Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny no i doczekałam się na telefon!Pani zadzwonila już o godzinie 13 05!Zgodzila sie na wizytę prze dadopcyjna!Więcej sama zaproponowała,że pojedzie do hotelu do Jamora,zeby poznać psa i dopiero po tej wizycie podejmie ostatecznie decyzję!:roll:Po wizycie u Jamora odbędzie sie dalsza częśc procedury adopcyjnej(nasza wizyta w domu u pani).Jamor powiadomiony!Czeka na telefon i wizytę w sprawie Willego!Mam nadzieje,ze Willy spodoba się państwu a i państwo spodobają się Willemu!Jesli wszystko sie uda napiszę więcej!Dodam,że w domu jest suczka i kociczka!Zgoda między nimi a Willim jest ważna dla państwa!

Posted

:bluepaw: Qurqa wytłumaczcie mi to , przeczytałam nowości i niby się cieszę, ale wewnętrznie jakoś taki dziwny niepokój czuję !? Wilk był u Jamora - byłam pewna że jest mu dobrze, a teraz , ciotki kochane powiedzcie mi że będzie miał najcudowniejszy domek bo zwariuję !!!! Wilk to taki szczególny pies:iloveyou:

Posted

Dziewczyny to włsnie ja miałam tak intensywne świeta !A działo się to juz w pierwszy dzień świąt!W drugi pani rozmawiała ze mna az 2 razy,podalam telefon do Jamora!I jak widać juz w niedzielę nowi państwo Willego przyjechali do Jamora!A byli tam juz przed 10 00!Telefon do mnie z prośbą o możliwosc zabrania psiaka juz teraz,bo Warka jednak dośc daleko a Willi jest cudowny i to bedzie ten własnie pies o którym myśleli!Wykonalam telefon do Jamora ten potwierdził,ze państwu dobrze z oczu patrzy!Nasz Willy to teraz TORES! A co wygląda sie przecież jak tores!Willy juz na spacerze u Jamora poczul ,że nowi państwo przyjechali po niego!Zaprezentował sie godnie tak,że obszczekał nawet żone Jamora,kiedy nadchodziła z oddali!Państwo przyjechali z suczka (13 lat wzięta z Palucha),która miała zaakceptowac Willego .I tak też sie stało!Torres mieszka w domu z ogrodem ma swoja bude ale wolał spać na ganku!Poznał już caly teren i obszczekiwał wszystkich za płotem!Pani zadzwoniła do mnie po raz kolejny!Będą zdjęcia !Wizyta poadopcyjna już umówiona czekamy tylko na termin!

Posted

bros napisał(a):
:bluepaw: Qurqa wytłumaczcie mi to , przeczytałam nowości i niby się cieszę, ale wewnętrznie jakoś taki dziwny niepokój czuję !? Wilk był u Jamora - byłam pewna że jest mu dobrze, a teraz , ciotki kochane powiedzcie mi że będzie miał najcudowniejszy domek bo zwariuję !!!! Wilk to taki szczególny pies:iloveyou:

Bros,ufam ,że tak własnie będzie!

Posted

widziałam , zaglądnęłam od razu :) mam nadzieję ze to nie koniec wątku Wilka , że nowi ludzie będą się chwalić nam swoim wspaniałym psem, ehhh Wilku proszę bądż szczęśliwy .................:bluepaw:

Posted

No nie koniec!

Będą jeszcze wieści z wizyty w jego domu!

No i rozliczenie napiszę, jak tylko wszystko policzę, musimy zdecydować, co z resztą kasy, bo na pewno jakaś końcówka będzie.

Anawa, dziękujemy, wszystko wskazuje na to, że możesz przekazać pieniądze po Kojocie innej biedzie, znowu ktoś się ucieszy!