przeznaczymy na Norę z linku w poście Romki, którą chcemy zawieźć do Jamora na początku stycznia na miejsce Willego. Żeby było sprawiedliwie podzielimy się na pół, może być?[/QUOTE]
Jak dla mnie........ O.K. Zawsze trzeba sie dzielić z potrzebujacymi :)
Poinformuj tylko, proszę, Marlenkę i Jamora.
Dziekuję Wam a Wilkowi życzę słodkiego życia :)

Posted

[quote name='mamanabank']Oczywiście, już się melduję na wątku Bastera[/QUOTE]
I nie zapomnij wyklarować wszystkiego Jamorowi. Biedny Chłop, całkowicie Go zakręcimy :evil_lol: i będzie w końcu potrzebował ksiegowej........... :diabloti:

Posted

anawa, czy to są te same pieniądze po Kojocie, które miały być dla Karmelka i Karmelek ich nie wykorzystał tak jak nasz Wilk? Czy wykorzystał, a na Wilka była przekazana inna kwota? Marlenka pyta, a ja za nią.

Posted

[quote name='mamanabank']anawa, czy to są te same pieniądze po Kojocie, które miały być dla Karmelka i Karmelek ich nie wykorzystał tak jak nasz Wilk? Czy wykorzystał, a na Wilka była przekazana inna kwota? Marlenka pyta, a ja za nią.[/QUOTE]
Już wyjaśniłam Marlence na PW. Oczywiście, że [B]to nie były te same pieniądze[/B].
[U]Karmel dostał swoje 130 zł i Willy dostał swoje 130zł[/U].
Fakt, że sumy były identyczne, pomieszał wszystkim w głowach. Przepraszam więc za zamieszanie (i dodam, że jeszcze Demi dostała spadek 85 zł ;) ).
Po prostu sporo było tych pieniędzy a ja starałam sie jakoś sprawiedliwie podzielić między potrzebujacych.
Mam nadzieje, że teraz juz wszystko jasne :)

Posted

Jak napisała p.Anna noc sylwestrowa którą Willy spędzil we własnym domku minęła spokojnie,choć Willego zdziwił widok nieba rozjasnionego fajerwerkami!Dzielny Torres!

Posted

A to ostatnie wieści z nowego domu, wklejam na prośbę Romki

Dziękuję za dzisiejszą pomoc,ustaliłam z weterynarzami,że
Tores miał zrobione wszystkie szczepienia i odrobaczanie,potwierdzające
zaświadczenia dostanę pocztą.Najnowsze wiadomości o wilku to,jak
mówiłam,jego edukacja.Na Tarchominie 24.01 rozpoczyna się kurs na
posłuszeństwo i już zapisaliśmy się z Toresem,więc wszyscy będziemy
"mądrzejsi".Jestem spokojna,że Tores sobie b.dobrze poradzi a i mój mąż
również /bo to on będzie głównie się zajmował szkoleniem,ja,jak tylko będę w
tym dniu w domu,to także będę brać udział/.Tores już całkiem się
zadomowił,pięknie obszczekuje ludzi za płotem,gania za wróblami i "poluje"
na większe ptaki a ponieważ dokarmiamy ptasie towarzystwo,to zajęcie ma
przez cały czas.Kundzia wyrobiła sobie już odpowiednią pozycję w jego
życiu,natomiast kocica Magdalena na jego widok robi się dwa razy większa i
na razie nie ma ochoty się zapoznać,mają jeszcze czas do lata,bo dopiero w
lecie Magda wychodzi z domu.Jak będzie słoneczna pogoda zrobię nowe
zdjęcia/mam dostęp do kiepściutkiej cyfrówki/ i prześlę je Pani.Acha,Tores
już prawie nauczył się jeść kości,bo proszę sobie wyobrazić,że miał z tym
problem,nie bardzo wiedział co się z tym robi,:)schować/zakopać/,popatrzeć
czy może polizać?Teraz już wie TO SIĘ ZJADA.Jak rozpocznie się szkolenie
będę pisać jak nam idzie.Pozdrawiam

Posted

oki , oki , banerek Wilka bardzo mi sie podoba :) jest taki przemawiający :) ale już lecę zmienić , chciałabym jeszcze Lusiny wstawić sobie ale nie mogę go odszukać.

jasny gwint dziewczyny nie daję rady , coś mi sie poblokowało, ani z lewa ani a prawa, o co tu chodzi ????